Вхід | Реєстрація

Реконструкція школи в Миргороді – на завершальному етапі

Реконструкція школи в Миргороді – на завершальному етапі

У Миргороді закінчують реконструкцію загальноосвітньої школи № 9, яку проводять в межах  програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році.

Загальна кошторисна вартість проєкту становить 8 432,218 тис грн (6 452,689 тис грн – кошти з ДФРР, 1 601,740 тис грн – міського бюджету).

Понад 30 років будівлю освітнього закладу капітально не ремонтували.  

У межах «Великого Будівництва провели наступні роботи:  реконструювали систему електроосвітлення й замінили світильники, утеплили фасади будівель, замінили віконні блоки та зовнішні двері.

За попередніми розрахунками, економія теплоспоживання становитиме – 20%, економія електроенергії – 22%.

– Модернізація школи на завершальному етапі. Уже наступного опалювального сезону школа суттєво зекономить на енергоресурсах, – сказав голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.–  Також заклад плануємо долучити до регіональної програми «Дітям Полтавщини – якісне харчування».  Для їдальні цього закладу буде закуплено нове обладнання. Також у цю школу хочемо придбати й нову STEM-лабораторію. Це саме та освіта, створення якої передбачає Стратегія розвитку області на 2021-2027 роки.

Нині проводять роботи з облаштування ганків.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2021, 16:27 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації