Вхід | Реєстрація

У Піщанській ОТГ здали в експлуатацію нову амбулаторію

У Піщанській ОТГ здали в експлуатацію нову амбулаторію

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов взяв участь у відкритті нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Кривуші, яке входить до Піщанської ОТГ.

Працюватимуть у новій амбулаторії лікар, дві медсестри, молодша медична сестра і водій. Тут комфортні умови, як для пацієнтів, так і для медперсоналу. Також в медзакладі буде стоматологічний кабінет.  

«Добудували нову амбулаторію в селі Кривуші та передали її на баланс Піщанській ОТГ. Це 6 амбулаторія із запланованих 29, які ми відкриємо до кінця цього року. Ще 10 років тому в цьому селі діяв невеличкий фельдшерсько-акушерський пункт і в ньому працювали кілька медпрацівників, а тепер на цьому місці – сучасна амбулаторія, в якій отримуватимуть послуги понад 2 тисячі жителів населеного пункту», – заявив Олег Синєгубов.

Загальна кошторисна вартість об’єкта – понад 6 мільйонів гривень.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2020, 11:49 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації