Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій громаді відкриють міські дитсадки, у Білицькій — усі дошкільні заклади

У Кобеляцькій громаді відкриють міські дитсадки, у Білицькій — усі дошкільні заклади

У понеділок, 11 січня, кобеляцькі дитсадки знову прийматимуть дітей.

Як розповіла керівник сектору освіти Кобеляцької РДА Наталія Коваль, працівники новоствореного відділу освіти, що підпорядковується міській раді, оголосили відкриті торги на закупівлю природного газу.

— У середу вже заключили прямий договір на 49 000 гривень, аби затопити кобеляцькі дитсадки Учора, 9 січня, оголосили переговорну процедуру. Договір із постачальником буде підписаний до кінця наступного тижня, — пояснила Наталія Мефодіївна. — Дошкільні заклади в сільській місцевості поки що не працюватимуть, так як їх відвідують по два-три чоловіки. Наприклад, у Дашківці на час локдауну припинили підвіз у школу, то й дітей у садку немає.

Перший заступник голови Білицької селищної ради Ігор Федь повідомив, що тендерні закупівлі проведені і в понеділок, 11 січня, дошкільні навчальні заклади громади запрацюють у звичному режимі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Fuks / 10 січня 2021, 14:14
Терміново подання на присвоєння звання Герой України,всім задіяним в епопеї своєї безпомічності і безвідповідальності.Хоча ні.Бюджет зекономлено,премійки будуть..
2. alist / 10 січня 2021, 23:16
У понеділок, 11 січня, кобеляцькі дитсадки знову прийматимуть дітей.
От тільки при нормальній країні, за те що 10 днів дитсадки були без опалення, полетіли б голови, а тут дійсно, випишуть собі премії за "вирішення проблеми".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації