Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 34
Selena2017 17 вересня 2019, 18:24 На тему: Чи можна вирішити проблему смі...
З усього видно ,що сміттєва проблема взяла кобелячан буквально "за горло". Та й не тільки їх. По-різному пропонують її вирішувати. Наважусь теж озвучити свою думку ( кому вона здаватиметься смішною - прощаю). Допоки плодити оті "атомні бомби" ?!! Чому ніхто не веде мову про СМІТТЄПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД? Хоча б один на всю Полтавщину. Невже спільними стараннями його не можливо побудувати? Звичайно, не за день-два він вродиться. І не згадувати владних осіб лише на цих сторінках, а братися до справи вперто і наполегливо, колективно і терпляче , пробираючись на найвищі ступені влади з своїми вимогами. Покажіть, на що ви здатні, кобелячани! В Санжарах цього не зроблять, тут болото. А поки будуватиметься завод, люди звикнуть сортувати відходи, вже ж он і пропонують як це вирішувати вже зараз.
Selena2017 1 вересня 2019, 19:53 На тему: Післявибор’я...
[[ЦИТАТА|16|Ltava|Яку Вам думку не дали можливість висловити ?:))]

Можливість обмежую сама собі. Ото хіба зачепить сталініст, тоді по-справжньому огризаюсь. Та й того б не треба, бо марна справа.
Selena2017 1 вересня 2019, 14:27 На тему: Післявибор’я...
13.alist
«Радите нам рости як виборцям?»


Безперечно, рости виборцям треба, але при цьому ні в якому разі не користуватися написаним в "ЕХО", бо з його допомогою може вирости ЛИШЕ ПОТВОРА. Тижневик звівся на пси, так само і на сайті неможливо прижитися раціональній думці з будь-якого життєво важливого питання буття.
Selena2017 24 серпня 2019, 15:05 На тему: Еволюція братви...
25.земеля
«Первыми успешно сдали Селена и Славко.»


А таки Славко правильно підмітив : нездатен Земеля власну обмеженість усвідомити. Йому, бідному, нажаханому націоналістами, здається, що він з обох насміявся, а то ще й "куснув". А результат якраз протилежний - похвалив. Так, праці цих нелюдів читані спочатку примусово ( на догоду радянській освіті , довірливо - наче так і треба) , а згодом, коли з цієї облуди всі покривала сповзли, осмислені по-новому. І тепер жодна гниль , яка оперує цими іменами, не може бути для мене авторитетом. Такі, як Земеля з оракулом (та ще підбрехачі), явище хоч і смердюче, але ВЖЕ ТИМЧАСОВЕ, у нього немає майбутнього.
31.Filon
«А свідомість українців дуже дієво змінював товариш Сталін. »


Пане Філон , вітаю ! Таки оракулова короста сталінізму знайшла поживне середовище і прижилася надійно. Вже не відодрати...
6.orakul
«Може в селени чи славка є. »

6.orakul
« Решта - в утиль. »


Так, все є, можеш не сумніватися. А відносно "решта - в утиль"" - не сподівайся. За все те безглуздя , яким задрипав цей сайт, не лише в утиль не потрапиш, свого часу й земля не прийме -- виплюне.
Selena2017 1 червня 2019, 18:33 На тему: Андрій Река краде газ?...
Чому стаття ніким не підписана? Недогляд, чи анонімна побрехенька?
Selena2017 1 червня 2019, 18:28 На тему: Миска Мівіни...
Така «редакційна» могла народитися як спогад Ігоря Миколайовича про свій «розвантажувальний» день. Бо журналістського бачення в ній і не ночувало.
24.Малой
« шабаш сепарiв а не людей якi щось типа обговорюють.»


Точнішої оцінки змісту сайту дати вже не можна!
16.земеля
«Я знаю как минимум двух: это Селена»


Оцей чувак (це слово вживає навіть Президент, нехай спробує адмін видалити!) Земеля при всьому своєму бажанні вкусити, не міг зробити мені більшої приємності : я пишаюся кращими українськими традиціями, зокрема і вишиванкою , тим, що змогла багато дізнатися про національно-визвольний рух, про мужніх людей --бандерівців і не тільки. Відгорнула від себе радянську брехню-гидоту. Залишайся в цьому болоті і надалі, боягузе убогий , немає до тебе поваги. Мужик, а такий жалюгідний.
9.orakul
«Та кончені пришелепки»


"Український народ пришелепуватий", "пришелепуваті українці", "та кончені пришелепки" , додати ще висловлювання про єврейство -- все це прояви ФАШИЗМУ. Випанькали адміни монстра на нашу голову та ще в такий час, коли в головах людей йде змагання між звичними колишніми поняттями та новими поглядами на минуле , важке сприйняття сучасних змін. В такому вигляді сайт тільки шкодить.
5.orakul
«з Славком діди не мали відношення до радянської армії, або воювали проти неї, то це означа лише одне - вони воювали проти народу України»


Говори про себе, а не про наших зі Славком предків, відколи це "народ України", а не "пришелепуваті українці" ? Лицемір недоколиханий.
1.микола козак
«Не варто так паплюжити історію .»


Козаче, різниця в часі між Києвом і Берліном -- одна година. Дійсно, не варто.
1.земеля
« Много русских »


А скільки українців в рідній і чужій землі лежать , не знаєш , свободівцями переляканий?????
10.Borch
«Або вовки або собаки. Вибирайте самі. Третього не дано.»


То що все-таки буде : золотий вік чи звіринець ?

Змінено 22.04.2019, 09:13
8.Borch
«На полі не тільки вовки й телята, ще є й собаки!»


Ото «собаки» якраз і започаткують золотий вік для України , чекаймо . Тільки ж на свій лад, собачий. Елементи такого ладу вже й сьогодні не дивують, присутні.
4.Borch
«Начнется золотой век в Украине. »

Дай Боже, нашому теляті вовка з"їсти....
20.Beri Mor
«Якщо вам в дивину»


Авжеж дивно бачити такий раптовий перехід до щирості, якщо попереду була тривала відверта зневага. Чи з часом забулося? Та вже нехай буде гречка, аби не суперечка, і за те вдячна. То - з дива справді. А зі мною все гаразд, чого всім бажаю А ще бажаю виборсатися з радянської злочинної брехні і не приплутувати до цього генетичний рівень, бо генетика тут ні при чому. Для цього ой як багато зусиль доведеться докласти! Сил вистачить, чи слабо?
18.Beri Mor
«Кажу це щиро,повірте.»


Мабуть, сніг випаде...
15.Madtharu55
«Ні, Селена Кушніренко »


Пані Кушніренко має право на свою думку і аргументує її , як вважає за потрібне. Такий гібрид "Селена Кушніренко" створеній лише у вашій уяві. Попийте росторопші, вона вгамує вашу жовч , а якщо не перейматиметеся долею цієї жінки , буде ще краще для вас, свою б долю встерегти вдалося. Мені ця людина абсолютно стороння.
8.Beri Mor
«смешная она.»


Якби я справді була "смешная", то ніяким чином би не трималася в пам"яті вашої теперішньої "теплої компанії", яка не знає вже як тут своє нутро ширше витріщити. Бо таки дошкулила ? Мій максималізм чомусь муляє? Смійся, не помітиш , як у тому бедламі, що панує навколо сьогодні завдяки таким однодумцям, доведеться сміятися на кутні. Заходячи на цей сайт, нічого , крім огиди, не відчуваю. Деякі сміливці ще плекають надію щось пояснити, та марно , до вашої компанії не достукатися. На щастя, в інтернеті можна віднайти чимало вартісних людських думок , щоб збагатитися знанням і розумінням навколишнього. Шкода часу перемовлятися з тими, кому смішно з серйозних речей .
2.земеля
«Где вы селены»

.Вони ждуть, поки земеля із свого запічка вибереться та роздивиться , що в нього під самим носом у Санжарах робиться та перейметься праведним гнівом. На готовеньке ви всі раденькі . Майдан оббріхуєте, а порятунку від нього чекаєте?
Selena2017 11 лютого 2019, 14:32 На тему: А СБУ попереджало...
46.Borch
«Ну у нас дві голови,»


І обидві чомусь знайомим голосом глаголять...
Selena2017 11 лютого 2019, 09:45 На тему: А СБУ попереджало...
39.Beri Mor
«,з алогічним мисленням,типу Селени»


У сприйнятті Бері Мора, може, й так. І все-таки, при всій своїй "агресивності", я не бажаю йому, щоб його власна логіка не накрила його мокрим рядном, з-під якого довго й незручно вибиратися. Або й чимось відчутнішим. Якими ви очима на світ дивитеся ? Мужики, називається....
26.alist
«26. alist / сьогодні, 16:21»


Алісте, будь ласка, не відповідайте на маячню цього недолюдка-ворога саме під цим матеріалом. Може, йому заціпить. А краще б - утопився в материнських сльозах.
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації