Вхід | Реєстрація

У Кременчуці у відділі «Нової пошти» з посилки витекла якась невідома хімічна речовина

У Кременчуці у відділі «Нової пошти» з посилки витекла якась невідома хімічна речовина

11 серпня о 20:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від начальника охорони «Нова пошта» про те ,що у  відділенні «Нова пошта» на вул. Флотській у м. Кременчук під час розвантаження посилок з автомобіля «ДАФ» стався витік невідомої хімічної речовини з різким запахом. На місце виклику було направлено відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники, які прибули на місце події в апаратах захисту органів дихання та захисних костюмах провели за допомогою прибору «Дозор-С» заміри повітря на вміст хімічних сполук в повітрі, але заміри небезпечних хімічних сполук не виявили. Каністру з невідомою хімічною речовиною було транспортовано на безпечну відстань від об’єкту та людей, та передано під охорону керівникам об’єкту.

Як розповіли у прес-службі «Нової пошти», під час завантаження автомобілю на терміналі в Кременчузі стався витік речовини з однієї з посилок та почалося задимлення. Співробітники компанії викликали представників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Автомобіль був швидко розвантажений, посилка з небезпечним вмістом була відділена від решти відправлень. За попередніми даними, в ній знаходився пероксид водню, який належить до заборонених до відправлення вантажів. Посилки клієнтів не постраждали, вони були перевантажені в інший автомобіль для подальшої відправки.

Просимо дотримуватися правил надання послуг і не відправляти заборонені для перевезення вантажі, адже це може нашкодити здоров’ю людей або іншим відправленням. З повним переліком таких відправлень можна ознайомитися за посиланням https://novaposhta.ua/privatnim_klientam/zaboroneni_do_perevezennya_vidpravlennya

У разі недотримання цим вимог Нова пошта звертатиметься до суду за відшкодуванням матеріальних збитків.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2020, 10:10 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації