Вхід | Реєстрація

Копелець – голова, але без депутатів

Копелець – голова, але без депутатів

Перша сесія новообраної Кобеляцької міської ради розпочалася зі скандалу. На зібрання не прийшли одразу 18 новообраних депутатів. У результаті голова ТВК оголосила про вступ у повноваження новообраного голови Кобеляцької громади Олександра Копельця і передала йому право вести сесію, а далі він був змушений закінчити зібрання, адже для проведення законної сесії в залі просто не було кворуму.

«По гарячих слідах» ми зв’язалися з кількома депутатами, які не прийшли у міську раду. Всі вони пояснили свою відсутність тим, що не були належним чином повідомлені про першу сесію. Тобто людей обдзвонили, але ні постанови територіальної виборчої комісії, ні оголошень у засобах масової інформації не було. А присутній на сесії як журналіст Олег Решетило, який, як відомо, теж був обраний депутатом Кобеляцької ОТГ, прямо заявив, що дане зібрання є незаконним, а йому навіть не дзвонили.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2020, 11:30 | Кобеляки | Політика


1. Kandidat / 12 листопада 2020, 13:59
Жуківчанин в своєму репертуарі! Не повідомити депутатів, тим самим спробувати
дискридитувати тих перед громадою. Великий комбінатор - в справі)
2. AVI90 / 12 листопада 2020, 14:08
Та це депутати собі ціну набивають.І першу сесію збирає голова виборчої комісії, а не Копелець.
3. Neznayko / 12 листопада 2020, 14:16
Копелець чимось схожий на бацьку Лукашенка!
4. Filon / 12 листопада 2020, 14:21
2.AVI90
«Та це депутати собі ціну набивають.І першу сесію збирає голова виборчої комісії, а не Копелець.»

Ви правий в обох своїх судженнях. Але ж... Є установлений законом порядок скликання сесій. Він у даному випадку грубо порушений. ТВК і до цього часу офіційно не оголосила про проведення першої сесії, не оприлюднила відповідну постанову. У всякому разі я такої інформації не знайшов. А в Біликах все це зробили. Про це ж говорять і ті депутати, які на сесію не прийшли. От і виглядає це приблизно так. Санич чи Спиця, який негласно підкеровує ТВК, проспалися і вирішили " А давай ми сесію замутимо". Одним подзвонили сказали, що це буде сесія, іншим запропонували "зібратися". Ну, а зібратися можна для того, щоб забухати там, у карти пограти. А 18 депутатів не захотіли в карти грати. І забухати теж у них бажання не було. Та й що це за підхід "по звонку" сесію проводити? І тепер якщо хтось захоче, то скасує рішення цієї сесії через суд. Але думаю, ніхто цього не робитиме. А тепер сільські голови дзвонять в "ЕХО", дзвонять в інші місця і намагаються дізнатися, втратили вони свої повноваження чи ні. Це як називається? А все через що? Через те що двом телепням «замутити» захотілося. Так що депутати, які не прийшли правильно зробили. Вони ж не "дєвчьонкі по визову"
5. Kandidat / 12 листопада 2020, 14:31
4.Filon
« Санич чи Спиця, який негласно підкеровує ТВК, проспалися і вирішили " А давай ми сесію замутимо". Одним подзвонили сказали, що це буде сесія, іншим запропонували "зібратися"»

От я і мав, саме це на увазі!
6. Ltava / 12 листопада 2020, 14:55
Яке позорище ((( Це ж потрібно так себе не поважати щоб обирати ОТАКЕ (((

Змінено 12.11.2020, 15:29
7. AVI90 / 12 листопада 2020, 15:30
Решетило тут показав як він ставиться перш за все до виборців.І про склад комісії теж лукавить, бо в складі міської виборчої комісії були самі жителі Кобеляк, а от до політичних партій наших є питання, яких неуків вони подають в ЦВК.Були б грамотні і професійні члени комісії та голова то б Спиця не керував.А Решетилові треба замислитися за свою поведінку,бо всі пам’ятають скільки голосів він набирав по мажиротарці, а другу каденцію проходить в депутати тільки завдяки партійних списків.
8. Dormidont / 12 листопада 2020, 17:30
7.AVI90
«А Решетилові треба замислитися за свою поведінку,бо всі пам’ятають скільки голосів він набирав по мажиротарц»

1824 виборців прголосувало за Решетило в депутати райради.
А тепер по темі - видно що в ручному режимі Копильцю керувати депутатами не вийде. Гоп стоп і аля-улю гони гусей не проканає. Регламент, закони самоврядування прийдеться почитати , потрібно знаходити спільну мову з депутатами, бо заходять явно не члени сєкти Свідків другого пришестя Санича , які йому в рота дивляться.

Змінено 12.11.2020, 18:52
9. Poltava / 12 листопада 2020, 17:59
Чимось підпахує... Тепер копельцеві не позаздриш, його кінь почав серйозно кульгати. Не даю прогноз, але мабуть він (кінь)скоро впаде. І прийдеться сашкові бути під конем. А тут ще одна халепа назріває - землі копельцеві то в Жуках, а Білицьку громаду тепер очолює хто? Вірно пан Скрильник, який був у його бульварній «газетьонці» "канадським мєнтом". І тут промах, тобто прогноз- Микола Володимирович робить інвентаризацію земельних ділянок, а тут виявиться шо Покрова чи Довіра чи ще якась копельцева «канторка» використовує не враховані землі, а ще й мабуть не сплачує податки до місцевого бюджету. Кругом халепа. У всій цій історії мені одну людину жалко, це голову ТВК, адже судячи з побаченого, керував комісією палкий прихильник сашка, пан Спиця, він же Микола Козак. от і уявіть собі, як цей підрахунок проводився, а рано чи пізно комусь за такий підрахунок голосів прийдеться відповідати, а можливо і пронесе. Судячи з відео, деякі депутати - опозиціонери, налаштовані рішуче. Так що біжи сашко звідси поки не пізно, може твій "саня бєлий" тебе десь пригріє
10. Fuks / 12 листопада 2020, 18:13
Такі новини..Що ви за сенсацію зробили? Та збереться сесія,і посади розділять як Санич захоче..А опозиція присяде,розсосеться по кущах..І в Жуках проблем не буде.Все порішають.Хоча Копелець з Скрильником стали заклятими друзями.Смотря кому ще прийдеться боятись чогось.В Санича криша багатоетажна..а Володимирович міліціянт..а міліціянтів не дуже...Все попереду.
11. Filon / 12 листопада 2020, 18:55
10.Fuks
«.В Санича криша багатоетажна..»

У цьому місці Фукс має рацію. Якщо не сьогодні, то завтра Санич вже побіг жалітися Біленькому. Хоча в Біленького зараз і своїх справ вдосталь. ВІн же поки що звичайний депутат облради. Але ж.. Зараз підуть «тьорки» на рівні обласних керівників політсил. Безумовно Санич для дядьків із області ніхто і звать його ніяк. І зацікавити їх нічим. Але ж між собою вони «труться» і можуть Біленького послухати і своїм однопартійцям «цеу» дати. І все "порішається". Але чи надовго? Адже Санич в силу якихось своїх рис характеру, пообіцявши і домовившись,у наступну хвилину почне метикувати, як ту домовленість не виконати. А ще він має рідкісний хист наживати ворогів, там де їх могло б і не бути від слова "зовсім".І врешті-решт «криші» може й набриднути тягнути за вуха неадеквата. Але головне в цій історії інше. Роботи ж в ОТГ - непочатий край, проблем - ще більше. А вони в «бірюльки» граються і дітородними органами міряються.
12. Filon / 12 листопада 2020, 19:20
Сьогодні о 15,12 ТВК ввиставила повідомлення про скликання сесії на сьогодні о 10 годині ранку. Дата документу то стоїть 11-го. Але ж виставили «заднім» числом. Сподіваюся, що у комісії розуміють, що скріни вже давно зроблені.
13. Fuks / 13 листопада 2020, 05:48
А чого Санич ніхто для обласників,навпаки під його патронат переходять і Дніпро і кручі,і луги з полями.А скільки обєктів де бюджет пилятиметься.Кажите що буде опозиція,тане буде.Кому і де тоді Ігор і Рома лампочки вкручуватимуть і лавочки підставлятимуть..Отож.І басейн Санич построє.Школу з лікарнею якусь закриє але построє,в Бутенках же стадіон гепають під час чуми серед труб асвальтних заводів.Так що і в Сашка амбіції.Все в Санича буде добре..Це початок трохи зкомканий все наладиться на другійчи третій сесії.Таміла з Толею віжки не вдержуть,,
14. Ivan iz Orluka / 13 листопада 2020, 07:19
Все буде, але напевно не тут, дуже багатьом а верніше майже всім депутатам він або заборгував бабусиків з розпилу навпів, або в своій нйкчемній газетці про них якусь дурню та написав.
15. Fuks / 13 листопада 2020, 09:45
Да все нормально буде у Санича,ну повипендрюються депутати ну йщо,ну імпічмент устроять,ну і що,Санич відсудить.а якщо і вибори дострокові Санич все одно переможе...Главне почать строять басейн..А депутатам устроять всеобщий позор і ганьба.І караван ітиме дальше.
16. Kandidat / 13 листопада 2020, 11:24
15.Fuks
«Главне почать строять басейн..А депутатам устроять всеобщий позор і ганьба.І караван ітиме дальше.»

Ну це велике питання (щодо басейну), але якщо і так- то жителі громади (сільської її частини) зовсім не зрадіють такому капіталовкладеню.
17. Filon / 13 листопада 2020, 14:52
15.Fuks
« Санич все одно переможе...Главне почать строять басейн.»

Хороший троллінг Фуксе. Але ж враховуйте, що далеко не у всіх зараз спрацьовує почуття гумору.
18. микола козак / 13 листопада 2020, 16:03
Пане Філоненко , вже чвс вам змиритись , шо ваші компромати не допомогли вашому кумиру перемогти , то яка ціль і далі дурманити громаду.Ну не оголосила комісія про сесію , до чого Копилець , не прийшов на сесію ображений недовірою виборців Кіптілий , який знав про сесію , до чого Копилець , не прийшов на сесію опозиціонер Решетило при керуванні якого районом ви неодноразово писав про пянки , мордобої , то до чого тут Копилець?Вашій групі під анонімними прізвищами фукси , камази , лтави і полтави і іншим слід також вгамуватись , сьогодні по дурнуватій виборчій системі до влади дорвались багато дураків , жуліків , ідіотів , але їх обрав бездумний народ , якому не дали вибору , тож маємо те , що маємо.Одне у вашому відео здивувало , що у список опозиціонерів Решетила попав Анатолій Таранушич.А вам пане Філоненко зараз необхідно булоб обєднувати депутатів , а не розпалювати протистояння.
19. Rozumaka Igor / 13 листопада 2020, 16:35
Дурак ти спиця,скільки тобі дорош та копилець заплатили?
20. микола козак / 13 листопада 2020, 17:04
Це розумака з Сухинівки ?
21. Filon / 13 листопада 2020, 18:13
18.микола козак
«сьогодні по дурнуватій виборчій системі до влади дорвались багато дураків , жуліків , ідіотів , але їх обрав бездумний народ , якому не дали вибору »

Моколо Ви, як ніколи правий. Про Копельця - в точку.
[[ЦИТАТА|18|микола козак|А вам пане Філоненко зараз необхідно булоб обєднувати депутатів , а не розпалювати протистояння.
А тут Ви правий на половину. Пан Філоненко не обєднує і не розєднує депутатів, адже не є субєктом виборчого чи іншого права. А 18 депутатів таки ж обєдналися.
22. Fed654Frumos / 13 листопада 2020, 20:04
Пане Filon,ви мене вибачте,у вас пунктик,на рахунок Копельця?Ну не можна так,любу ’’затравку’’ проти Санича ви підхоплюєте і розвиваєте з ентузіазмом ’’кровника’’ на Кавказі.Не подумайте,що я прихильник Копельця.Цю людину я знаю давно,моя думка про нього-це хам,бидло і просто недалека людина.Але ж...Скільки болючих проблем написано тут в статтях та коментарях,а вас найбільше Санич хвилює.
23. Dimon / 13 листопада 2020, 20:32
20.микола козак
«Це розумака з Сухинівки ?»

Ну і ну.
24. alist / 14 листопада 2020, 00:43
Подивився відео, почитав коментарі. Знаєте, що запропоную - подивіться на ситуацію зі сторони, відкинувши вашу любов/нелюбов до Копельця.
Копелець - я не вірю, що він (сам, чи руками голови ТВК)спеціально не повідомив депутатам про сесію. Це вже не вперше Копелець ігнорує не лише вимоги закону, а і елементарну аккуратність в справах. Стиль в нього такий. Тільки подумайте от над чим - він же так і громадою буде/хоче керувати. Є його інтереси/бажання і все.
Опозиція - ми ж розумні люди і розуміємо, що Кобеляки не Київ і Вони чудово знали про сесію і без офіційного повідомлення. Але не прийшли. Що дав цей демарш? На мою думку показав, лише, що вони бояться Копельця. В переносному сенсі зрозуміло. Видно, ще не на 100% купл....тобто замотивовані депутати, є ризик перебіжчиків.
А взагалі вся ця ситуація лише показує, що обидві сторони "хороші". Копелець в 10951 раз показав себе як «недалекий» політик/чиновник/керівник. А депутати, що нез’явились, виставили себе скоріше не протиниками Копельця, а школярами, які вирішили прогуляти урок у неприємного вчителя.
P.S. А пану Спиці хочу нагадати декілька прізвищ - Кисіль, Дяченко... Теж свого часу рвали рубаху на собі за Копельця,...
P.P.S. Одна добра новина для кобелячан - схоже незважаючи на карантин, в Кобеляки приївав цирк. Незнаю чи затримається він на 5 років, але думаю мінімум місяць вистава буде продовжуватись.
25. микола козак / 14 листопада 2020, 13:22
21.Filon
«А 18 депутатів таки ж обєдналися.
»

От це і турбує , що 18 депутатів обєдналися не заради конструктиву , а саме чинити деструктив проти Копельця , до чого ви також прикладаєте зусилля.Перша сесія , ну от Кіптілий знав , що вона буде , але не прийшов , і його пояснення виглядають зовсім дурно.Не для того їх туди обирали , щоб вони робили вигляд борців за справедливість проти Копельця.Я вже неодноразово писав , що я з Копильцем нічого не маю спільного і ці вибори без вибору ігнорував .Адже ця дурна територіальна реформа , ще дурніша виборча система , привели до влади бездарів , жуліків і оця неявка депутатів на першу сесію підтверджує , що вибори по партійних списках недолугих одноденних партій , приведе Україну до катастрофиУ більшості цих опозиціонерів Кобеляцької громади є ціль влаштувати собі безбідне життя , а на інтереси громади їм наплювати.
26. Borch / 14 листопада 2020, 17:20
25.микола козак
«а на інтереси громади їм наплювати»

В першу чергу, на інтереси громади, наплювати громаді. Явка на виборах прекрасно це підтверджує. Що ж, найближчим часом будуть крики про несправедливість, зі сторони місцевої влади, от тільки крики ті ніхто чути не буде, а хто почує просто посміється. Це буде справедливо.
Зважаючи на назріваючий економічний крах, скоро багато хто опиниться на вулиці без роботи. І поїздкою в Європу на заробітки тут не вирішиш, бо там своїх безробітних хвататиме. І Санич тут ні до чого, просто вирішити такі проблеми він не зможе. Ех, бідні люди, але ж самі того побажали...
27. Filon / 15 листопада 2020, 09:29
25.микола козак
«.Я вже неодноразово писав , що я з Копильцем нічого не маю спільного і ці вибори без вибору ігнорував»

Миколо ви так часто повторюєте, що у вас із Копельцем немає нічого спільного, що вже напевне й сам у це не вірите. Я взагалі не розумію чому ви кременчужанин, так переймаєтесь кобеляцькими проблемами.
28. arturwanga / 15 листопада 2020, 09:42
27.Filon
« чому ви кременчужанин»

Між іншим не він один із цих коментаторів.
29. Fuks / 15 листопада 2020, 12:49
Не розумію депутатів,особливо лідерів їх партій,Таміла пробувала обратись,пролетіла,Васька теж,Толя з Олегом взагалі злякались висуваться в мери,а зараз герої чи херої.Ідіть на сесію і працюйте,бо пролитите як завжди.Копельцю витримки і басейн почать строїть і все буде добре..
30. микола козак / 15 листопада 2020, 14:04
29.Fuks
«.Ідіть на сесію і працюйте,бо пролитите як завжди.Копельцю витримки і басейн почать строїть і все буде добре..»

Правильно ідіть і працюйте конструктивно , не ставлячи палки в колеса , не чваньтесь , а вирішуйте проблеми громади спільними зусиллями , незважаючи на провокаторів , коли не відбулась ще організаційна сесія , а вони вже пророкують протистояння , а підігріває все це пан редактор , який очевидно має з Копильцем не дружні відносини .А вам пане редактор хіба дуже важливо де я проживаю ? Чи ви якби знав точно де живу , то прийшов би хату палити , чи писати на мене всяку єрунду?Схаменіться , ви тероризуєте громаду , використовуючи засіб інформації .
31. микола козак / 15 листопада 2020, 14:05
28.arturwanga
«. arturwanga»

лизнув
32. Borch / 15 листопада 2020, 14:35
27.Filon
«Я взагалі не розумію чому ви кременчужанин»


Розповсюдження персональної інформації неприпустимо! Звідки Санич плитку возить на свої обрубані тротуари?

30.микола козак
«ви тероризуєте громаду , використовуючи засіб інформації .»


Це більше схоже на штурхання трупа палкою в надії що він воскресне. Але чудес не буває.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації