Вхід | Реєстрація

Чиновник з рф шість разів ухилився від HIMARS

Чиновник з рф шість разів ухилився від HIMARS

Очільник республіки комі володимир уйба розповів «неймовірну» історію про те, як 6 разів «ухилився» від HIMARS у Кремінній Луганської області.

Під час одного з виступів російський чиновник видав, що українські воїни шість разів вдарили з HIMARS по колоні з екіпіруванням для окупантів, у складі якої нібито він їхав.

«Ми вчора поки переміщувалися, по нас шість разів вдарили HIMARS. Шість разів. Ми ж їхали... У нас два автобуси великих, набитих обмундируванням,  і два джипи, на яких ми їхали. По нашій колоні шість разів HIMARS били, бо ми — ціль така нарядна», — сказав фантазер із рф.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2022, 19:54 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації