Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 36
12.arturwanga
« на повесткі дня, і все б було нормально, у нас диванних тролів та ботів ціла куча але як тільки щось робити то дуже мало бажаючих.»

Вивчи граматику за четвертий клас - державний діяч.Ти точно пришелепкуватий , про що писав твій односелець.
1.arturwanga
« вивіз сміття в Горішні Плавні. Другий варіант це заключити договір з підприємцем який вже більше року занімається сортуванням відходів.
»

Зараз вартість з однієї особи 14 грн , а возити в Комсомольськ яка буде вартість?Приватник збирає сортоване в розмірі тисячна доля від всього , ви Артур манда задумувались над своїми пропозиціями?
28.arturwanga
«. arturwanga»

лизнув
29.Fuks
«.Ідіть на сесію і працюйте,бо пролитите як завжди.Копельцю витримки і басейн почать строїть і все буде добре..»

Правильно ідіть і працюйте конструктивно , не ставлячи палки в колеса , не чваньтесь , а вирішуйте проблеми громади спільними зусиллями , незважаючи на провокаторів , коли не відбулась ще організаційна сесія , а вони вже пророкують протистояння , а підігріває все це пан редактор , який очевидно має з Копильцем не дружні відносини .А вам пане редактор хіба дуже важливо де я проживаю ? Чи ви якби знав точно де живу , то прийшов би хату палити , чи писати на мене всяку єрунду?Схаменіться , ви тероризуєте громаду , використовуючи засіб інформації .
21.Filon
«А 18 депутатів таки ж обєдналися.
»

От це і турбує , що 18 депутатів обєдналися не заради конструктиву , а саме чинити деструктив проти Копельця , до чого ви також прикладаєте зусилля.Перша сесія , ну от Кіптілий знав , що вона буде , але не прийшов , і його пояснення виглядають зовсім дурно.Не для того їх туди обирали , щоб вони робили вигляд борців за справедливість проти Копельця.Я вже неодноразово писав , що я з Копильцем нічого не маю спільного і ці вибори без вибору ігнорував .Адже ця дурна територіальна реформа , ще дурніша виборча система , привели до влади бездарів , жуліків і оця неявка депутатів на першу сесію підтверджує , що вибори по партійних списках недолугих одноденних партій , приведе Україну до катастрофиУ більшості цих опозиціонерів Кобеляцької громади є ціль влаштувати собі безбідне життя , а на інтереси громади їм наплювати.
Це розумака з Сухинівки ?
Пане Філоненко , вже чвс вам змиритись , шо ваші компромати не допомогли вашому кумиру перемогти , то яка ціль і далі дурманити громаду.Ну не оголосила комісія про сесію , до чого Копилець , не прийшов на сесію ображений недовірою виборців Кіптілий , який знав про сесію , до чого Копилець , не прийшов на сесію опозиціонер Решетило при керуванні якого районом ви неодноразово писав про пянки , мордобої , то до чого тут Копилець?Вашій групі під анонімними прізвищами фукси , камази , лтави і полтави і іншим слід також вгамуватись , сьогодні по дурнуватій виборчій системі до влади дорвались багато дураків , жуліків , ідіотів , але їх обрав бездумний народ , якому не дали вибору , тож маємо те , що маємо.Одне у вашому відео здивувало , що у список опозиціонерів Решетила попав Анатолій Таранушич.А вам пане Філоненко зараз необхідно булоб обєднувати депутатів , а не розпалювати протистояння.
микола козак 8 листопада 2020, 19:00 На тему: Копелець — «на коні»?...
9.Antireiting
« потрібні люди які будуть розвивати громаду, геть старих працівників. Тільки чесні справедливі люди, які ьудуть працювати на результат.»

Поки таких людей чекати не варто , в Україні психоз швидкого збагачення , а збагатитись можна тільки перебуваючи у владі.Малий і середній бізнес , це в основному спекуляція китайською продукцією і збагатитись тут навряд вдасться , ну ще можна трохи на добуванні бурштину і вирубці лісів і лісополос , але тут знову доведеться ділитись з тими , хто у владі.А доступ у владу під надійним замком для чесних .Тож думаю не варто мутити суспільство.
микола козак 8 листопада 2020, 11:00 На тему: Копелець — «на коні»?...
Складається враження , що пан редактор бажає стати пророком.А що , коли і Копилець і всі обрані депутати матимуть єдину ціль покращення життя в громаді і будуть робити всі все для цього? Маючи свою неприязнь до Копельця , вам пане редактор потрібно хоч на певний час вгамуватись.
3.alist
« Абсолютно правильно перейти на облік в одиницях енергії, думаю для багатьох не новина, що «якість» газу останнім часом»

Як би ж то так і було , як ти хочеш.Подивись у рахунок , там пишуть гігакалорії , тобто це і є енергетична потужність , тільки от до тебе вони чомусь ідуть ті калорії значно меншими , і газ горить червоним , а від зміни назви калорій на кіловати ніфіга не зміниться , там будуть ще поправочні коефіцієнти , потім на охолодження в зимовий період і т.д., ну і звичайно заміна лічильників за твій рахунок , або перевідні таблиці , що і сам чирт ногу зламає .Європа з українськими зарплатами і пенсіями.
Ми чи в Эвропі , чи в .... ?Скількиж іще триватиме цей дурдом?
9.Poltava
«Пір"я то в тебе нема, бо патрон общипав.))) А пророк у нас ти, тільки х...кий. в копельця то жареним пахне. Лизуни то його в раду не зайшли. Тепер подивимся ху из ху, козачок.)))
»

Та пір’я в мене більш , ніж треба , а от ти скажи коли тобі Копилець його обскуб ?Це ж треба так боятись Копельця , щоб випадати з штанів , агітуючи проти Копельця.Ти друже вгамуйся , він тебе не чіпатиме , чіпати тебе йому буде нижче гідності.А депутати знову знайомі всі обличчя.Вони в Кобеляках просто перетосовуються , то Гордійки , то Семіноги , Шкарбани і т.д.
7.Poltava
« Стрибаєш мабуть від щастя.
»

Ти знаєш , мені по пірю , хто там керуватиме , просто сміюся з вас пророків , які так випадали з штанів , щоб когось облити багном.
4.Fuks
«Ви краще статтю Філоненка прочитайте про майбутнє переможців»

Я прочитав ту статтю , але фіоненко не пророк , як і ви.Я взагалі дивлюсь на цю адмінреформу , як на безглуздя.Ота болтовня про великі статки в бюджетах ніщо інше , як маніпуляції для ідіотів.Коли розгромлені заводи і фабрики , коли фермерство тримається в основному на розтягнутій з колгоспів техніці , то гроші в бюджет ніяк не добавляться. А при обєднанні бюджету всих населених пунктів звичайно буде щось смішне , кожний тягнутиме одіяло на себе , а одіяло в дирках , тож і тепла не чекати.
Чому немає коментарів від камаза , лтави , інших пророків ?Де подівся фукс з чудом юдом?
Я ніколи нікому не служив на відміну від тебе.Ти зараз із штанів випадаєш , щоб послужити відомо кому.Я просто маю свій погляд на справедливість , і противно , як ви на чолі з главредом ллєте грязь на одного використовуючи службове становище главреда , годуючи електорат лохиною.
27.Ivan iz Orluka
«Валити сміття дійсно потрібно в Жуки.Підтримую всіх особливо того що постійно знімає нашошго мера.Респект йому.
»

А хіба в Жуках живуть не українці , чи Жуківчани гірші за кобелячан?Проблема сміття - проблема не тільки України і Кобеляк.Подивіться , що твориться в морях і океанах.Всі оці фукси , лтави , камази здатні тільки критикувати , ні , щоб запропонувати місце для смітника .Дехто з них тут виступав бізнесменом , який сплачує великі податки , от і взяв би на себе місію побудувати в Кобеляках сміттєпереробний завод чи хоч заводик , адже видно вже насшибав з кобелячан двойними і потрійними цінами на базарі.
Дійсно є чому завдячувати , особливо розвитку економіки , яка розвалена і розкрадена практично повністю.Тож подякуємо олігархам , особлива подяка від діток , яким забивають дурь в голови.
25.Чудо Юдо
«У Вас параноя передвиборна. »

Я взагалі ці вибори ігнорую , поскільки вважаю , що ця виборча система є фікцією , у виборців просто немає вибору , а оці всі карманні партії , які створені під вибори , мають по кілька членів , не мають ніякого ідеологічного спрямування , окрім добратись до влади і красти і фінансуються вони не членськими внесками , а накраденими гривнями.Крім цього , ця територіальна реформа є нічим іншим , як великою дурістю і спробою насадити на місцях місцевих князьків.Відносно висловів редактора - не всі можуть зрозуміти так , як ви , а отже він маніпулює свідомістю електорату , який бездумно вкидає в день так званих виборів , папірці в урну , вважаючи , що він когось обирає.
20.Filon
«МИколо, нагадую, що кобелячани щомісячно платять Копельцю 50 тисяч гривень. »

Пане редактор , Вваш коментар знову таки брехня передвиборна.Кобелячани платять 50 тис грн не Копильцеві , а водоканалу плюс за надану послугу з вивезення сміття.Ви просто стараєтесь маніпулювати свідомістю кобелячан , вважаючи за лохів , які проковтнуть лохину , вирощену вами з Шкарбаном.
16.Fuks
«Ще раз лизь...зараХується..
»

Ти сам дійсно лижеш ,і рвеш на собі тільнягу , так хочеться вислужитись , але мені здається марно , таких не любить жоден з руководящих , таких тльки використовують , тож вгамуйся.
17.TaranenkoSergiy
«А з приводу Копельця - проти нього порушено кілька кримінальних справ (кримінальних проваджень), в тому числі злодійство і нецільове використання бюджетних коштів, а також з приводу сміттєзвалища.»

17.TaranenkoSergiy
«А з приводу Копельця - проти нього порушено кілька кримінальних справ (кримінальних проваджень)»

А чи хоч по одній є вирок суду ?
12.Fuks
«Жополиз ти кізяк...Поміняй нік не ганьби прізвище чи звання Козак..
»

Ти просто глупий , невихований , озлоблений дурень.
13.TaranenkoSergiy
«Давайте-но бути толерантними одне до одного та писати лише факти, а не образи.
»

Ваш заклик писати лише факти підтримую , от тільки ви ті факти не пишите , все якось розмито перед виборами , то плитка розвалюється , то смітник в лісі , ну звернувся б до кобелячан , щоб не смітили , не виносили з дому сміття , а зберігали його вдома і дома і утилізували доки не знайдеться місце куди можна його валити.Думаю ви памятаєте , коли Кобеляцький смітник був прямо біля траси де зараз заправка і ніхто не возмущався , правда темпи виробництва сміття були значнонижчими . а зараз же несуть у баки все потрібне і непотрібне.А можливо позбирати ті баки і нехай кожен думає де йому дівати його сміття , а за несанкціонований смітник штраф у тисяч тридцять і непотрібно буде возити в ліс.А те що вкрав Копилець , наведіть де , коли , за що і скільки він вкрав , все решта пустодзвонство , передвиборча мішура.Давайте факти і ми вас підтримаємо.А за продаж землі голосувала не одна довіра.Якщо ви дивились вчора Шустера , то там говорилось про набагато масштабніше , ніж руйнується в Кобеляках тротуарна плитка.
7.Чудо Юдо
«А тим часом у центрі супер-плитка від «хазяїна» розсипається, не дотягнувши навіть до кінця його каденції :)
»

Плитка руйнуєтьсЯ коли на неї пруться автомобілями , подивіться біля магазинів АТБ , ковбаси , якби можна , то заїздили б і в магазини на авто.
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації