Вхід | Реєстрація

Вимагали повторної експертизи, добилися – прес-конференції

Вимагали повторної експертизи, добилися – прес-конференції

У п’ятницю відбулося перекриття автодороги Полтава-Олександрія в районі повороту на село Миргородщину. Жителі кількох ближніх сіл вийшли на пішохідний перехід і на годину зупинили рух по дорозі.

Близько п’ятдесяти жителів сіл Бреусівка, Чапаївка та Оленівка перекрили автодорогу аби добитися від правоохоронних органів швидкого і об’єктивного розслідування по факту загибелі 17-річної дівчини.

Нагадаємо, що тіло юнки знайшли обабіч дороги. Спочатку поліцейські заявили, що причиною смерті стало отруєння алкоголем. Місцеві жителі не погодилися із такою версією і почали протестувати.

Пізніше за підозрою у зґвалтування був затриманий 15-річний хлопець, який того злощасного вечора був в одній компанії із загиблою.

Але селяни все одно не вірять в об’єктивність розслідування. Зокрема, родичі дівчинки вимагають повторної експертизи тіла. Їм відмовили. Тоді люди й перекрили автодорогу.

Після перекриття автодороги на місце події миттєво прибули співробітники поліції та прокуратури. Вони пообіцяли зустрітися із людьми і повести у Бреусівці у вівторок 25 травня відкриту для всієї громади прес-конференцію.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2021, 14:30 | Козельщина | Кримінал
1. Isaacmoomb / 22 травня 2021, 10:24
скачать базы для хрумера 2021

Вы занимаетесь продвижением сайтов? Тогда вам к нам. Наша группа в телеграмме. У нас вы можете выбрать любую нужную для вашей работы базу для прогонов Xrumer и GSA, allsubmitter по разной ценовой категории.база досок для хрумера
база для хрумера бесплатно

Посилання на bazexrumer.ru
Посилання на bazexrumer.ru
Посилання на bazexrumer.ru
Посилання на bazexrumer.ru
Посилання на bazexrumer.ru
2. orakul / 23 травня 2021, 17:55
Та шо вони кіпішують? А жіночка ще на якогось бога сподівається. Та їм той бог сказав, щоб на цій землі нікого не лишилося. Ніхто нічого не робитеме. Це вже ж не перший випадок. Дівчат потопили і ні гу-гу. Малолітка здорового дядька на пляжу тіпа задавила і ні гу-гу. Тепер пацаня згвалтувало і задавило здорову дівчину. Ну з дівчатами зрозуміло, там агентура замішана. З дядьком - наркота. А тут таке як на "воїнів світла" змахує. Їх теж чіпати ніззя. Але добре що хоч не написали "коронавірус", то може з часом щось і розкрутят, якщо влада зміниться.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації