Вхід | Реєстрація

Нові умови вступу до вузів

Нові умови вступу до вузів

Національне міністерство освіти і науки погодило умови вступу до вузів у 2022 році. Серед головних новацій освітнього міністерства те, що більшість майбутніх студентів свої документи будуть надсилати електронною поштою, реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів почне працювати з 1 липня. Про це повідомляє сайт освітнього відомства. Важливо, що документи від майбутніх студентів прийматимуть тільки два дні: з 14 по 16 липня. Це стосується тих, хто хоче стати студентом, пройшовши співбесіду, вступні іспити або творчий конкурс. А 22 липня цей термін буде останнім днем для майбутніх студентів, що будуть пробувати свої сили, здавши ЗНО, вступні екзамени та творчі конкурси. Вступні випробування, а також  творчі випробування будуть проходити в кілька етапів з 1 по 13 липня включно.

Додаткові випробування будуть проводитися з 14 по 22 липня для контрактників. Рейтингові списки вступників на місця державного замовлення, що здавали випробування на основі ЗНО, творчих конкурсів та іспитів, будуть оприлюднені не пізніше 27 липня. Майбутні студенти, які вже мають рекомендації для зарахування, повинні надати оригінали документів для зарахування на місця державного замовлення до 4 серпня, на контрактну форму навчання — до 30 вересня. При конкурсному відборі абітурієнтів, які хочуть вступити на бакалаврат після закінчення середніх навчальних закладів, будуть прийматися до уваги бали сертифікатів ЗНО (результати іспитів, творчих конкурсів) з 3 конкурсних предметів. На молодшого бакалавра — за 2 конкурсними предметами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації