Вхід | Реєстрація

Російські військові знову обстріляли Кременчук

Російські військові знову обстріляли Кременчук

Учора увечері, під час повіртяної тривоги, жителі Полтавщини чули вибухи.

Як повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін, 12 російських ракет вдарили по Кременчуку. Більшість з ракет влучили по нафтопереробному заводу — решта по інфраструктурі міста. Дві ракети збили сили ППО ЗСУ.

Внаслідок атаки на НПЗ, який не працював, виникла пожежа. Наразі її вже локалізували.

Постраждалих та загиблих людей не виявлено.

Як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, останнім часом Росія вдається до тактики масованого використання надзвукових протикорабельних крилатих ракет типу Х-22 по зазначеним обʼєктам. Так, минулої доби по Кременчуцькому нафтопереробному заводу противник застосував 12 крилатих ракет, дві з яких вдалося збити з ПЗРК Стінгер. Однією з причин переходу противником до цієї тактики є відмова від застосування авіації, яка несе великі втрати.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2022, 10:16 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації