Вхід | Реєстрація

РНБО анонсувала посилення карантину

РНБО анонсувала посилення карантину

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов анонсував, що в Україні найближчим часом запровадять «більш жорсткі карантинні заходи». Які саме, поки не уточнив. Але сказав, що вони стосуватимуться зокрема в’їзду з низки країн, де вирує штам «Дельта».

Якими саме ці обмеження будуть, згодом має повідомити очільник МОЗ Віктор Ляшко.

Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає, що наразі ситуація в світі наближається до критичної. Все через поширення мутації Дельта. Його зафіксували майже у 111 країнах, а рівень смертності зріс.

Тим часом Віктор Ляшко каже, що в Україні восени може бути ще один локдаун. Він наголошує на важливості вакцинації, особливо для населення 60+, якщо ми хочемо уникнути локдауну.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Rety / 21 липня 2021, 18:29
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Уже якусь хуєльту придумали))) поки ви будете пиздітип про всяку хуйню?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації