Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «1juriy»

Коментарі користувача
1 ... 1 2 3 4 5 6
1juriy 26 лютого 2017, 17:54 На тему: Чому ми не скидаємо Порошенка,...
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
1juriy 24 лютого 2017, 19:40 На тему: Де заховані шість мільйонів?...
От і виходить,що ці 6 мільйонів ніде не заховані,а є інвестовані у розвиток Кобеляцького району та України в цілому.
1juriy 24 лютого 2017, 19:35 На тему: Де заховані шість мільйонів?...
(Тобто, по факту на цій землі трудяться інші, сплачуючи власникам якусь ніде не зафіксовану і неоподатковану орендну плату.) Тобто ота якась ніде незафіксована і неоподаткована орендна плата є привабливішою для орендодавця.І такі відносини влаштовують обидві сторони, як орендаря так і орендодавця.А з цього всього районний бюджет втрачає 60% пдфо.Все інше районних депутатів не стосується і не цікавить.Можливо б потрібно було б на районному рівні розробити програму по підтримці таких малих господарств. Надати методичну допомогу з агрономії, веденню обліку,основ податкового законодавства.Щоб той одноосібник відчув турботу.А так ,дайте грошей, бо у нас с.г. управління сидить голодне, та і економічний відділ при адміністрації теж допомоги потребує.Хоча це дармоїди з незрозумілими функціями.То краще хай те пдфо залишиться між орендарем та орендодавцем.І піде на розвиток орендаря чи витрачений буде на соціальні потреби орендодавця.
1juriy 27 січня 2017, 12:03 На тему: Хто у вагон для некурящих?...
Стаття поверхнева.Відсутні будь-які розрахунки покращення.
1 ... 1 2 3 4 5 6
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації