Вхід | Реєстрація

На Лубенщині перекинувся автобус з пасажирами

На Лубенщині перекинувся автобус з пасажирами

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 жовтня, близько 06:40 на 174 км автодороги «Київ-Харків-Довжанський», поблизу села Карпилівка, Лубенського району.

За попередньою інформацією, автобус, під керуванням 56-річного водія, який прямував із Луганщини до Києва, з’їхав із проїзної частини дороги та перевернувся на бік.

Унаслідок ДТП десятьох пасажирів та водія автобусу доставлено до лікарні для обстеження та встановлення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень. Загалом у автобусі на момент автопригоди перебувало двадцять два пасажири та двоє водіїв.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує обставини та причини ДТП.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2021, 10:43 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації