Вхід | Реєстрація

Кременчужанин обікрав магазин і погрожував поліцейським ножем

Кременчужанин обікрав магазин і погрожував поліцейським ножем

Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування за фактом протиправної поведінки 38-річного жителя Кременчуцького району, який погрожував ножем поліцейським.

21 липня, близько 7-ї, до відділення поліції № 2 Кременчуцького райуправління надійшло повідомлення про відкрите заволодіння товаром в одному із сільських супермаркетів. Під час втечі невідомий чоловік погрожував скляною пляшкою охоронцю магазину, який намагався припинити його протиправні дії.

Опрацювавши інформацію, поліція вийшла на «слід» імовірного правопорушника, яким виявився місцевий житель. Під час встановлення контакту з чоловіком працівники слідчо-оперативної групи наказали йому здатися. Проігнорувавши вимоги правоохоронців, чоловік схопив ножа та погрожував поліцейським насильством.

Агресивну поведінку правопорушника припинили, а самого чоловіка доставили до спеціалізованої установи для перевірки стану його здоров’я.

За даним фактом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу України – погроза насильством щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Окрім того, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з погрозою застосування насильства.

Вирішується питання про повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2021, 10:04 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації