Вхід | Реєстрація

Helen Doron – унікальна методика вивчення англійської з народження

Helen Doron – унікальна методика вивчення англійської з народження

Центр вивчення англійської мови Хелен Дорон створений для дітей з 3-місячного віку до 18 років. Завдяки авторській методиці створена унікальна ігрова форма занять.

Центр вивчення англійської мови Хелен Дорон у Києві створений для дітей з тримісячного віку до 18 років. Завдяки авторській методиці створена унікальна ігрова форма занять. Курс заснований на комунікативній методології й повному зануренні в англомовне середовище.

 

Англійська для найменших

Атмосфера білінгвізму з народження дозволяє малюкам без будь-яких складнощів засвоїти правильну вимову, довести до автоматизму використання граматичних конструкцій. Маленькі діти вивчають англійську за допомогою розвиваючих ігор, вивчення віршів і пісень, танців і музики, виконання різноманітних творчих завдань. Малюк починає вимовляти перші склади, прості слова – одночасно рідною мовою та англійською.

 

Ефективність методики Хелен Дорон

Маленькі учні не втомлюються й не втрачають інтерес до занять. Уроки англійської мови у центрі Хелен Дорон у ЖК Комфорт Таун у Києві організовані так, що матеріал вивчається від простого до складного, з постійним повторенням і закріпленням. Викладач спілкується з дітьми виключно англійською, невимушено розглядає теми й поняття, що оточують хлопчиків та дівчаток у повсякденному житті: одяг, тварини, їжа, іграшки, будинок, частини тіла, виконання різних дій.

 

Малюки на заняттях з англійської разом грають, сміються, співають, танцюють. Важливу роль відіграють позитивні емоції, тому діти сприймають навчання як гру, відкриті всьому новому й не бояться помилитися. Так поступово іноземна мова для дитини стає другою рідною, за допомогою якої вона також легко розмірковує або щось розповідає.

 

Курси англійської Хелен Дорон для різних вікових груп

Такий метод допомагає малюкам сприймати не тільки розмовну англійську на слух, але й за допомоги образів і емоцій. Авторська методика викладання англійської сприяє формуванню стійкого базового рівня, розширенню активного словникового запасу. Розроблено спеціальні програми для різних вікових категорій дітей:

  • English з народження.
  • Основи англійської мови для дошкільнят.
  • Англійська для школярів 6-12 років.
  • Курс англійської для підлітків.

 

Англійська з нуля – ранній інтелектуальний розвиток

З малюками важливо дуже багато розмовляти. Дослідження в області нейропедагогіки показали, що саме мова дорослих стимулює розвиток малюків. Заняття з англійської мови допомагають сприйняти малечі іноземну мову як другу рідну, English природно стає мовою вираження почуттів, автоматичного думання без перекладу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації