Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 12
1.Fed654Frumos
«А ніхто не хоче поцікавитися кому зараз належить контора "Водстроя"?
»

Коли знаєш , то оголоси
Чи не пора набратись розуму і припинити створення нікому непотрібних угрупувань за інтересами.Є державні органи , які повинні контролювати роботу державних і комунальних установ. І здається вже потрібно хоч вивіски повішати на підпільні підприємства , ідеш і не знаєш , можливо на підпільних підприємствах в Кобеляках клепають танки , чи виготовляють стратегічні бомбардувальники
Та давайте вже наймати в наглядову раду іноземців , а то якось не модно буде , що кругом наглядають іноземці , а в Кобеляках Ковач.
Тут дійсно є надчим подумати.Так зовсім недавно продавали приміщення ЦСУ , яке майже копія контори ПМК 244 (офісу) бо можуть що таке контора нинішні патріоти і не зрозуміти , із стартовою ціною 35 тис грн ,а те , що там накрутили 5 млн то очевидно комусь було потрібно так , щоб потім відмовитись. а тут за 2,2млн аналогічну будівлю , в яку потім для перебудови потрібно буде вкласти ще кілька млн грн - абсурд.А чи це ціна , яка склалася на аукціоні , чи взята з думки зацікавлених експертів ?За такі гроші можна ж побудувати нових 6 квартир , он як будують на мануалкі .Там всі плити і блоки безкоштовно , без зайвих витрат , тільки чи вплине це на кінцеву ціну - питання?Та ще і питання , як буде здаватись той будинок з битих плит , чи не загрожуватиме це чиємусь життю ?А взагалі на кожному кроці безпардонне розкрадання держави Україна.
Давно пора прибрати з влади придурків , припинити гігантоманію , коли панують злидні, Великий прапор не робить життя людей кращим.А гігантоманія з цінами і тарифами є геноцидом українців.
11.Slavko
«які лазять по контейнерах
»

Це ж вони лазять по контейнерах через таких . як ти недо...ів . Тобі терміново потрібно лікуватись у психіатра , дуже вже запущено, Побачу Тетяну , підскажу куди тебе везти , авось і підлікують.
Ну і діла , ну де в мене ненормативна лексика ? От Донченко називає людину де....м і то нормативна , а в мене те саме ненормативне ? Сміх і гріх.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
4.DonchenkoLyubov
«. DonchenkoLyubov »

Ну ви ще більша дебілка , розумна людина не буде ображати людей.А активістів в Кобеляках достатньо , проїдьте по Кобеляках і побачите , що творять ті активісти біля сміттєвих контейнерів.А ви активістка скільки і де виносите своє сміття ?
30.Slavko
«. Slavko»

Є така поговірка - нема ума , вважай каліка.Ти щось дуже розмахався кулаками , дивись , щоб не наклав у штани.
27.Filon
« Filon / »

А я поставив невподобайку .Як же ви тільки такий чесний , трудолюбивий , свідомий українець , виживаєте між отими клятими хохлами , які не хочуть робити , живуть на вашу лохину , і кругом вас оточують.Вони паразити не носять вишиванок , нікого не критикують , а живуть як хохли між щирими українцями , які тільки можуть клювати тих хохлів.
22.Filon
« Filon»

Недавно всі кричали , що українці самий трудолюбивий і мудрий народ , а тепер от пишите , що не хотять робити і по яких критеріях ви ділите на українців і хохлів?Хохли- це нація ? Я так зрозумів , що ви українець , а я хохол ?
24.FreemEn
« не чути зовсім якихось варіантів розміщення від влади і це не тільки в Кобеляках така проблема, хоча рішення по лісу без сумніву жесть. Якщо мова»

Не завжди якісь пропозиції афішуються , адже на всяку пропозицію є критики і якби ти не старався , тебе будуть обпльовувати.Та якось і сумно , що зараз колишні тракторні бригади приходиться перетворювати в смітники , куди ми йдем?А як бути з водоймами , з підгрунтовими водами , адже вся ота гидота пронила вже дуже глибоко , вже вода з глибини 160 м має неприємний запах і коли постоїть , починає цвісти.Через це від нас держать в таємниці якість питної води.
20.FreemEn
«. FreemEn»

Ніби і непогано ви пропонуєте але , чи згодні будуть жителі села , де ви знайдете ту ділянку , адже тракторні бригади кругом як не в селі , то рядом , ну приблизно , як був смітник на території цегельні в Ганжівці.А до того є вимоги до смітника , це і близкість водойм і інших багато вимог.І невідомо , які закони ще приймуть ті , хто пропонував платити за комуналку собакою.От багато громадян раніше мали можливість спалити на своїх грядках наприклад кукурудзиння , яке в компостах перегниває не один рік , тепер це потрібно нести до контейнера , бо сусід напише кляузу за яку ще йому і заплатять , а тебе на вимогу свідомих українців , які жаждуть штрафів , ще і оштрафують.От і несуть люди до контейнера навіть папір з туалету.При таких темпах виробництва сміття , крім якого в нас вже майже нічого і не виробляється , ніяка площадка з асфальтовим покриттям не впорається з навалою сміття.
17.Filon
«У тому числі й штрафувати за вивезення буряну і»

Оце у вас дійсно позиція свідомого українця - штрафувати , тільки влада розуміє , що вже штрафи нічим платити , населення зубожіле , панує суцільне безробіття.Копати велику яму рівноцінно тому , що возити сміття в ліс , та і ями тієї вистачить не надовго , а населення ну ніяк не бажає компостувати дома , облінились , а примусити не нести органіку дуже проблемно , хіба біля кожного контейнера цілодобово поставити охоронників.Тож думаю , що критика Копильця не виправить ситуацію.
13.Чудо Юдо
« Чудо Юдо»

[[ЦИТАТА|14|Filon| Filon
Ну був мітинг базарників і уйма критики Копильця коли вводився карантин , але це не так важливо , важливо те , що українці не тільки по смітниках знищують самі себе . а хіба менше зло для екології , коли в лісополосах лишились тільки чагарники , а хіба Копилець винен , що деякі особини несуть до сміттєвих баків навіть використаний папір з туалету? Проїдьте по Кобеляках і подивіться що твориться біля тих сміттєвих контейнерів.2-3 контейнери після вивезення заповнюються за кілька годин , тягнуть гілля , кукурудзиння , навоз від кролів і нутрій , все що попало.Здається , що українці зовсім втратили розум і рубають сук , на якому сидять .При такому відношенні самих до себе і сто Копильців не зможуть вирішити це безглуздя.
7.Filon
« Filon»

Я вже неодноразово відмічав , що ви ніби в рот води набрав , коли Ісип розмістив смітник під будинками жителів Кобеляк , а от з Копильцем ви публічно зводите рахунки і підтримують вас такі , як Славко , патріоти , які постійно борються з комуністами , і патріотизм виявляють в компютері чи телефоні , тільки не там , де захищають Україну.Я на місці Копильця дав би команду прийняти всі сміттєві баки , поскільки немає куди везти сміття і цим надав би вам можливість проявити ініціативу надати громадянам пораду , куди дівати те сміття , яке виробляється в небачених колись масштабах
9.Чудо Юдо
«а вивіз сміття, бо там ціна - нещасні 4 грн за людину, але не платять мабуть з половини жителів міста!
Я не спеціаліст, але ось щось придумав. Як подумаю, може ще ідеї будуть...
»

Ви дійсно носите сміття надурняк , бо незнаєте скільки потрібно платити , я наприклад щомісяця сплачую 14 грн з людини і це тимчасово , бо ціна буде зростати , поскільки економіка України будується на зростанні тарифів , штрафів , ігри , марихуана , проституція , продаж за бугор зерна , металобрухту.А ідея ваша штрафувати -ідея післямайданного свідомого українця - штрафуйте всих , крім мене .А вивозити на чужий майданчик , потрібно спочатку запитати чи тому чужому ви потрібні з своїм сміттям ?А взагалі тут коментатори майже всі з базару і з базарним мисленням , більшість тих , кого Філоненко виводив на мітинги.
З апологетів тут більш за все я один , а взагалі то цим брудом цікавляться ще 3-4 ваших прибічники , яких ви пане Філоненко виводив на мітинги проти Копильця.Якщо говорити за земельні ділянки , то ви їх також маєте і виходить з вашої пропозиції , що сміття можна везти і на ваші ділянки.От тільки виникає питання,як ви , не маючи нічого спільного із сільським господарством , не маючи відповідного фаху , отримали ті ділянки , тоді , як Копилець має відповідний фах , працював в С/Г .Я не підтримую з першого дня смітник в лісі , але питання де дівати ? Давайте всі відмовимось носити сміття до сміттєвих баків і від послуги комунальників по вивезенню сміття.А з Копильцем ви якось на одинці зясовуйте стосунки , бо вже оце все цькування набридло , та воно ні на кого і не діє.
15.Чудо Юдо
«. Чудо Юдо »

З вами можна і погодитись , але вирішити дану проблему можливо тільки значно скоротивши виробництво того клятого сміття , та побудувавши сміттєпереробний завод.Для будівництва такого потрібні кошти , яких поки немає , адже економіка будується тільки на перепродажу товарів іноземного походження , та винищенні лісів і лісосмуг , та на виробництві с/г продукції , де ніякого обліку.Ну а виробництво сміттЯ на високому рівні і зменшення не очікується.А потім от читаєш про розподіл коштів , ніби все на діло , але і тут є ті , хто критикує , а памятаю при Олександрові Ісипу з надпланових коштів значна частина ішла на утримання міської ради і ніхто цьому не обурювався , тож українцям важко догодити , щоб не робив , будуть вважати , що робиш для того , щоб більше вкрасти , ну так у нас склалось.
13.Fed654Frumos
«3. Fed654Frumos »

Вам би трішки додати почуття гумору.
10.Borch
« Borch»

Ви просто свята наівність якщо вірите у вибори в Україні.Українське суспільство схибилось на збагаченні і з початку 90-х років до влади дорвалися ті , хто мріяв про блискавичне збагачення , вони створили законодавство , яке ніколи не дозволить бути у владі чесним громадянам .Ви подивіться на склад навіть сільських депутатів , там всі , хто зумів щось поцупити при розграбуванні колгоспів , і чим вище рангом депутат , тим він більше має земельних ділянок, квартир , автомобілів , літаків , яхт і т.д. .Саме ці люди тепер завжди в списках і хочете голосуйте , хочете ні , вас поставили перед вибором без вибору.
9.alist
« alist /»

Нічого такого конкретного від пана Філоненка відносно місця звалища не чув , крім возити в Комсомольськ , але бюджету Кобеляк на транспортування сміття в Комсомольськ вистачить хіба на кілька рейсів , або прийдеться обдирати останнє з старців , бо ті , хто накрав , вони як правило не платять.А потім ще ж і громадянам потрібно хоч трохи скоротити таке масове виробництво сміття , бо ми вже крім сміття більше нічого і не виробляємо.Я наприклад запропонував би Копильцю з питання сміття провести сходку громадян і спитати , девони пропонують зробити звалище , в лісі , чи біля річки , чи може на базарній площі , адже його десь потрібно всерівно дівати і то буде народовладдя , де скажуть , там і валить.
4.Filon
«. Filon »

Ну ви розхвалював , як добре Бутенки вивозять сміття в Комсомольськ , от тільки чим це закінчилось - незнаю.Які ще від вас були пропозиції незнаю , а от що вибірково мізки працюють , то це дійсно так , ви не написав , чи ви носите до контейнерів сміття і скільки . чи платите ви водоканалу - це у вас якраз вибірково.А радуєтесь ви дійсно , як мале дитя всим невдачам .А відносно хто за кого , то для мене що Копилець , що Філоненко на одному рівні , я ні у вас , ні у Копильця нічого не просив , не прошу і думаю не проситиму , годувати ви обидва мене не будете , от тільки не можу вас зрозуміти , чи ви справді не осмислюєте , що проблема сміття набуває світового масштабу .Шкода , що ви не дивитесь телебачення , там майже кожного дня показують , як загаджені водойми , ліси і т.д. .Ну а для вас бачу проблема сміття повід для зведення рахунків з Копильцем , от тільки результатів від такого = 0.00 .
2.Fuks
«. Fuks / »

Взагалі ви неуважно читаєте написане.Нікого я ворогом особливо кобелячан не вважаю.Просто підняту проблему сміття потрібно просто розуміти і тоді не будеш радіти тому , що судді , які так само несуть сміття до сміттєвих баків , забороняють його вивозити за межі міста , адже коли Олександр Ісип робив смітник прямо в місті , то всі мовчали , а от у лісі , то це Копилець негідник .Проблема сміття - це проблема всієї України , згадайте Львівське сміття , яке мандрує і зараз по всій Україні , подивіться , що твориться в заплавах річок , в лісополосах.Ви подивіться , як зараз наповнюються контейнери всього за кілька годин після вивезення , а його ж десь потрібно дівати , остав на місті , то теж піднімете хай і будете сипати і на дорогу.Ніхто ж не задумується , що він робить , коли несе до сміттєвих баків все , що попало під руку.А питання можна вирішити не постійною критикою Копильця , а тільки якимись конкретними пропозиціями.
Я не є прихильником сміттєзвалища в лісі і взагалі сміттєзвалищ , якими забруднена вся Україна , я також підтримую критику влади і зачасту її і сам критикую , але критика повинна бути конструктивною .От зараз пан Філоненко , як мале дитя радується тому , що сміттєзвалище в лісі визнано незаконним .Правда цей раз автор почав зачіпати і депутатів , не тільки Копильця , про це не полінився написати десятки отаких статейок , другий рік суцільна критика на Копильця , а от чому не було такої критики , коли Ісип робив сміттєзвалище прямо на території міста - питання?Де ж ваш пане Філоненко конструктив , ви крім редактора , ще і бізнесмен , то запропонуйте Копильцю виділити місце для сміттєпереробного заводу , зробіть проект і побудуйте сміттєпереробний завод хоч невеликої потужності , чи запропонуйте куди дівати те сміття , яке в небачених масштабах виробляють кобелячани , чи запропонуйте кобелячанам утилізувати сміття в домашніх умовах , адже і таке можливо.А ще хотілося б знати куди ви діваєте домашнє сміття , скільки ви за місяць несете до сміттєвих баків , скільки ви оплачуєте водоканал - плюс за утилізацію сміття.Ану зробіть кобелячанам якісь реальні пропозиції , ото буде ваш конструктив.
поліції нові автомобілі не з дешевих (всерівно побють), а громадянам нові тарифи для покупки нових авто .Тільки чи поборе це злочинність?
1 2 3 4 5 6 7 ... 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації