Вхід | Реєстрація

Нардеп-мажоритарник з Полтавщини Костянтин Касай вийшов з лав партії «Слуга народу»

Нардеп-мажоритарник з Полтавщини Костянтин Касай вийшов з лав партії «Слуга народу»

Народний обранець пояснив, що не погоджується з ситуацією, коли кандидатів в депутати на місцевих виборах одноосібно обирає голова Полтавської обласної партійної організації Ольга Савченко

15 вересня народний депутат України Костянтин Касай написав заяву про свій вихід з партії «Слуга народу», а також з ради Полтавської обласної партійної організації цієї партії. Нардеп назвав причину такого рішення — висунення кандидатів в депутати на місцеві вибори одноосібно здійснює голова обласної партійної організації Ольга Савченко.

Костянтин Касай окремо для ІВ «Полтавщина» пояснив свій вихід з партії:

— Я вже говорив про ситуацію у Карлівському районі, від якого на вибори піде пан Кобченко, додати нічого. Нещодавно доносив цю проблему на засіданні парламентської фракції — реакції нуль.

Нардеп повідомив, що він не виходитиме з фракції, але місцевими виборами більше не займатиметься. Також він розповів про плани жорстко контролювати нову місцеву владу, незалежно від того, хто переможе на виборах.

Вихід з партії «Слуга народу» вже позначився на голосуваннях Костянтина Касая. Так, він утримався з низки сьогоднішніх рішень у парламенті. Зокрема, і щодо ситуації в Республіці Білорусь.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2020, 16:55 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації