- Ltava
21 березня, 07:54
На тему: До 1 квітня луки поряд із Оріллю не розорюватимуть - alexderjav
13 березня, 11:18
На тему: Кожен п’ятий є непридатним до служби - Ltava
11 березня, 16:33
На тему: Штрафи зросли - Ivan Vlasiuk
29 лютого, 16:28
На тему: Перед тем, как купить «стиралку», домохозяйки штудируют Интернет - ludmila65
26 лютого, 17:09
На тему: 27 лютого можуть «скинути» Фещенка
Як перетворити ранкову каву в корисний напій
Медики назвали інгредієнт, який робить каву в два рази кориснішою. Організм отримує подвійну дозу антиоксидантів, оскільки флавоніди, якими багата кава, під впливом вітаміну С у два рази активніше впливають на вільні радикали.
Віце-президент Klatch Coffee Хізер Перрі розповіла, що існує простий метод, який може зробити ранкову каву найбільш корисною.
«Один з моїх улюблених способів — взяти хорошу каву із Сальвадору і додати в неї цедру апельсина й мед», — поділилася фахівець, відзначивши, що при цьому способі каву можна перетворити «в джерело різних вітамінів і мінералів».
Крім цього, у напій можна додати кокосове молоко, приготоване своїми руками: необхідно змішати з водою стружку кокоса, дати їй настоятися 10 хвилин, процідити і додати в напій.
Фахівець також наголосила на користі додавання кориці в каву, оскільки ця спеція наділена потужною протизапальною дією, сприяє зниженню рівня цукру в крові, а також ефективна проти зайвого холестерину.