Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 36
7.Borch
« з чого ви вирішили що винні депутати? »

Ну якщо Копилець пропонував створити комісії , розподілити обовязки , а Таранушичу захотілось голосувати системою рада , то що тут важливіше і чи варто було взагалі виносити в такому випадку питання про місце проведення сксії ? Бачу тут зібрались просто озлоблені люди , які просто не розуміють , що оця злоба нічого путнього не дасть .
[[ЦИТАТА|4|Borch|Borch / сьогодні, 02:47Цитуват
Ви шановний пане не перекручуйте сказане мною.Я дуже співчуваю хворим , бо і сам маю болячки .І я ніяк не злорадствую панові Філоненко , а навпаки співчуваю .Я ясно виразився , що пан Філоненко підливає масла в огонь , щоб деякі просто нерозумні депутати , виставляючи себе дуже розумними , зривали розгляд важливих для суспільства питань .Невже ви пане не бачите , що все протистояння направлене саме на зрив сесії , на волокіті де проводити сесію і зовсім не на вирішенні питань бюджету.
Ну це звичайно Філоненко надрукує , поскільки має в цьому зацікавленість.Я вам пане Філоненко співчуваю , адже хвороба -це велика біда для людини , але ж для чого ви робите падлючку , щоб депутати ніяк не приступили вирішувати саме такі питання , а застряли в якому приміщенні їм голосувати.
Так ,як і твої для мене.
Сергій , біситеся вас тут кілька чоловік , яким більш за все Копилець чимось насолив .Ви під керівництвом Філоненка втрачаєте людський розсудок.Читав , один бовдур уже пророкує зняття Копильця з посади вже в грудні , що свідчить про його тугоумство.
3.Filon
«. Ну до чого Колян приплів спорткомплекс, »

Прочитайте те , що ви написали уважно.А мені байдуже , як ти , підла зовсім людина назвеш він чи воно.А чому немає відповіді на запитання про банери Шкарбана?А підлість дуже часто повертається до тих , хто її творить , тож подумай підлий ти чи ні.
Ніби і все правильно , тільки от виникає питання , що важливіше , в якому приміщенні проводити сесію (адже приміщення райради не є власністю міської ради і непередбачене регламентом ) , це так проводили засідання ВР регіонали , чи потрібно було створити комісії , розподілити обовязки між депутатами , а потім уже вносити в повістку дня РІЗНЕ , щоб депутати , маючи свої обовязки , могли їх добросовісно виконувати.Зараз деякі з новообраних , з підігрівом від Філоненка просто піаряться , показуючи , що вони такі грамотні , але таке не завжди говорить про наявність розуму. В даному матеріалі автор явно підігрує панові Філоненко , який зводить особисті рахунки з Копильцем.Клоунада в розпалі.
Подлянка Філоненка і його слуги діденка продовжується.Ви бачили на тих банерах портрети Копильця , чи заклики його вибрати?Виходить , що Таранушичу і Решетилу можна було платити бюджетні на спорткомплекс , а Копильцю ніяк неможна , бо Філоненко і Діденко будуть гризти , як ...... . На тих банерах немає зображень і закликів Копильця , на відміну на всю стіну перед ринком портрета Шкарбана , який висів там невідомо за чиї кошти , і якщо ви пане Філоненко такий принциповий , то опублікуйте , скільки міський бюджет отримав за рекламу Шкарбана.
микола козак 11 грудня 2020, 17:10 На тему: Знайди відмінність...
Коментаторы и Фидоненко превзошли сами себья.Далі пишу українською .Якщо невистачає в самих розібратись в написаному , зверніться до своїх дітей - школярів.Вам пояснять , що головою комісії по реорганізації є голова міської ради , а заступниками голови сільських рад , яким в період реорганізації надається право підпису.Філоненко і тут підсовує подлянку.
Ти прав , 18 телепнів без бажання працювати на громаду , з бажанням щось потягти собі в карман.
Оце ж вас тут кілька чоловік убогих зібрав філон і ви як дурні всьому злорадствуєте , у вас же нема просто розуму все що робиться на гірше , воно і вас затроне.Радуєтесь , що безмозглі депутати незнають , що хочуть , адже замість того , щоб вирішувати питання , вони малограмотні вискакуючи з штанів вимагають якогось регламенту , хоч коли подивитись .філонове відео , то там то все законно.Копилець нічого протизаконного не висуває , а висуває питання , які потрібно негайно вирішити , щоб рада почала працювати .Для розумово-відсталих Копилець незважаючи на погоджувальну раду мав право виносити ці питання в зал , поскільки погоджувальна теж складалася з Таранушича , Андрієнка і інших , які не бажають працювати , а потрібно повипендрюватись.Менше слухайте Філоненка , він дуже підла людина , це навіть на обличчі написано.
Є таки мислячі люди, які розуміють , що можна сесію проводити і без системи рада , просто депутати повипендрювались і всими методами зривають роботу міської ради.Для того , щоб нормально працювати потрібно в першу чергу прийняти організаційні питання , а саме ті , що пропонує Копилець ,А ці жирні кабани з обвислими пузами вирішили зайнятись саботажем і це із-за такої бездарної виборчої системи по партійних списках , при якій в депутати попадають сумнівні особи.Десятками років дехто крутиться в депутатах і ніякого толку від них небуло і небуде.А в цьому зібранні зібрали жирних котів , яким життя громади по пірю .Таранушич отримує солідну зарплату в добробуті , Андрієнко в селі , то чи потрібна їм громада , хіба для того , щоб підхватити ще щось для себе.
Панеи Філоненко , Ви просто негарна підла людина , яка зводить тут особисті рахунки.Інакше назвати вас не можу бо видалять.А це збіговисько саботажників , яке обрано по списках не існуючих партій , просто саботує роботу міської ради .Дехто з них має надію попасти в крісло от вони і чваняться , а запрпоновані Копильцем питання є невідкладними .А сесію зривають Таранушич , Андрієнко і ще кілька прихильників.
38.Filon
« Назвіть мені будь-ласка, дійсно розумних ерудованих людей, яких вибрали у владу»

Не витримав мовчання.Пане редактор , з вашого висловлювання у владу обрали одних телепнів , які і підписували оце звернення? Тут я з вами погоджуюсь.Ви б же зразу сказав , що вам потрібний у владу шкарбан , щоб рішати ваші проблеми , ростити лохину для лохів.Все , більше не беру участі в обговоренні отаких дурних звернень .Раджу і вам припинити виясняти особисті стосунки через поганенький ЗМІ.
Хочу запитати пана редактора , Як Копилець наступив вам на мозоль , це просто для цікавості , більше не підтримуватиму цю бездарну дурну писанину , а почитати відповідь ще почитаю , так , як і відповідь депутата , в яких ЗМІ ще опубліковано їх заяву.
Ну коли говорите про закони , то яке в вас право називати себе депутатами , коли в вас небуло пленарного засідання по визнанню і вас і Копельця ?А ви вже робите публічні заяви не ставши визнаними.Для чого оцей дурдом .Ви панове невизнані депутатми робили цю заяву ще в якісь ЗМІ , чи тільки у Філоненка , який зводить особисті рахунки з Копильцем?Де ще можна почитати вашу заяву -Решетилову брихушку виключаю.
А заробіток на лохині , чи платять за оцю фігню?
Філоненко творить переворот місцевого масштабу .Революціонери зад----ні Рвитесь до великих зарплат , бо працювати нездатні , здатні тільки ......
Підписалися ті , хто валив район роками ,хто трудився на свій карман і зараз ця групка ледарів рветься до влади , ну іще 13 їх лакеїв.Ці людине поважають виборців , адже Копельця обирали по прізвищу , а їх від партій одноденок , які формуються під вибори і немають ніякої ідеології , крім грабувати Україну і її народ.Подивіться хто з них хто , ну наприклад оцініть Шевченко чи Ясинську з багатою біографією.
26.Ltava
«То ж ви повідомили про злочин поліцаям ?))
»

То про ті дуби бізнесмен розповідав не мені , а Філоненку , а про це я вже прочитав тут.
[[ЦИТАТА|24|Filon|Якби в Україні діяли правоохоронні органи, то Копелець би вже й по амністії вийшов.
То рядом з публікаціями на Копильця , розповідайте як правоохоронці не діють , пишіть генпрокурору , ДБР і т.д.Якби ж вони діяли , то вже б сиділи і ті , що вам розповідали , як їм мішають дуби в лісополосах , та і багато інших
Дивлюсь , як редактор зварганив фото на престолі , то здається вже зовсім втрачено здоровий глузд
Ну якщо пан редактор розуміє співпрацю бла-бла-бла , тоді продовжуйте нагнітати обстановку.Ваша поведінка зрозуміла , ви виясняєте особисті стосунки з Копильцем через ввірений вам засіб масової інформації і замість донести людям правду , всякими способами стараєтесь занурити суспільство в болото.Якщо ви бачили маски з трусів по 20 грн що їх продавав Копилець -заява в правоохоронні органи , ви ж за сесію навіть в генпрокуратуру і ДБР зварганили заяви.Людям надоїсть оця грязь , яку ви використовуючи свою посаду , розповсюджуєте.
А Микола Бугрименко який має фах , юрист , чи практик , який неодноразово порушував ті ж закони і регламенти? І тут здається при написанні руку приклав і пан редактор.
Вперше за останній рік я відмітив фукса піднятим вгору пальцем.А взагалі при вуличній демократії чогось толкового виглядати не варто.У багатьох із вас складається враження , що я рву рубаху за Копельця , але це не так.Я не сприймаю , коли так звані активісти , валили памятники , а влада мовчала ,коли активісти вкидали чиновників в сміттєві баки- влада мовчала , коли пан Філоненко і деякі коментатори називають людину , хай вона і найгірша , бовдуром , телепнем.Вся наша біда не в Копильцеві , все починається з гори.Є Конституція в якій ніхто не змінив і де передбачено безоплатну медицину , освіту , право на працю і т.д.Хто з нас звернувся до суду , що всі проведені реформи порушують наші права , хто подав заяву до ДБР , аза неправомірну сесію кобеляцьких депутатів пішли заяви в усі інстанції і чомусь думаю , що за підписами тих же депутатів саботажників , які ходили реєструвались , а потім забирали свої заяви , які знали про сесію , але просто не пішли в зал засідань .Важливо звичайно дотримуватись всяких там регламентів , але коли на кожному кроці порушуються основні засади Конституції , то піднятий ажіотаж навколо Копельця і кобеляцьких депутатів саботажників виглядає ну принаймі непристойно.Якби депутати бажали плідно працювати , а не тримали кулаки за пазухою , що деякі з них пролетіли на посади , то вони самі б цікавилися коли буде та сесія , бо після цієї дурнуватої територіальної реформи ми не скоро оговтаємось.А кількість переглядів на ютуб і феєсбук ніякого значення не мають , тож панові Філоненко , як редактору , потрібно закликати і Копельця і депутатів не до протистояння , а до плідної співпраці.
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації