Вхід | Реєстрація

«Червоні Квіти» завершують перше коло лідерами

«Червоні Квіти» завершують перше коло лідерами

У суботу, 14 січня в Біликах та Бутенках відбулися заключні матчі першого кола Чемпіонату з міні-футболу Білицької територіальної громади.
Як розповів методист гуманітарного відділу Сергій Ананенко, футбольна субота була насичена цікавими поєдинками, у яких команди вирішували, хто очолить турнірну таблицю.

Центральним матчем стало протистояння між білицьким «Сокіл-1» та «Червоними Квітами». Саме в цій зустрічі колективи визначили лідера першого кола. Рахунок у матчі відкрили біличани. Та квітяни не планували здавати гру і швидко відіграли пропущений м’яч. Мало того, до завершення першої 20-хвилинки футболісти з Червоних Квітів вдруге відзначилися в цій надважливій зустрічі.

По перерві команди продемонстрували не менш захоплюючу гру, адже кожна боролася за перемогу в зустрічі. Та футболісти з Червоних Квітів були вправнішими і втретє успішно атакували ворота господарів поля.

Отож, за підсумками зіграних у першому колі поєдинків, квітяни очолюють чемпіонат.

Та на цьому матчі для команди «Червоні Квіти» не завершилися. Адже в суботу футболісти поборолися з білицьким «Сокіл-3», де також святкували перемогу з рахунком 7:1.

Ще одним матчем, що відбувся в Біликах, була гра між «Соколом-1» і «Чорбівкою», де біличани забили два десятки голів. Загальний рахунок матчу — 20:4.

Не менш цікаві ігри проходили в Бутенках. Місцевий «Олімп» провів гру зі «школярами», де останні зуміли забити у ворота опонентів 4 м’ячі, та при цьому пропустили на два більше. Як наслідок, матч між колективами завершився перемогою «олімпійців» — 6:4., що дозволило їм посісти третю сходинку турнірної таблиці.

Також видовищною була зустріч між «Марківкою» і «Дрижиною Греблею». У цьому поєдинку марківчани виграли з результатом 6:2.

Сергій Ананенко додав, що ігри другого кола з Чемпіонату Білицької ОТГ стартують 28 січня. Футболісти зустрінуться на штучних майданчиках у Біликах та Бутенках.

Турнірна таблиця

Команда

І

В

Н

П

З/П

РМ

О

1

«Червоні Квіти»

7

7

0

0

44/11

+33

21

2

«Сокіл 1»

6

5

0

1

53/20

+33

15

3

«Олімп»

7

4

0

3

20/26

+6

12

4

«Сокіл З»

6

3

1

2

18/21

+3

10

5

«Марківка»

7

3

0

4

27/20

+7

9

6

«Дрижина»

7

3

0

4

35/34

+1

9

7

«Школа»

7

1

1

5

17/41

­24

4

8

«Чорбівка»

7

0

0

7

15/55

­40

0


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2023, 16:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації