Вхід | Реєстрація

Виявляється, новорічні прикраси можна їсти

Виявляється, новорічні прикраси можна їсти

 Цікавий пізнавальний захід під назвою «Новорічні ретроприкраси» відбувся в читальній залі Кобеляцької книгозбірні. Його організували спеціально для вихованців студії творчості «КРЕАТИВ» (Керівник Марина Сідаш).

Бібліотеки в сучасному світі вже давно не є виключно книгозбірнями, де можна знайти і прочитати ту чи нішу книгу. Адже в цифрову епоху практично будь-який художній чи науковий твір можна із легкістю «скачати» з мережі Інтернет і читати, не виходячи із дому.

Саме тому бібліотеки постійно розширюють спектр послуг, які надають людям. Зараз вони все більше перетворюються на місця, де люди можуть зустрітися, разом із користю для себе провести час, отримуючи не лише знання, а й безліч позитивних емоцій. Саме так працює і кобеляцька бібліотека.

Маленькі допитливі читачі з цікавістю слухали розповідь про перші новорічні прикраси: паперові гірлянди, солодощі, скляні кулі, іграшкові прикраси «Малятка», мініатюрне стеклярусне намисто та новорічні атрибути з вати, фольги  та соломи. Приміряли карнавальні корони 70-х років минулого століття, розглядали старі привітальні листівки та світлини святкування Нового року різних років. Колекцію ретроприкрас доповнили іграшки від наймолодших вихованців студії.

З великим задоволенням діти розглядали виставку екоприкрас. Чи не найбільше діткам сподобалося те, що експонати можна було брати в руки. А ще  всім учасникам дуже сподобалася ялинка із сюрпризом, яка була вбрана у їстівні прикраси, як колись наші предки прикрашали Різдвяне дерево. Хлопчики і дівчатка знімали солодкі призи, ласували ними і дякували за цікаву і змістовну розповідь. Захід провела завідувачка відділом обслуговування Оксана Черкаська.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації