Вхід | Реєстрація

Черговий конфлікт, пов’язаний із «Онуром»

Черговий конфлікт, пов’язаний із «Онуром»

У п’ятницю 15 травня, близько 14-ої години, у Кобеляках, на вулиці Покровська, стався інцидент за участю кількох громадських активістів та співробітників турецької фірми «Онур».

Павло Гунжель та Артур Ковач заблокували рух вантажівок. Вони заявили, що техніка турецької фірми, задіяна на будівництві дороги Н-31, рухається із перевищенням допустимої ваги.

Як можливий результат, дорожнє покриття на кількох міських вулицях буде дощенту зруйноване. А відновлювати його ніхто не буде.  

До фізичного протистояння справа не дійшла, адже в конфлікт втрутилися поліцейські.

У результаті сторони конфлікту написали один на одного заяви в поліцію. Через годину вантажівки «Онуру» продовжили свій рух містом.

Більш детально читайте в наступному номері «ЕХО».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2020, 17:00 | Кобеляки | Суспільство


1. Ltava / 16 травня 2020, 10:24
Ціна питання 60-300 тисяч гривень!!!! Вартість автомобільних вагів )))
2. Моlot / 16 травня 2020, 11:24
Невже в місті 2 людини розуміють що вулиць та автодоріг по яким рухаються технологічні автомобілі із вагою 60 тон просто НЕБУДЕ?
3. Моlot / 16 травня 2020, 15:46
недописав в коментарі що з 18 00 припинився рух автомобілів "Онур" по вулиці Покрівська
4. gering / 16 травня 2020, 16:05
Таможня дала добро і знову 16.05 близько 14-00 поїхали та повезли.Зараз кобеляччани сплять,а коли дорогам буде повний триндець дістануть бандури і будуть співати сумні пісні про їхню важку долю...
5. orakul / 16 травня 2020, 16:51
Чудний цей Гунжель. Йому турок каже, що це міжнародний проект, ну ледь не каже, що дорогу до синагоги будують. А Гунжель кричить, що він на своїй богом даній йому землі. Який бог і коли йому давав цю землю? А якби навіть хтось і дав, то її вже продали. Ну блін дайотЪ, ну як Петя з Цюрюпинська Посилання на www.youtube.com
6. Rozumaka Igor / 16 травня 2020, 18:39
Виходить що можна добиватися правди даже у нас в Кобеляках але це видно тільки дуже відчайдушні недиванні актівісти можуть робити. І іх тільки два яких поливають всі кому не лінь брудом та брехнею починаючи від Копильця закінчуючи турецькими рабами які поголовно з сіл та Кобеляк.
7. TanushaG / 16 травня 2020, 19:09
5.orakul
«Чудний цей »

Це ти чудний оrakul
8. Ivan iz Orluka / 17 травня 2020, 01:10
Xа-Xa-Xa що дійсно 2 активиста остановили таку круту компанію, получається вони сильніші чим ці всі турки та раби? Вони недавно були у Орлику у Богомазовоі аферистки.
9. Dimon / 17 травня 2020, 17:33
5.orakul
«що це міжнародний проект,»

Це проект по відмиванню грошей які кожен украінець буде віддавати.турки в Європі не будують, якість доріг побудованих ними нікудишня, на минулорічній побудованій бетонці в районі с.Свічкарево вже є ями, вартість 1 км дороги 164 млн.гривнів , що значно дорожче ніж в Англії чи Німеччині. Глину та пісок ,згідно проектно- кошторисної документації вони повинні купувати-держава їм на це дає кошти, взяті під проценти в МВФ та ЄБР. Дорога , яку вони зараз убивають восени перейде на баланс Кобеляцької ОТГ, і буде ремонтуватись за кошти громади( див. проекти законів України) .Хочте ремонтуйте,хочте по яма їздіть, держава грошей де дасть , приклад дорога по Бутенках.А взагалі після 18-00 турки перестали возити через Кобеляки можете вийти та поглянути....
10. AVI90 / 18 травня 2020, 14:58
Сьогодні турки возять глину через Кобеляки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації