Вхід | Реєстрація

За ніч кременчуцькі патрульні зупинили двох водіїв з ознаками наркотичного сп’яніння

За ніч кременчуцькі патрульні зупинили двох водіїв з ознаками наркотичного сп’яніння

Першого водія охоронці порядку зупинили на проспекті Свободи. Він, керуючи автомобілем Renault, порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 32-річним керманичем, інспектори помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога чоловік не погодився.

Другий водій, ймовірно, під дією наркотичних засобів керував автомобілем ВАЗ на вулиці В. Стуса. Від проходження огляду на стан сп'яніння відмовився.

На обох містян поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) КУпАП та відповідні адміністративні матеріали.

Патрульна поліція вкотре закликає водіїв утриматися від керування транспортними засобами під дією алкоголю чи наркотиків, адже наслідки можуть стати трагічними!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2021, 12:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації