Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 36
1.Poltava
«1. Poltava / вчора, 16:05Цитувати
Микола Козачок! ваш вихід)))
»

Звичайно спорчатку потрібно пояснити автору , що фінансовий стан підприємства не є публічно доступним , про що автор повинен знати , але ж попереду вибори і потрібен хоч який-небудь компромат.А борги ростуть не тільки у водоканалі плюс , та і допомагають цьому самі кобелячани .Багато не платять за послуги , знаю і таких , що наприклад крадуть воду , не платять за вивезення сміття. Я не є сторонником вивезення сміття в ліс і одним з перших писав в коментарі , що там смітник впливатиме і на підземні води і т.д. , але дивує і позиція автора , що коли в місті зробили смітник біля цегельні , всі мовчали .Тож напрошується звернення до лтав , фуксів , автора , будьте принциповими не тільки перед виборами , щоб викидати на когось компромат.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
31.alist
«31. alist / сьогодні, 00:01Цитувати
28.Седой»

Ну коли ти вважаєш , що європа вас ощасливить , то жди.Перш за все я говорив , що українцям потрібно самим будувати свою країну , а ви постягували сюди прохіндеїв з усього світу , яку і вас же обкрадають.Тепер з європою будете щасливі , для ваших жінок легалізують проституцію , бо це в європі легалізовано , для підарасів гейпаради , легалізують марихуану , щоб зовсім одуріли , в ігри вже можете грати , в поляків вам дадуть виносити горшки і порати телят--- вперед до щастя в європу майданівці.
24.alist
«урапатріоти путіна шось »

Так урапатріоти це якраз і є ви з селеної , проскакали на майдані Україну і вам нерозумним неважливо хто літає над вашими головами , бо американці ж роздавали вам на майдані пряники.Вам би не сунутись до білорусів , у них є також купка таких селен і аістів та камазів з лтавами , які за пряники прийматимуть хоч кого.Ви ж дієте саме за інтернаціоналом - разрушім до основанья ..... .Ви ж і зруйнували країну , а тепер ви мабуть середній клас спекулюєте китайським на базарі і жрете польське сало.Кращих агенетів за вас доля розвалу країни і не знайти .
5.Selena2017
«Selena2017»

Страшно те , в що дурні перетворили Україну своїм ідіотизмом.Ти хоч трохи поцікався хто зараз править Україною .
2.Selena2017
« Selena2017 / сьогодні, 08:56Цитувати
1.Седой»

Ти знаєш , затриманих потримають і випустять , зате Білорусь не буде під впливом геїв і лесбіянок , не буде того , що такі , як ти сотворили в Україні , ви за чужі зелені бумажки продаєте Україну .Ти таки послухай , що розповідає Жванія , як ви нерозумні приводили до влади ворогів України , що тепер після вашої незалежності американські літаки кружляють над Києвом , а вам нерозумним досі хочеться в європу виносить горшки , порати телят , бо своє все знищили.Вам не варто лізти до білорусів , вони самі розберуться що до чого , ви на майдані раділи американським пряникам , а білоруси їдять свою бульбу з білоруським маслом і молоком , яке і вам дуже подобається.
Саме за зарплату , на яку наголосив автор , маючи на меті викликати обурення тих , хто вкалує і отримує шиші , і рвуться на посади , адже зараз тільки на посадах можна добре заробляти , оголосіть зараз вибори суддів і туди рине половина міста , непогано бути прокурором , поліцаєм , а всі інші то жебраки.Дарма надіятись і ждати якогось покращення .Он сам тариф на газ у жовтні вже по сім грн за куб , а додайте ще 1,34 за транспортування - оце і є покращення А ці вибори , та ще і якоїсь невідомої громади - фікція.
6.Fuks
« Fuks / вчора, 21:17»

Та ні в яку точку ви не попали , ви не целки.Нерви в мене напрочуд спокійні , а от у вас з редактором з нервами негаразд.Десь іще подівся КАМАЗ .Для мене байдуже хто стане Кобеляцьким головою , чи Няйко , чи Шкарбан , чи Копилець , особисто для мене це нічого не міняє , а от як стане Копилець , то вам настане ....... (шутка) , не лякайся все буде на місці хто б не став , так же будуть обкрадать православних.Я інколи пишу ці коменти просто із-за того , що ехо прямо розривається проти Копельця , пропонуючи зовсім нічим не кращого кандидата , редактору за його необєктивнфість повинно бути соромно так односторонньо інформувати громадян , очевидно тут є конфлікт інтересів.Повинна ж бути хоч елементарна порядність.
Пане Філоненко , спочатку коль за базар потрібно відповідати , напишіть що я збрехав? Те , що ви із Шкарбаном садили лохину для лохів ?Вам дуже хочеться мене вщипнути за те , що не завжди згоден з вашою дуже часто брехнею .Наскільки я бачу , ви дуже стараєтесь всих повчати , уявив себе чомусь рішалою , роздаєте рекомендації , то порада , трохи вгамуйтесь , бо виглядає смішно.А те , що перейшов на ти , мене не бентежить , я до вашого рівня опускатись не стану.
Незнаю ні автора цього листа , ні її дочки , не читав , що написав Копилець , але з усього видно , що це передвиборча заказуха , яка подобається фуксам і тим , чиї портрети на всю стіну в центрі міста.Якщо Копилець зробив наклеп , чи образив когось , то пані Надія Авдієнко є не божий суд , якого в природі не існує , а звичайний поки Кобеляцький районний суд , в якому ви можете притягти Копельця до відповідальності .Незнаю , писала ви цей лист сама , чи вам його написали , що є найбільш імовірним , але просто , як людині радив би не встрявати в ці дурні передряги , пани почубляться та й вгамуються , а на вас може це подіяти негативно.Тож , як вас образили , то зверніться до людського районного Кобеляцького суду і не чекайте неіснуючого божого .
Вся ця катавасія твориться не без участі сільського голови , якого ви обирали , тож вихід один , зібратись громадою і відправити голву чи на відпочинок , чи в лікувальний заклад.
14.alist
«- Анатолій Шкарбан, «Батьківщина»; в принципі нормальна людина, але "Батьківщина"??? Юля???
»

Сьогодні був у Кобеляках і бачив , що в центрі вивішено здоровенний (бігморд) Шкарбана і подумав , за які гроші звичайний директор психодиспансеру міг створити такий шедевр , скільки коштів він вносить за розміщення реклами себе самого до бюджету міста .Не думаю , що це зарплата директора , де підопічним замість масла дають маргарин , може це гроші за лохину , яку вирощують з Філоненком для лохів?
5.Borch
«Партію не міняють. Вона назавжди, в глибині душі»

Тільки де душа невідомо.То так хочеться у владу , де ще можна ніфіга не робити і отримувати офігенні зарплати, що люба назва підійде , лиш би у владу , скажіть , що прохідна партія ДУРАКІВ , і там зявляться знайомі обличчя.
А Няйко , це не той , що недавно з судом мав справу ?
А Таміла що , змінила партію?
Цыкаво , чому їздить Філоненко і йому пояснюють , а не їздять прокурори , поліцаї , СБУ, адже це загроза економіці Укрваїни.Клятий Сталін понасаджував лісополос , щоб стримати ерозію грунтів , безцінних грунтів України , а нинішні проффесори з Кобеляк вирішили , що і так обійдеться , вони рублять бабло і доволі не мале , деревина , та ще і не облікована коштує дуже дорого.
микола козак 19 вересня 2020, 14:19 На тему: Скотний двір (фейлетон)...
Пане Андрейко . зрозуміло , що це Ваша заказна маячня , тільки от Ви хоч скажіть хто Вас попросив це озвучити , чи може це ібез Вас зацікавлені надряпали.Мені байдуже Копилець , чи Галушка , чи Ісип, чи Шкарбан , чи ще хтось буде продовжувати докрадати те , що ще лишилось не вкраденим , тільки от хотілося б знати , хто Вам це замовив і чи компенсував Вам ті 2,5тис грн .Чия бікморда Вам таки симпатична?
Проїдьте по Кобеляквах і подивіться що робиться де бандити попиляли дерева , одні чагарники і амброзія полинолиста цвіте і гробить людей.
Саме після вирубування дерев і пішли рости чагарники.Садились лісосмуги у відповідності до дорожніх вимог.Зараз оці злодюги познищували лісополоси а чагарників чомусь розчищати немає бажання , немає що вкрасти.А оті агенції теж воровські організації , з ними обовязково діляться мздою і дійшло , що і дозволів ніяких непотрібно.Ворюги розпоясалися.
Звернись жіночко до суду на того жуліка і маразматика.
Та стара зараза обыкрав людей , пограбував район ы ще ы ображаэ людей.Гнати його не тільки з села , а ыз області.Жінка розповідає , як той іді.. нажерся ВІАГРИ та возили в лікарню , щоб не торчав пі... .Ха-ха-ха.
2.Borch
«Між вами різниця тільки в вартості»

Тобто ти мене записав до слимаків , наркоманів , алкашів?Тоді напиши про себе , тільки внятно , а то ти якось пишеш , що не можна зрозуміти твою позицію , всі кака , а ти цяця.
А хто ж видає ті дозволи - такі ж , як і пиляють , грошима вони поділяться .Справа в тім , що ніякого обліку і громадського контролю.Дозволи видаються теж безконтрольно , ніхто не контролює скільки зрубано , скільки оприбутковано ділової деревини , скільки дров , а в кінці піде все на дрова.Нехай той начальник покаже не дозволи , а скільки фактично спиляно і скільки оприбутковано , який обєм визначено перед вирубкою.А всі ті дозволи , то для дураків.
1.Maksym
« служіння радянській владі, що завела нас туди де ми є.
»

Це такі , як ти заблудились , вас ніхто не вів , ви самі поміняли нормальне життя на хаос , який продовжується вже тридцять років , то майданите , то полякам телят пораєте , і все із-за того , що в голові пусто.А ще ось дозволять курити коноплі , то взагалі чумні ходитимите.
Маразм і ідіотизм зміцнюється.Скоро всі будемо в психлікарні.
5.Filon
« Ви ж гидоту прочитали...."
»

Прочитав один заголовок ы цього достатньо , щоб зробити висновок , що на брудовы багато не заробиш.Э ыншы цыкавы матерыали з ысторыъ , природознавства , туризму ы багато чого ыншого , набагато цыкавфышого , ныж цей бруд.А це читають ты , хто не сповна розуму ы ваша реклама ъх зовсым не цыкавить , тож на цих ви багато не заробите , да ы статистика тут сумнывна .
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації