Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі у полі знайшли мінометну міну

У Кременчуцькому районі у полі знайшли мінометну міну

19 листопада о 09:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення невідомого вибухонебезпечного предмету на відкритій території в с. Єристівка Кременчуцького району.

Фахівці ДСНС, які прибули на виклик, ідентифікували небезпечну знахідку як мінометну міну калібром 82 мм часів минулих війн.

Співробітники Служби порятунку «101» повідомили про боєприпас працівників Національної поліції, які організували охорону місця виявлення.

Піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області провели додаткове обстеження території – інших боєприпасів не виявлено.

Фахівці ДСНС вилучили вибухонебезпечний предмет та відвезли на спеціальний підривний майданчик, де о 15:30 контрольованим підривом знищили мінометну міну.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області вкотре звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами! Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити за номером 101 або 102, а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2020, 11:16 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації