Вхід | Реєстрація

У Кобеляках закрили лабораторію Держпродспоживслужби

У Кобеляках закрили лабораторію Держпродспоживслужби

Відтепер для того, аби провести необхідні дослідження на якість продукції та отримати документи про це, виробникам агропродукції доведеться їздити в Полтаву.

Щоправда, лабораторія на центральному міському ринку продовжує свою роботу. Але видані нею документи діють виключно на вказаному місці торгівлі.

Інформація про те, що лабораторію, в якій проводились дослідження на вміст у агропродукції  нітратів та інші аналізи, закриють, надійшла до редакції ще минулого тижня. Тоді керівник кобеляцького підрозділу Держпродспоживслужби Сергій Куземко попрохав почекати із оприлюдненням цієї новини. За його словами залишалася надія, що лабораторія в Кобеляках продовжить свою роботу.

Та 13 січня Сергій Куземко підтвердив — лабораторія припинила свою діяльність. Чиновник прокоментував:

— До останнього дня я сподівався, що мені вдасться умовити обласне керівництво залишити лабораторію в Кобеляках. Але — не вдалося. Відтепер виробники агропродукції будуть змушені для проведення лабораторних досліджень їздити в Полтаву. На ринку лабораторія залишається. Але її компетенція не розповсюджується далі території ринку.

За словами керівника, працевлаштувати вдалося лише частину звільнених співробітників.

Подальша доля капітальної будівлі, що є обласною комунальною власністю, наразі невідома.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2023, 15:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації