Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 36
Це зараз головна проблема і війна побоку , те , що бюджет пусто , що на армію збираєм копійки з народу , а тут ляпне не один мільйон.Якийсь інститут готовитиме проект , через десяток підрядників і субпідрядників витягнуть максимум з бюджету по власних карманах.Ну так , як завжди.
Знову мутять ті , хто дуже рветься до корита.І неважливо ,чи піде Копилець чи ні , Копилець буквально нічим не відрізняється від тих , хто так рветься до влади , всі вони бувші партійні і комсомольські активісти .Щоб вони не рвались у владу , потрібно встановити їм зарплати наприклад середню по місту , і позбавити права розпоряджатись власністю громади , позбавити можливості нараховувати собі премії , встановити чіткий ліміт на пальне для поїздок І закінчаться війни за крісло.І давно пора змінити прізвища вічних депутатів , бо деяких із них доведеться водити під руки на сесії і додому.

Змінено 23.08.2022, 11:17
микола козак 11 серпня 2022, 13:26 На тему: Битва за мандат...
Ця битва ще довго триватиме , адже бються між собою всі , як не партійні , то комсомольські вожаки .Ще з 90-х років вони в боротьбі за владу.Ну от Спиця - секретар райкому КПУ , Таранушич - самі знаєте хто , та і решта незмінні "захисники народу" , які вже і земельку майже розділили між собою.Тож різниці між Копильцем , Таранушичом , Спицьою , Шкарбаном , Шевченко і іншими ніякої , в них олдна мета дорватись до влади.
8.Slavko
«. Slavko / 28 січня, 23:52»

Ти як завжди бредиш .А активіст без мізків небезпечно для суспільства.
5.Filon
«і нехай повернуть гроші сплачені за вивезення відходів. Люди ж заплатити, а послугу їм не надали.»

А ви цікавився в ККП скільки платять за те вивезення і скільки не платять ? А потім , ця катавасія почалася в січні , а за січень ще ніхто не платив , тож і повертати нічого , а за воду тут ні до чого , вода доки подається без перебоїв.
6.Fuks
«Не буде ваш мер займатися проблемою смітття,не буде»

А як ви уявляєте займатись меру сміттям?У нас же розвелось активістів , як у собаки бліх , які будь-яке рішення миттєво спаплюжать.Ви ж от теж активіст.
3.Випадковий
« По-третє-підняти плату за сміття»

Плату то можна підняти , можна підняти штрафи , а ти спитав у людей , чи вони здатні всі оці піднімання оплачувати ?А скоротити штати дійсно можна , бо за останні роки в нас держслужбовців збільшилось в рази і всі вимагають високих зарплат , а виробляти матеріальне вже нікому .
2.Filon
«Ну а з приводу призначити мене директором. Можна. Скільки у тебе в дворі вільних "соток"? Одразу до тебе у двір гімно повезем»

Ну вам же ніхто гімно в двір не везе , то це ви написав для того , щоб вас не призначали директором , бо почнете возити гімно по дворах?Єдиний вихід зараз , щоб зникла проблема сміттЯ , зібрати всі контейнери у дворі ККП водоканал , адже з десяток років назад їх не було і всі вирішували питання самостійно. І друге , тимчасово поставити біля баків чергових і пронормувати хто скільки і якого виносить сміття (зробити це можна таємно ) і встановити кожному індивідуальну плату.Я наприклад в місяць можу винести відро сміття , а сусід після кролів і свиней вивозить тачками , а платим однаково 14 грн за ДУШУ , отут і є несправедливість , а після встановлення індивідуальної оплати , виробництво сміття зменшиться в рази.
За такі ідеї можна обирати депутатом до гробової дошки і виплачувати пожиттєво пенсію тисяч по сто грн. От тільки чи в ближчому майбутньому навіть у вересні наступного чи буде в українців за що зварити той борщ , це велике питання.Ідіотизм прогресує.
13.Selena2017
« Selena2017 »

Такую дуру ще треба пошукати , ти неперевершена.
9.Чудо Юдо
«Ага, а у нас у ті часи далеко не кругом туалетний папір був".
»

То ти ж до цього часу пальцями проводиш ту операцію , то навіщо тобі той папір?
7.Selena2017
«. Selena2017»

7.Selena2017
«. Selena2017»

Ти хоч сама розумієш , що написала?
Земля і її надра належать народу України .В даному випадку нерозпайована земля передана громадам і ніяким чином не належить кооперативу , який очолює Микола Андрієнко . Кооператив ту землю , яка чекає до 2025 року своїх господарів може арендуваити ті гектари , уклавши угоду з громадою і сплачуючи арендну плату.А коли зявляться претенденти на свій пай , то вони оформлятимуть свій пай у громаді , а не в кооперативі. Вже б пора забути колгоспну систему , коли голова колгоспу рішав кому дам , кому не дам.Коли пан Андрієнко говорить , що нерозпайована земля є приватною власністю , то це є неправда , власником тієї землі є громада .А ревізію земель вже давно пора зробити , адже ніхто навіть не уявляє скільки тієї землі зайнято незаконно.
Що там легковушка з дровами , коли вивозять КАМАЗАМИ і все по закону.
Пане Філоненко , не стидно вам називати людей , які прийшли вимагати від депутатів плідної роботи лютою групою підтримки.Невже вам подобається , як ведуть себе клоуни Таранушич і Андрієнко ?А в цій групі немає сили громади , це група клоунів на чолі з Таранушичем , яка , як видно з вашого відео , вже починає розпадатись.Ви говорите що прийшли пожилі люди , то це ж неправда , там всі люди середнього віку , за виключенням кілька чоловік і якщо ця сила громади і далі буде саботувати , то туди збереться набагато лютіша група підтримки.
Піди помийся , а то воняєш на всі Кобеляки.Фуууууу.
21.Filon
«. Filon »

Пане Філоненко , то лікнеп для тебе , я на відміну від тебе в спілкуванні з людьми висловлюю свою думку не посилаючись на кимось сказане.А намагання сипати цитатами , свідчить саме про недостатність свого і бажання прикрити цю недостатність.
23.Serg73
«хто тобі давав право називати людей тупими,ти навчись спочатку грамотно писати і висловлювати свої думки,твоє IQ і твого боса рівняється нулю(для особливо розумного Спиці-це рівень інтелекту)
»

В тебе інтелект зовсім відсутній.А хто тобі надавав право звинувачувати людей , ти суд?
17.Serg73
«Колюня,він же Спиця ,скажи будь добрий,ну що ж ти так рвеш рубаху за свого боса,їй богу ,аж цікаво, якась нездорова у тебе від нього залежність,не лякай ,а то всякі крамольні думки в голову лізуть.»

Для особливо тупих пояснюю , що я до Копильця ніякого відношення немаю , я зним навіть кілька років не бачився , і повідомляю , що я не Спиця , про що я вже повідомляв.В своїх коментарях я висловлюю свою позицію відносно ситуації , яка склалась в Кобеляцькій громаді.Поскільки тут в коментарях зібрались одні активісти , які роблять все , щоб було ще гірше ніж є , то я поки один вам протиставлю свою позицію.Ви ж безсоромно ображаєте людину , не привівши жодного факту , а підтримуєте перекручені Філоненком факти , який зводить з Копильцем особисті рахунки , адже йому не вдалося переконати громаду , викидаючи через газетьонку бруд на Копильця , щоб на виборах перемогу дістав Анатолій Шкарбан.Невдалося відпрацювати сподівання на перемогу.Тож продовжуйте колотити , це не нове.Ви працюєте не на громаду панове актиаісти.
18.Selena2017
«. Selena2017 »

Ну що можна сказати , ця богиня з майдана , а отже .....
А що не так про Філоненка ? Я нічого поганого не написав.Я написав припущення , що цю капость міг зробити хтось із цих , що тут мстять Копильцю.Вони в киданні каміння відразу звинуватили Копильця.Філоненко відгукнувся на мій коментар , ніби я безпідставно його звинувачую , я йому відповів , якщо маєш гріх , то покайся , якщо гріха не маєш , то віднесись до цього як посторонній .Що тут крамольного?Ви ніяк не змиритесь із тим , що є і льєте бруд на всих , хто не поділяє вашу злобу.
За поради дякую , але нормальні люди ніколи не звинуватили б людину в правопорушенні безпідставно , так , як це робите ви , кагала неврівноважених , а можливо із порушенням психіки людей , які ніяк неможуть помститися Копильцю , який на вас і ваші дурні пасквілі не реагує.Тож вам може допомогти тільки лікування у психотерапевта.
Ну коли відчуваєш провину , то покайся.Я не стверджував , що це зробив Філоненко , але ??? Я зробив припущення , але бачу , що щось таки є.Принаймі Філоненко зізнається , що колотить.Щось дуже швидко поширилась ця не зовсім приємна новина.
А взагалі цю підлість могли зробити і оця команда , яка тут поливає всих брудом.Мабуть закінчилась грязь і вже нема чого писати , от і могли придумати такий фінт.Тож Сергії із Сергами подумайте чи варто таке витворяти.А Ясинській я щиро співчуваю , придурків останнім часом побільшало вже до верхньої межі.
Ви зовсім втратили розум.Лікуйтесь хлопці , доки ще не так задавнена ваша хвороба.
11.Serg73
« Serg73 »

Я таким , як ти пробачаю , Ти просто розумово відстала людина , тобі потрібно б звернутись до сімейного лікаря , а там тобі дадуть направлення на термінове лікування.
Гумор ціную , хоч дана ситуація дуже схожа на секс.на клавіатурі к-і -е рядом.
1 2 3 4 5 6 7 ... 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації