Вхід | Реєстрація

Хто бажає очолити Кобеляцьку і Білицьку громади

Хто бажає очолити Кобеляцьку і Білицьку громади

24 вересня став останнім днем подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати, на посаду сільського, селищного, міського голови (частина друга статті 227, частина друга статті 228, частина друга статті 229 Виборчого Кодексу).

Кореспонденти «ЕХО» дізналися, що документи на посаду голови Кобеляцької міської об’єднаної територіальної громади подали:

  • Анатолій Няйко, самовисуванець;
  • Таміла Шевченко, політсила «За майбутнє»;
  • Артур Ковач, «Національний корпус»;
  • Василь Кіптілий, «Слуга народу»;
  • Анатолій Шкарбан, «Батьківщина»;
  • Олександр Копелець, «Довіра»

 

Білицькою селищною ОТГ готові керувати:  

  • Павло Гунжель, самовисуванець;
  • Олександр Приходько, самовисуванець;
  • Микола Скрильник, «За майбутнє»;
  • Олександр Бажан, самовисуванець;
  • Олег Терновий, самовисуванець;
  • Наталія Левонтівцева, самовисуванка;
  • Сергій Китайгора, «Довіра»;
  • Сергій Петров, самовисуванець.

У Кобеляцьку об’єднану територіальну громаду входитимуть 63 населених пункти, де проживатимуть 26 696 осіб. Громада займатиме площу 1214 квадратних кілометрів. За підрахунками, доходи ОТГ становитимуть 111,5 мільйона гривень.

У Білицькій громаді 11 846 чоловік проживатимуть у 27 населених пунктах ОТГ, що займатиме площу 390,6 квадратного кілометра. Бюджет громади — 62 387 809 гривень.

Місцеві вибори до рад усіх рівнів відбудуться 25 жовтня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2020, 11:27 | Кобеляки | Політика


1. Fuks / 25 вересня 2020, 14:11
Голосуєм за Китайгору і Кіптілого...Треба нових.Копелкць,Скрильник,Приходько вже рулили і дорулились що й рвйон навпіл роздерибанили ао главе з Вячеславівною.
2. Borch / 25 вересня 2020, 14:59
Мда... Ну й кандидати. 2 нормальних но не прохідних. Інші, нічого і сказати. Вибір без вибора. Цікаво, Няйко всерйоз бажає виграти вибори не маючи навіть особистої сторінки в фейсбукі? Чи це ради рядка в біографії «Був кандидатом» . Печаль, фаворити, картон, нема сірника!
3. микола козак / 25 вересня 2020, 15:02
А Таміла що , змінила партію?
4. nord1 / 25 вересня 2020, 15:10
За Копельця ,старий верблюд борозди не спортить.
5. Borch / 25 вересня 2020, 15:16
3.микола козак
«змінила партію»

Партію не міняють. Вона назавжди, в глибині душі. Міняють тільки назву. Як бачимо це працює, з року в рік.
6. Borch / 25 вересня 2020, 15:17
4.nord1
«За Копельця ,старий верблюд борозди не спортить.
»

І лісу багато не засре.
7. Swetka 48 / 25 вересня 2020, 15:24
Ну Китайгора мож і новий. А от кіптілий там новизною і не пахне.З іншими згодна були рулювали. Хвати хлопці і дівчата по домам.
8. Bytenki2019 / 25 вересня 2020, 16:02
За Гунжеля голосуйте,той мовчати не буде.
9. Bytenki2019 / 25 вересня 2020, 16:03
Скрильник уже задовбав,накрався вже ,земель собi нагрiб дальше нема куда.а для людей землi нема!!!
10. Butenky2020 / 25 вересня 2020, 17:09
Гунжель тільки піариться, а нічого толкового не зробив, Китайгору пропихає Копелець, Скрильник тоже обнаглів, і в цілому не має за кого голосувати.
11. микола козак / 25 вересня 2020, 19:18
А Няйко , це не той , що недавно з судом мав справу ?
12. микола козак / 25 вересня 2020, 19:22
5.Borch
«Партію не міняють. Вона назавжди, в глибині душі»

Тільки де душа невідомо.То так хочеться у владу , де ще можна ніфіга не робити і отримувати офігенні зарплати, що люба назва підійде , лиш би у владу , скажіть , що прохідна партія ДУРАКІВ , і там зявляться знайомі обличчя.
13. Fuks / 25 вересня 2020, 19:44
Причом Копелець до Китайгори...Як задовбали месні політики вори..Той того тягне,той того.В Копельця зараз теж пітух клюнув в зад,хай попробує перемогти..Після 25 жовтня на Рубани,на річку карасів ловити
14. alist / 27 вересня 2020, 09:36
Дивний список кандидатів, а ще дивніший стає коли дивитись і на партії.
- Василь Кіптілий, «Слуга народу»; ну про те що це "мент зі стажом", казати не буду, відмічу, лише що про «якість» роботи кобеляцьких, господи прости, «правоохоронців» вже не лише в Кобеляках знають, а і в Києві. Дивно лише, що людина, по суті Авакова, іде на вибори. Аваков продовжує укріпляти свою владу?
- Артур Ковач, «Національний корпус»; ну про те що його программа це перетворити Екопарк в Собакопарк, зрозуміло. Дивно те, що він іде від Національного Корпусу, хто не знає це така собі організація створена Білецьким, який виконує завдання Авакова (бо їх не трогає поліція, вони з’являються там де затронули інтереси Авакова...). І відповідно виникають питання до Ковача, який вроді як, "веде війну" з кобеляцьким райвідділом, а тут виявляється, що іде на вибори від них?
- Таміла Шевченко, політсила «За майбутнє»; Перше питання - а чого в Кобеляках, а не Біликах? В пані "голова боліла" лише за Бутенки. От хай би там і балотувалась. Чи бюджет Кобеляцької громади більше? І чи не будемо ми фінансувати Білицьку громаду? Може пані Таміла по звичці, погонить гроші туди. По друге, голова РДА, призначена Порошенком, балотується від партії ...Коломойського! (її голова Палиця, бізнес партнер Коломойського, і він її відкрито фінансує.) Перебігла туди де дільше грошей?
- Олександр Копелець, «Довіра», ну про самого Копельця можна нічого не казати, всі вже поділені на тих кому він подобоється, бо День Міста раз в рік і всих остальних, хто бачить весь остальний бардак. Скажу про партію - Довіра - партія різних колишніх чиновників Яника і Кучми, ригів, опоблокерів, СДПОшників і остальних....талантів, кого не взяли в інші партії. В принципі саме те для Копельця.
- Анатолій Няйко, самовисуванець; ну в Підгорі він вже "прославився", були б нормальні суди, прокуратури..., то які там вибори, були б в нього інші заботи.
- Анатолій Шкарбан, «Батьківщина»; в принципі нормальна людина, але "Батьківщина"??? Юля???
15. микола козак / 27 вересня 2020, 14:22
14.alist
«- Анатолій Шкарбан, «Батьківщина»; в принципі нормальна людина, але "Батьківщина"??? Юля???
»

Сьогодні був у Кобеляках і бачив , що в центрі вивішено здоровенний (бігморд) Шкарбана і подумав , за які гроші звичайний директор психодиспансеру міг створити такий шедевр , скільки коштів він вносить за розміщення реклами себе самого до бюджету міста .Не думаю , що це зарплата директора , де підопічним замість масла дають маргарин , може це гроші за лохину , яку вирощують з Філоненком для лохів?
16. Andrii / 4 жовтня 2020, 15:39
A ну, не знаю, Приходько - адекватна, грамотна людина. Про нього наче багато хорошого чув. А якщо говорили про кандидатів на міського голову, то напевно переможе Копелець, якщо визнає свої помилки в роботі. Ну це чисто я так думаю.
17. Ivan iz Orluka / 4 жовтня 2020, 18:57
16.Andrii
«то напевно переможе Копелець»

Спочатку полікуйся якщохворий.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації