Вхід | Реєстрація

Заборгованість по зарплаті перед ув’язненими складає 1 мільйон

Заборгованість по зарплаті перед ув’язненими складає 1 мільйон

Прокуратура Полтавщини, Управління Держпраці в Полтавській області та Управління Північно-Східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області провели перевірки дотримання прав в’язнів на працю. Про це повідомляє пресслужба Полтавської обласної прокуратури.

Під час перевірок були виявлені порушення щодо забезпечення охорони праці та встановлено заборгованість із виплати заробітної плати засудженим, які відбувають покарання в «Машівській виправній колонії (№9)» та «Крюківській виправній колонії (№29)», на загальну суму майже 1 мільйон гривень.

«За результатами проведених перевірок органами Полтавської обласної прокуратури за частиною 1 статті 175 КК України (безпідставна невиплата заробітної плати більш як за один місяць) зареєстровано 3 кримінальні провадження, також керівникам виправних установ і підприємств, на яких працюють засуджені, внесено 10 документів прокурорського впливу. Робота на вказаному напрямі триває», — йдеться в повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2021, 14:12 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації