Вхід | Реєстрація

Вибори в Кобеляцькому районі: усі дільниці працюють, явка виборців низька

Вибори в Кобеляцькому районі: усі дільниці працюють, явка виборців низька

За інформацією Кобеляцької міської територіальної виборчої комісії, усі 39 дільниць вчасно розпочали свою роботу. Станом на 13:00 проголосували 4020 виборців із 23 250.

На найбільшій виборчій дільниці, що знаходиться в міській школі №2, із 1792 чоловік проголосували 207.

У Білицькій селищній ТВК повідомили, що своє волевиявлення вже зробили 1767 чоловік.  Загальна кількість виборців — 9675. Усього працюють 17 виборчих дільниць.

У Біликах найбільшу дільницю, що працює в Будинку культури, відвідали 191 виборець із 1392.

У Бутенках найбільша дільниця знаходиться в школі. Із 1080 там проголосували 205 чоловік.  

Нагадаємо, що сьогодні, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. Виборці голосують за депутатів сільських, селищних, міських, обласних, районних у містах рад, а також за сільських, селищних і міських голів.

Жителі Кобеляцького району обирають голів громад та депутатів місцевих рад, депутатів у Полтавську районну раду та Полтавську обласну раду.   

Згідно проекту формування громад, на території Кобеляцького району з’являться дві ОТГ — Кобеляцька міська і Білицька селищна. Григоро-Бригадирівська і Комендантівська сільські ради увійдуть у громади сусіднього, Кременчуцького, району.

У Кобеляцьку об’єднану територіальну громаду входитимуть: Кобеляцька міська, Бродщинська, Золотарівська, Красненська, Кунівська, Лебединська, Підгорянська, Сухинівська, Іванівська, Озерянська, Лучківська, Світлогірська, Шенгурівська, Вільховатська, Василівська, Дашківська, Орлицька, Канавська і Придніпрянська сільські ради. Усього 63 населених пункти, де проживатимуть 26 696 осіб. Громада займатиме площу 1214 квадратних кілометрів. За підрахунками, доходи ОТГ становитимуть 111,5 мільйона гривень.

У Білицьку громаду входитимуть Білицька селищна, Жуківська, Червоноквітівська, Чорбівська, Марківська, Бутенківська та Дрижиногреблянська сільради. 11 846 чоловік проживатимуть у 27 населених пунктах ОТГ, що займатиме площу 390,6 квадратного кілометра. Бюджет громади — 62 387 809 гривень.

Григоро-Бригадирівська сільська рада, де проживають 1151 чоловік, разом із Келебердянською, Салівською і Дмитрівською утворять Горішньоплавнівську ОТГ. Загалом у громаду входитимуть 5 населених пунктів. Населення ОТГ становитиме 56 312 чоловік. Площа — 376 квадратних кілометрів. Обсяг доходів громади становитиме 520 167 830 гривень.

Пришибська, Кобелячківська і Комендантівська сільські ради об’єднаються в Пришибську громаду. У новоствореній ОТГ проживатимуть 3027 чоловік. До складу громади увійдуть 13 населених пунктів. Площа ОТГ — майже 172 квадратних кілометри. Розрахунковий обсяг доходів спроможної територіальної громади складе більше 25 000 000 гривень.

 

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2020, 14:11 | Кобеляки | Політика
1. Ltava / 25 жовтня 2020, 15:28
В районному будинку культури немає світла в кабінках а «агітатори» КОПЕЛЬЦЯ ПО СЕРЕДЕНІ ЗАЛУ «ДОПОМОГАЮТЬ» ЗАПОВНЮВАТИ БЮЛЕТЕНІ))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації