Вхід | Реєстрація

У Полтаві встановлять меморіальну дошку Олегу Бокочу

У Полтаві встановлять меморіальну дошку Олегу Бокочу

Таке рішення прийняв виконком міської ради.

Відповідно до пропозиції громадської організації "Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини", гранітну плиту встановлять на будівлі медичного коледжу за адресою: Полтава, вулиця Стрітенська, 51 а.
Молодший сержант Олег Бокоч загинув 12 травня 2018 року поряд із Авдіївкою Донецької області. Олег, намагаючись витягти із зони обстрілу пораненого товариша по службі, зазнав важкого осколкового поранення голови.

16 травня Олега Бокоча поховали у Кобеляках, на міському цвинтарі.

Юнак народився 29 листопада 1994 року в Миколаївці. Навчався в Бродщинській дев’ятирічній школі. Далі вступив у Полтавський базовий медичний коледж за спеціальністю «Фельдшер». У 2016 році пішов служити за контрактом медиком у 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді на посаді фельдшера.

17 квітня минулого року відбулося відкриття меморіальної дошки військовому, яку встановили на приміщенні Бродщинської школи. Також виконком Бродщинської сільської ради започаткував міні-футбольний турнір на кубок Олега Бокоча.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2020, 19:20 | Полтава | Суспільство
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації