Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 30 31 32 33 34 35 36
Тільки шукав інші Постанови з цього питання і вискочила Постанова , що абонент повинен проводити технічне обслуговування газових приладів І опублікована в ЕХО КОБЕЛЯК. І сміх , і гріх.
Як завжди ми не бажаємо прочитати документи і тому в Україні твориться беззаконня.У матеріалі автор посилається на Постанову кабміну №442 від 13.07 2016 року.В цій Постанові немає жодного слова про технічне обслуговування газових приладів , про оплату за це обслуговування , про укладання договорів на це обслуговування.Ця Постанова про визнання такими , що втратили чинність - і цілий перелік постанов.Отже виникає питання на підставі чого нас зобовязують укладати ці договори , Звідки взялася така сума оплати , хто повинен контролювати проведення цього техобслуговування при тому , що я маю право укладати договір злюбою організацією ,ну наприклад я проживаю в Кобеляках , а запрошу на техобслуговування контору з Царичанки?Ніяких інших Постанов з цього питання автор не наводить.Тому хочу попросити редакцію ЕХО КОБЕЛЯК провести консультації з юристами і якщо є якісь інші постанови про вказане техобслуговування , то довести їх людям від імені незацікавленої сторони.
15.don
«я думаю що ти написав брєд. цього я точно не розумію»

Ну якщо ти цього не розумієш , то ти просто тупиця Ю, яка не вміє мислити.Вас таких трохи є , які вміють присвоїти чуже , на інше нездатні.Але думаю , що українці таки зрозуміють , що і до чого і проснуться ,буде жарко таким , як ти , не всигнеш до Європи по безвізу.
микола козак 22 листопада 2017, 20:22 На тему: Безлюдні громади...
Адекватник , якщо Вам і подобається Путін , то це не значить , що він повинен подобатись всимю. В Росії проблем не менше ніж в Україні.В Росії зараз патріотичний бум , як і вУкраїні.Воюють зараз Путін з наближеними .з Порошенком і наближенисми , а вбивають патріотів , оце і вся любов до Путіна.До речі Росія знову ввела війська в Луганськ усмиряти вождів ЛНР.Думаю без Путіна не обійшлось
микола козак 22 листопада 2017, 18:32 На тему: Безлюдні громади...
103.Адекватник
« Як і оцей комент, як і тут селені про Путіна»

Я написав так , як вважаю.І можу повторити , що Путін нічим не кращий за Порошенка , а Порошенко за Путіна.А мислю я не вужче від Вас .Говорити про те , що в Іловайську знищували героїв майдану , це також глупость , бо там більшість було військовослужбовців , які не мали відношення до майдану.
микола козак 22 листопада 2017, 16:27 На тему: Безлюдні громади...
як і до любого бандита дорвавшогось до влади і використовуючого надану йому владу в своїх інтересах.Наші також не кращі.
микола козак 22 листопада 2017, 14:53 На тему: Безлюдні громади...
94.don
«дудусь я думаю що не збрехав»

Але нічого і путнього не сказав.Мені здається , що він у війну воював десь на Уралі.Це чимось , чи кимось ображена людина , наслухався по ТБ , хоче якось відрізнитись від інших , спитайте його , як він відноситьсЯ до Путіна і все стане ясно.Порахуйте , які за останні роки втрати українців і без війни.В Кобеляках не тано було біля 14 тис населення , зараз уже 10 з хвостиком , у нас кожного дня як не підірвали , то пристрелили.А ще згадайте Іловайськ , як наше мудре командування скільки людей поклало взагалі з дурної голови.
микола козак 22 листопада 2017, 09:35 На тему: Безлюдні громади...
Селено , вже всі зрозуміли , що Вас дурачать із майданом , з реформами , що до влади дорвались не ті люди , а до Вас ніяк не дійде.Враження таке , що Ви під гіпнозом , патріотизму поки не видно .Патріоти вболівають за країну , а Ви за владу.
микола козак 22 листопада 2017, 08:49 На тему: Безлюдні громади...
74.Ltava
«На Вас, на мені . На Вас бо не хочете робиратися а говорите про ПТУ , бо не розумієтесь а обговорюєте медичний округ . І на мені за те що ліньки Вам пояснювати адже всерівно Ви проголосуєте за 200 гривень .»

Ну яка з Вас відповідальність.Вам натовкли , що треба ОТГ , Ви в це тупо повірили , бо наобіцяли дати багато грошей , от тільки за івартість тих грошей змовчали,полупусті бумажки , а до цього додали , що Ви на ці гроші повинні ще утримувати ПТУ , школу , лікарню і т.д. Оказалось , що Ви гроші витратили на фонтани , а на ПТУ , школу , лікарню немає , значить закриєм , будемо вчитись і лічитись в Полтаві , а через певний час і в Полтаві така ситуація , економіка в загоні , заводи і фабрики в металобрухті , грош нєт ................. .
А за євробляхи ще будуть гірко ридати
11.don
«а ти не бачиш? пенсію добавили, за комунальні сплачує держава, кордон з Європою прозорий, для молоді стали доступні авто на європейських номерах»

А ти не порівнював добаки на пенсію і ріст цін?За комунальні - це схема , за якою бюджет перекачується в кармани злодюг.Думаю ти розумієш , як це робиться.Ти за комуналку платиш ще й з лифою , а субсидія -то перекачка і не інакше.А кордон з Європою 80% населення ні нахрен непотрібний.Нема за які шиші туди їздить , а субсидій на це не дають , бо вони не йтимуть в карман.
9.ukr2017
«Сьогодні треба сходити на мітинг та відзначити свято,подивитись на тих,хто досяг успіхів за ці 4 роки»

Я кожний день бачу цих успішних ворюг , жуліків , проходимців.В чому успіхи ?
Мабіть той резерв уже нічого не скаже.Вони не вірять , що їх голос щось вартий.Якби ще і ті тисяча були забойкотували ці дурнуваті вибори , то може тоді щось і помінялочсь. Але воно в сімї не без урода , тому і змін не чекати.А оці реформи з громадами подібні до медичної , освітньої реформи для дураків.
І що ж це за вибори , коли проголосувала тисяча , а пять навіть не зявилися?Це ж катастрофа.
микола козак 20 листопада 2017, 17:19 На тему: Безлюдні громади...
64.stepan
« Отже важить і важить набагато більше за 200 грн. бо політик готовий їх заплатити лише з того розрахунку що після виборів він заробить більше. і ще на минулих виборах теперішній мер виграв лише з відривом у 22 голоса, нещасних 22 голоса.»

Якби не ті 22 голоса , то залишився б той , що вже присосався до того корита і ну зовсім нічим не кращий за нинішнього.Тільки й робив , що борщ з Галушкою варили по Америкам та Німеччинам.Туристи , а зараз Галушка депутат , який і сесії прогулює , жде , що вернуться з Ісипом до корита.А голос майже нічого не значить , бо в тому списку кожного разу одні і ті ж особи , прямо династіями тепер сунуться в той список , а вибирати там нема з кого Добропорядному громадянину в той список не потрапити.
микола козак 20 листопада 2017, 13:23 На тему: Безлюдні громади...
58.vov
«. Совок як був в головах людей, так і досі залишається.
Додати коментар»

Дивлячись що ти називаэш совком .Чи свою тупысть , чи щось ынше.Почув із вуст Петра Олексійовича цей вислів і повторюєш , як попугай.Совок дійсно в тебе в голові.Ну Петрові Олексійовичу влада народу і комуністичні ідеї -це кінець його надбанням , здобутих непосильною працею , а що тобі , то і невідомо , якщо ти щось і вкрав у народу , то це зовсім незначне , воно тебе не спасе.
микола козак 20 листопада 2017, 10:25 На тему: Безлюдні громади...
43.don
«кому конкретно, ти хочеш передати владу? ти можеш написати, чи пальцем тикнути на когось?»

Пальцями я тикати не буду ,владу вызьме народ , який буде сам призначати ту владу без безыдейних воровських партій , сам буде відкликати делегованих у владу , в кінці кінців розбереться і з покидьками , які заливають вічний вогонь цементом , які спаплюжили наше минуле , з покидьками , які руйнують Україну.Я відчуваю , що в тебе є якийсь страх перед цим , відчуваєш , що щось теж поцупив ?Але це є обєктивна реальність.Народ довго може терпіти , але колись таки проснеться і не за гроші вийде на МАЙДАНИ і не тільки в Києві.
микола козак 20 листопада 2017, 09:37 На тему: Безлюдні громади...
За останні шість років (2011-2016 рр.) в Україні зареєстровано близько 170,8 тис. ДТП з постраждалими, у яких загинуло 26,7 тис. та травмовано 210,4 тис. осіб. У 2016 році зафіксовано ріст кількості ДТП на 5,1% та травмованих у них осіб на 6,4% порівняно з 2015 роком. Особливо тривожним є те, що понад 42,6% загиблих у ДТП у 2016 році – пішоходи та велосипедисти.]]
Починали за здравіє , закінчили за упокой.Коли поставлене завдання про зменшення населення , то його будуть виконувати.І для СЕЛЕНИ скажу , що війна не скоро закінчиться , бо українська влада такою злобою до росіян наповнила українців , і звичайно і російська влада не відстала , налаштовуючи росіян проти українців , що ця війна на багато років.
Зараз у владі і в ЗМІ популярно розводити болтовню про інвестиції , і всі ждуть інвестицій , а самі ніфіга не роблять , щоб відбудовувати країну , а навпаки валять все до основанья , а затем.....Після ВВВ ніхто не чекав ні від кого ніяких інвестицій , а ставали і працювали , люди мали надії на краще життя і воно таки з кожним роком кращало , а зараз покращення тільки для ворюг у владі , та тим , хто встиг щось вкрасти .Надії пана Філоненка на кілька дуже заможних фермерів в селі можуть не збутися .Всяка історія має тенденцію повторятися і таке буде і з Україною , або ці бариги її розвалять і Україна зникне , як держава , але більш за все народ таки проснетьсЯ і все закінчиться не платним майданом з вождями типу КУЛЯ В ЛОБ , а настоящою революцією з передачею влади дійсно народу.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1.ИВЕН
«в ОБЩИМ----БАРДАК (РЕКОМЕНДУЮ ЗАРПЛАТУ ДОРОЖНІМ ПОСТОВИМ ПЛАТИТИ В ПРЦЕНТНОМУ ВІДНОШЕННІ ВІД виписаних НИМИ штрафів....»

Це тільки в Україні такі придурки , які при мізерних зарплатах просять великих штрафів , хочеться показатись мудрим і свідомим .А спочатку потрібно розібратись , чому це сталось глупої ночі, можливо щось повязане з легальністю того перевезення.
Та кінчайте Ви шановні вже обсусолювати цю попівську дурню , а то цей піп вважатиме , що він написав якийсь шедевр , а не дурницю.
Читаю оцей маразм , написаний молодою людиною , дивуюсь . чи то його так задурманили попи , чи він сам себе задурманив , чи то селена на нього так впливає , що він пише таку дурницю.Уже дійшло до абсурду , кожного року добавляють число жертв радянської влади і вже дійшли до 50 млн.Це тебе пане майбутній піп попи на таке надоумили?Звашими бібліями , торами і іншою білібердою ви просто дурачите народ , який ще вірить у те , чого насправді немає.Вся ваша віра побудована на людському горі , релігія ж нічого іншого тільки зцілення від болячок і люди цьому вірять , а попи на цьому жирують навіть на похоронах обдирають православних.Де ж дівається віра , коли попи їздять пяними , займаються педофілією і іншими гадостями?Хотів би запитати в тебе молодий чоловіче , а що ти взагалі знаєш про той комунізм із Європи , що ти знаєш з історії своєї країни ?Хочу тобі повідомити , що 26 років тому люди в Україні були людьми , а не бидлом , як зараз вважають такі , як ти , які вважають себе елітою.І не таким заср..... гадить на наше минуле
А взагалі непотрібно маквпувати те , що творять в Європі.На наших вулицях і дорогах непотрібні ніякі поліцейські , ні лежачі ні стоячі.Всі дороги в нас - це суцільна смуга перешкод.А те , що становлять на дорозі ці дурниці , просто мварна трата грошей.Що кому з чиновників збреде в голову , те і ліплять , щоб хоч якось показати себе , на розумне мізків невистачає.
4.Filon
« Я зараз втілюю у життя невеличкий інвестиційний »

Та ныхгена ти не втілюєш.Ти такий же барига , як і інші і не строй із себе бізнесмена.Аці лісники скоро залишять Полтавщину без дерев .Зараз по Кобеляках возять дуби , пиляють і фурами відправляють очевидно за бугор.Тож не переживайте , на штрафи в цих бариг вистачить.Зараз ліс для них золоте дно , тільки от з чим залишаться Кобелячани?
37.Selena2017
«Це такими аргументами переконують опонента? Жодного переконливого факту, крім скаженої піни. Нижче впасти вже не можна.»

Ну ти зовсім не права.Аргументів тобі безліч , оглянись навкруги .Тобі написали , що почитай , кого вважає героями майдану Микола Княжицький , а він входить у ту банду , за яку ти так царапаєшся.
20.Selena2017
«. Ви зеленого поняття не маєте, що таке справжній націоналіст»

Спеціально для Вас БОГИНЯ МІСЯЦЯ скажу , що нинішній націоналіст в Україні , це створіння , яке готове роздирати , шматувати на куски навіть своїх співвітчизників , тобто українців , які думають інакше ніж це створіння.Це ті , хто переписує історію , виставляючи себе месією українського народу.Ви велика прихильниця майдану , тобто революції гідності , яка українцям зовсім не принесла гідності.Зараз у Києві в розпалі боротьба за місця біля корита , один одного шантажують .Тае раджу найдіть і почитайте Микола Княжицький намікає хто фінансував майдан , хто там є головні дійові особи , так от таких , як Ви він взагалі і не згадує.
1 ... 30 31 32 33 34 35 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації