Вхід | Реєстрація

АЗС призупиняють продаж преміального палива

АЗС призупиняють продаж преміального палива

Мережі автозаправних станцій ОККО, WOG та SOCAR призупинили продаж преміального дизельного палива та бензину. Це пов'язано з постановою уряду, згідно з якою з 15 травня ввела держрегулювання цін на паливо на період карантину.

Про це повідомляє «Громадське» спираючись на пресслужби ОККО, WOG та SOCAR.

Так, 15 травня в OKKO повідомили, що тимчасово призупиняють реалізацію пального PULLS 95 та PULLS Diesel. «Це пов'язано з тим, що продаж пального цих марок за ціною, встановленою Кабінетом міністрів на травень, є збитковим для мережі», — наголосили у компанії.

Мережа АЗС WOG призупинила реалізацію свого преміального пального 95 Mustang та ДП+ Mustang. Водночас компанія SOCAR заявила не лише про зупинку продажу свого преміального пального NANO 95 та Diesel Nano Extro, але й тимчасове припинення нарахування додаткових знижок для своїх клієнтів.

14 травня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, якою запровадив граничні торговельні надбавки (націнки) на паливо на період дії карантину. Гранична надбавка тепер нараховується до середньої вартості пального, яка визначається на основі даних за попередню декаду з урахуванням акцизу та податку на додану вартість.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2021, 21:49 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації