Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині в ДТП травмувалися четверо людей – деталі

На Кобеляччині в ДТП травмувалися четверо людей – деталі

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 жовтня, близько 15:15, між селом Галі-Горбатки та містом Кобеляки, Полтавського району. Поліція розпочала досудове розслідування.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль марки Fiat Ducato, під керуванням 45-річного мешканця смт. Білики Полтавського району, зіткнувся із вантажним автомобілем МАЗ-4370, з напівпричепом, під керування 41-річного жителя м. Кобеляки. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали водії обох транспортних засобів та два пасажири (1977 та 1986 років народження) автомобіля МАЗ. З місця події всіх постраждалих госпіталізовано до медичного закладу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2022, 11:06 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації