Вхід | Реєстрація

Ніякого ботоксу на конкурсі краси

Ніякого ботоксу на конкурсі краси

У Саудівській Аравії скандал: десятки верблюдів виключили з конкурсу краси через ін’єкції ботоксу. Це надзвичайно солідний конкурс. Його переможець отримує 66 000 000 доларів. Журі визначають переможця на основі форми голови, шиї, горбів, одягу та пози тварин. Конкурс краси відбувся в рамках фестивалю короля Абдул-Азіза.

Цьогоріч на конкурсі стався скандал: влада виявила, що десятки заводчиків розтягували губи та носи верблюдів, використовували гормони для збільшення м’язів тварин, вводили їм ботокс і здійснювали інші косметичні процедури.

Організатори заявили, що хочуть припинити всі спроби обману в «облагороджуванні» верблюдів, а на винних чекатиме «серйозне покарання». Дискваліфікували близько 40 верблюдів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2021, 19:50 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації