Вхід | Реєстрація

«Зима буде складною, тому досить зимувати з відкритими вікнами» – міністр розвитку громад

«Зима буде складною, тому досить зимувати з відкритими вікнами» – міністр розвитку громад

Опалювальний сезон в Україні почнеться вчасно, проте українців попереджають про зниження температури в оселях під час опалювального сезону.

Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

«Очевидно, що ця зима буде надскладною. Головне - ми маємо захистити кожного українця та обігріти його помешкання. Тарифи на тепло не зміняться! Ми забезпечимо їхню стабільність. Опалювальний сезон почнеться вчасно. Для цього в нас є всі передумови», - йдеться в повідомленні.

Водночас, наголосив міністр, варто відвикнути жити взимку з відкритими вікнами та обігрівати вулицю.

«Вважаємо, що оптимальна температура в оселі має коливатися в межах 18-20 градусів, але в жодному разі не нижче 16 градусів. Як в ощадливих країнах розвинутої Європи. Як ми переживемо цю зиму - залежить від кожного із нас. Готуватися до холодів варто саме зараз.

Головне завдання – маємо забезпечити безперервність тепла. Ми розуміємо всі ризики та активно готуємося до них. Сьогодні на установчому засіданні Штабу ОЗП (осінньо-зимового періоду) ми говорили саме про це", - підсумував Чернишов.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2022, 11:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації