Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 36
На сьогодні на ютуб ваше відео продивились 233 перегляди , при тому , що хтось міг його включити 2-3 рази не додивляючись до кінця , то чи змінила б щось публікація на сайті для населення?
3.Filon
« Filon /»

Ви сам знаєте , що більша частина громадян України не має доступу до інтернету ,а користується в основному молодь , яка має смартфони та невелика частина компютери хоч і тут в основному молоді люди , отже виставляти щось на сайтах марна справа , бо молодь навряд цікавить коли відбудеться сесія і як будуть реєструватись , а потім забирати заяви новообрані депутати із-за своїх амбіцій.Звичайно в такій атмосфері плідної роботи не варто чекати.
Пане Філоненко , а який процент населення читає повідомлення на сайтах.Тут у вас наприклал не більш 20 осіб.
Ну і що тут неясного .Просто звичайний саботаж , еимось організований , про що потрібно розбиратись в ДБР.У декого з депутатів дуже великі амбіції , дуже ж таки хочеться управляти.
І що тобі сказав психіатр , чи було тобі призначено курс лікування?
Я до Копельця ніколи не звертався.Але коли ви ображаєте людину , користуючись засобом інформації , то він правильно робить не відповідаючи вам.Ви також втратив реальність в критиканстві , у вас просто зведення рахунків і нічого іншого.А редакція приватної газети також повинна керуватись законами , а не писати фейки і подавати запити про що здумається , що кому збреде в голову.
3.SerSergeevich
«кандидатур секретаря а іх було 2 ще непогодили, напевно треба зливати воду.Нам всім повний капець.»

Тут немає нічого дивного , адже ви тут коментатори всю відповідальність покладаєте на міського голову , а депутатів виставляєте тільки як протистояння і ніякої відповідальності.В такому випадку міський голова має право вибрати з ким йому нести відповідальність.
Якщо це чутки про звільнення у міській раді , то для якої мети вони друкуються , адже можна дочекатись відповіді на запит і не мутити народ.А потім при утворенні громади багато в чому зміняться і посади чиновників , тож без звільнень не обійтись.Пане Філоненко , перестаньте бунтувати , вгамуйте свої амбіції.
А в тій битві не брали участь ОУН УПА?І хто там переміг , адже тепер історія змінюється.
Оце якраз по українські радуватись , що чим гірше , тим краще.Чому ви радуєтесь , що новообрані навіть установчу сесію зірвали , що висувають дурні вимоги , то де сесію проводити , то ще якусь дурницю .То ви не одинокі , таке діється по всій Україні із-за чого люди потерпають.Сьогодні вже на олігархічних каналах розповідали , що подібне у Львові і ряді других міст , тож валіть і далі Україну в пропасть протистояння.
А Філоненко тепер Ігор Сєргєєвіч?Комедіанти.
6.Slavko
« Slavko»

Я з псилічно хворими не спілкуюсь.Тобі необхідно лікуватись.
2.Serg73
«. Serg73 / »

Ну нехай , погоджусь , що Копилець не такий , але чим кращий Таранушич , Решетило , Шевченко , Андрієнко ?У всих амбіції керувати і не уявляють , як без керівної посади прожити , і ніхто з них не відмовився від особистого збагачення. Здається на твоїй сторінці на FB один товариш писав за Андрієнкка , таке можна написати і за остальних.Згадай , як у Кобеляках розкрали практично всі підприємства , ПМК , САТП , автопарк , Цегельню , промкомбінат , швейну , комбікормовий , а чи хоч копійку отримали громадяни від прихватизації цих підприємств , де кошти?Зараз подорубують лісосмуги , продадуть землю , а в Кобеляках місяців шість будуть проводити установчу сесію і так з протистоянням будуть вирішуватись всі питання.Кожний із названих мріє стати князем.Тож підігрівайте тих депутатів на протистояння.
Нічого незвичайного ваш експерт не повідомив , та і в цьому питанні , при щоденній зміні законів , які змінюються в залежності від політичної доцільності , експерти безсилі.Ваш пенсіонер працював в певний період , а як людина , він висловив свою думку , яку маютьі багато громадян , що і голові і депутатам потрібно працювати , а не створювати протистояння.Можна проспівати гімн , але він не замінить плідну працю , а як на мій погляд , то цей склад плідно не зможе працювати , тут у багатьох надлишок амбіцій займати керівні посади , тож навряд можливий конструктив.
2.Чудо Юдо
« який вилетів на пішохідний перехід»

При наближенні до пішохідного переходу водій має знизити швидкість і впевнитись , що там нікого немає , але ж ті , що на мерседесах плювали на безпеку .Якби цю ДТП вчинив на ЗАЗ , то років пять за ненавмисне вбивство гарантовано , а так ...... .
2.Чудо Юдо
«, шкода, але в чому винен водій, який ну ніяк не міг чекати такої швидкої появи «псевдопішохода» перед нею?
»

Виходить можна давити ? Водій перш за все потрібен слідкувати за безпекою руху . Це зараз , коли придуркам попали в руки швидкісні авто , та правоохоронна система стала продажною , людей почали давити без відповідальності за вбивство , в даному випадку навіть якщо по необережності.Людське життя стало не варте безкоштовних обідів правоохоронців в ресторані вбивці юного життя.
Цы продажні суди іншого і не могли призначити.Втрачено совість і людяність.Скоро українців давитимуть , як клопів.
104.Fuks
« Fuks»

Ти знаєш , це він вас можливо і поганяв , бо ви і озлоблені , і ображені , а мені боятись просто нічого.Це таким , як Артур манда , Славко , отому зі словником залу.і треба побоюватись , а я живу сам по собі і ви , і Копилець мені до ..... .
101.Zlyuka
«Zlyuka»

Ти несповна розуму.Лікуйся .
96.Slavko
« Slavko»

А в тебе була та прабабуся ? У тебе ж те що повинно бути всередині , завязане в косичку ззаду.
тупі , тупі , тупі , та ще і хвостаті .Корчите з себе активістів , але вам до влади не дорватись , ви просто колотили , тобто колотите гі..о в діжці і все пророкуєте якусь дурню , яку не вам рішати.Ви просто знедолені , ображені на все і всих ,багато з народу вважає вас просто не сповна , тож продовжуйте тут один з другим товкти воду в ступі.Ставте один одному класи .По піднятому пальцеві вверх вас тут не більше 4-5 активістів , решто може і прочитває , та посміється з вас.Вперед революціонери революції негідності.
Дивуюсь , скільки в деяких людей тупості , товкти в ступі одне і теж , і жодного факту.Ну зараз крадуть всі , хто у владі , в т.ч . і Копилець не виняток , так доведіть це , а теліпати язиком , як собака фостом , що це дає ?Понаоформляв Санич багато гектарів , зверніться до правоохоронців , он Ісип теж пооформляв і на тих , хто в садок ходив і нічого , і тавок собі рив , і квартиру в подарунок отримав , де ж ви були правдолюби ?Знваєте , що Копилець краде , зберіться гуртом і до прокуратури з заявою , де викладите всі факти , але ж памятайте , що є стаття і за наклеп.
81.Zlyuka
« Zlyuka»

Не треба - непотрібно ,грамотій ти малограмотний , перш , ніж когось навчати , потрібно самому навчитись.Тебе вочевидь Копилець теж попер від корита ?
Знавці законів , схаменіться , ви самі пишите , що установча сесія не відбулася , тож іще діє старий виконком , чи ви хочете безвладдя?Ви дійсно проявляєте свою тупість і дурість.
Комедіанти - революціонери-активісти , фатить мутить суспільство.
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації