Вхід | Реєстрація

«Лідерки» дійшли до фіналу

«Лідерки» дійшли до фіналу
27 січня «Лідер» розпочне перший тур фінальних змагань у Гребінці

У заключному етапі змагань кобелячанки зіграють у Гребінці.

Із 20 по 21 січня в Черкасах відбувся третій тур відбіркового етапу Чемпіонату України Вищої ліги з футзалу серед жіночих команд. У цих змаганнях виступали вихованки директора Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи Руслана Сабірова.

У цьому турі кобеляцькі «лідери» перемогли команду з Черкас із рахунком 6:3. Також наші футзалістки переграли колектив ЖФК «Синельниково» — 9:2.
Такий результат дозволив кобелячанкам пройти у фінал чемпіонату.

Також у заключному етапі турніру зіграють луцький «Легіон-Університет», «Ладомир» із Володимир-Волинського, київський «Будстар», МСК «Дніпро» із Черкас та вінницьке «Поділля».

Перший тур фінальних змагань стартуватиме 27 січня. Згідно регламенту змагань, ігри проходитимуть за схемою «гра вдома — гра на виїзді». Оскільки спортивна зала Кобеляцької дитячої спортивної школи не відповідає нормам цих змагань (його площа 30х18 метрів, а необхідний мінімальний розмір має становити 36х18 метрів), «лідерки» гратимуть у Гребінці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2023, 15:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації