Вхід | Реєстрація

Вночі 17 червня Павлу Гунжелю спалили автомобіль

Вночі 17 червня Павлу Гунжелю спалили автомобіль

У «Фіата», який належить Гунжелю, згорів двигун і все електрообладнання. Для того, щоб все це полагодити чоловікові буде потрібно не менше 100 тисяч гривень.

Павло Гунжель є депутатом Бутенківської об’єднаної громади. Але його добре знають у всьому кобеляцькому районі. Він видає газету «Хроніки громад», а також позиціонує себе, як громадський активіст. У Павла Олександровича постійно виникають конфліктні ситуації то із керівництвом турецької фірми «Онур» через незаконний, на його думку, видобуток корисних копалин та з представниками інших бізнес-структур. За кілька днів до події Гунжель конфліктував із представниками фірми «Форас-ленд», що взяла в оренду землі на території Сухинівської сільської ради.

Сам Павло Олександрович впевнений, що автомобіль підпалили умисно аби помститися йому за активну громадянську позицію. Або для того, щоб налякати. Він говорить:

– Мені навіть важко сказати, хто б міг виступити замовником цього злочину. Передавали мені «привіти» і з «Форас-ленду». Але за кілька годин до події я знову намагався зупинити незаконний видобуток корисних копалин в районі села Гайового. Приїхав додому із нелегального кар’єру із якого «онурівці» забирають українську глину і пісок. Машину поставив у дворі. Аж раптом син почув якийсь незвичайний звук схожий на вибух. Вибіг із будинку і побачив, що машина горить. Я то її досить швидко погасив водою, але двигун вигорів повністю, лише облуда залишилася. «Мозги» у «Фіаті» теж згоріли.

Павло думає, що підпал вчинили не місцеві мешканці. Він каже:

– Вони могли б зайти у хвіртку від сусідки. Але лопонулися через паркан із «рабиці». Скажу одне: «Мене цим не залякали, я продовжу боротьбу із нелегальними кар’єрами та іншим неподобством, що відбувається в районі».

За словами Павла Гунжеля поліцейські прибули на виклик по 102 через десять хвилин. Не меш оперативно прибула і слідча група. По даному факту поліцейські мають відкрити кримінальне провадження за ознаками статті 194. Умисне знищення або пошкодження майна Кримінального кодексу України.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2020, 12:12 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Rety / 17 червня 2020, 12:22
Ахааааааааааааааааааахахаха......................
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації