Вхід | Реєстрація

ВАЗ в’їхав у Москвич

ВАЗ в’їхав у Москвич

Увечері, 29 травня, поряд із Кобеляками сталася аварія. Автомобіль ВАЗ-21099 зіткнувся з «Москвичем» ІЖ-Комбі.

Як розповів співробітникам Кобеляцького райвідділу поліції водій 99‑ї, рухаючись у напрямку міста по своїй смузі, він з’їхав на узбіччя, аби об’їхати вибоїни в асфальті. Узбіччя виявилося нижчим асфальтної дороги і автомобіль почало зносити в кювет. На швидкості чоловік спробував повернутися на проїзну частину, різко крутнувши вліво. Від такого маневру автомобіль підкинуло і водій втратив керування. У мить ВАЗ опинився на зустрічній смузі, де в цей момент їхав «Москвич». Водій 99‑ї не встиг повернутися на свою смугу, протаранив зустрічне авто практично «лоб у лоб» і злетів із дороги.

Медики Кобеляцької райлікарні госпіталізували пасажира «Москвича». У жінки діагностували серйозні травми колінних суглобів.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Відкрите кримінальне провадження за статтею 286 ККУ «Порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Згідно законодавства, за спричинення потерпілому тілесного ушкодження середньої тяжкості, на порушника чекає штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,  караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2020, 21:31 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації