Вхід | Реєстрація

Поліцейські виявили 50 фактів реалізації фальсифікованих сигарет

Поліцейські виявили 50 фактів реалізації фальсифікованих сигарет

Із 18 по 24 листопада полтавські правоохоронці провели превентивні заходи з протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу фальсифікованих тютюнових виробів. Поліцейські склали на порушників 54 адміністративні протоколи. Про це розповіли у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Як розповів заступник начальника поліції Полтавської області Максим Ахрамєєв, за тиждень правоохоронці задокументували 54 факти протиправної діяльності. Стосовно правопорушників складені адміністративні матеріали за статтею 156 (Порушення правил торгівлі тютюновими виробами) та статтею 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Із незаконного обігу вилучено понад 3300 пачок цигарок без марок акцизного збору, а також понад 55 кілограм тютюну на загальну суму більше 170 тисяч гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2022, 17:15 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації