Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ...30 31 32 33 34 35 36
А може потрусити на благодійність тих , хто повирубував дерева в лісах та лісополосах при повному кришуванні владою.Влада включила дурачка і спостерігає коли в Україні винищать ліси і лісополоси , громадянам також наплювати .
запрпонувала закрити ринок у Китайгороді та відновити у Могилеві, де облаштована і лабораторія.
Я от ніяк не можу зрозуміти , яку роль відіграє на ринку лабораторія.Як на мою думку , то це просто обдирання громадян, що в нашій державі стало нормою.От привіз громадянин на ринок мясо , чи молоко , чи овочі , ну мясо зранку проштампують , навідрізають собі на сковорідку , а от доки зроблять аналіз , то з того мяса люди вже і шашлики поїдять .У молокові , якщо встигнуть зробити аналіз на кислотність і на жирність , доки воно не продане , то принесуть якусь писульку , а той хто покупає те полоко - визначить кислотність на язик , подібне із овочами на нітрати , аналіз на які зовсім не досконалий. Питання , для чого потрібна на ринку лабораторія і штат , який просто займається дурницями ?
5.Чудо Юдо
«Вставити цитату
Єдине цікаво - абонплату братимуть (і брали) за ТО підключених до труб газових приладів..»

Зайди на Полтавагаз ы там почитай , що братимуть за ТО
Чому ж і досі машини із сміттям не конфісковано , чи принаймі не поставлено на штрафмайданчик , всі підстави для цього є.Чи може це зговір Львівської і місцевої влади ?
Вважайте , що вже переглянули. А ті хто перейшов на дрова , тепер будуть платить іза дрова і за газову трубу.Нема чого знищувати лісополоси.
1 ...30 31 32 33 34 35 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації