Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 34
22.земеля
«22. земеля / сьогодні, 10:44»


Земеля, ви мене геть розчаровуєте убогістю думки : націоналісти і секретарі райкомів не могли «спеться» в принципі. Ніколи! Ніколи такого не було і не є. Якраз навпаки.
19.микола козак
«Ти пошли себе сам »


Лайк.
10.микола козак
«Селена, а як переплутають Філона з тобою»


Ну, то що ж, на війні як на війні....Сьогодні все стріляє та вибухає, не лише залізяччя , а й слово. А ще як те слово отруєне пропагандою, то рятунку немає, нищить все підряд.
5.Filon
«5. Filon / сьогодні, 14:32»


Ігоре Миколайовичу, обмежусь лише одним словом : нецікавим став тижневик, бідним. І не в останню чергу тому, що поняття "незалежна журналістика" сприймаєте як напівжартівливе. Тут уже : або-або, дійсно - третього не дано.
Відносно оракула, то отримує він від мене тільки відповіді на свої закиди, не заперечую, може, й досить емоційні .Ви радите завідомо безперспективні способи втихомирення людини, яка чудово розуміє, що робить, має чітку мету та наполегливо втілює її в життя. Якщо Ви підтримуєте його сентенції, то хтозна кому з нас треба наполегливіше вчитися.
Це вже називається - дожитися до чортового паліччя...
Ну, кого могла спонукати на такий «подвиг» боротьби з журналістом ота напівправда в «Ехо» , яка ще й прилизана та недомовлена ?????? Що в цьому тижневику є від справжньої незалежної, сміливої журналістики?

Швидше за все, ті особи переплутали Ігоря Миколайовича з дописувачем сайту - оракулом.Який не "дідок на пенсії",а той, хто відробляє тридцять срібляників, вата, начинена отруйними кулями.
Selena2017 5 грудня 2018, 17:20 На тему: Боротьба триває...
41.микола козак
«.Нинішній дурдом колись же повинен закінчитись»


Якщо всі цього пасивно виглядатимуть - НІКОЛИ .
Selena2017 5 грудня 2018, 14:19 На тему: Боротьба триває...
29.микола козак
«тільки викинь з голови трохи отого зайвого романтизм»


Козаче, бачу я все-все, іноді до болю хочеться від усього цього сховатися, а де та схованка?!!!!! Ну, добре, задавлю я в собі залишки отого, що ви називаєте романтизмом, а далі що?Де ті, хто впорядкує для мене і всіх інших таку реальність, щоб можна було жити без потрясінь, ситно і весело, ще й звисока поглядати на Європу, а не так як зараз : як лисиця на виноград. Щоб не творилося те, про що йдеться в статті. Чудово розумію Гунжеля. Бо в Санжарській ОТГ ситуація подібна, якщо не гірша. А наводити в ній лад нікому, хіба Земеля в черговий раз пошле прокляття тим, хто має інакшу,ніж у нього, думку про Майдан. І на майданівський похід до Європи ніхто не відгукнувся , бо це ж треба з себе ого який леп зішкрібати та до роботи братися, а тут якби все "на халяву". Давно помітила, що інститут виборів у нашій державі знівечений і нівельований самим же "електоратом"(де воно й узялося оце слово!).
Без мого романтизму довго ще добра виглядатимете.
Selena2017 5 грудня 2018, 13:37 На тему: Боротьба триває...
25.Beri Mor
«Ну,як тобі відповідь?»


Здалося мені, що у запитанні присутня іронія, та нехай. Написала так, тому що чудово знаю, хто для антиблогера є героєм і які вони в його понятті взагалі. Всі ви кожен маєте власну думку про оточуючих - ближчих чи дальніх -знаєте хто чим дихає, тому й не нападайте на мене, а втім - байдуже.
Selena2017 5 грудня 2018, 13:25 На тему: Боротьба триває...
26.antibloger
«26. antibloger / сьогодні, 08:13»


Не треба примазуватися до того, кого ніколи не було видно на сторінках тижневика, а зараз робить сАме те, про що я написала - Анатолія Гриценка. Можна б і уважніше читати та не вдавати з себе ображеного мученика.
Selena2017 4 грудня 2018, 19:08 На тему: Боротьба триває...
22.antibloger
« Невже немає героїв?»


Не можу і не хочу надавати тут готового рецепта хоча б тому, що сама "в пошуку", розглядаюся, а ще тому , щоб не піднявся з цього приводу черговий гвалт на цих сторінках, а він уже зріє : туманить свідомість ( та ще ж так примітивно!) черговий бажаючий на високий пост, полює на електорат, підсовуючи примітивні відомості і судження.
От тільки про героїв давайте краще помовчимо. З поваги до справжніх.
Selena2017 4 грудня 2018, 18:34 На тему: Боротьба триває...
17.antibloger
«А як би Ви запитала »


Я їх і не запитувала б, бо знаю й так, що на кожному й проби ніде ставити , шкурницькі інтереси все затьмарили.Та і кому мислячому цього не видно? А відповіді добре б обдумала, це по-перше. А по-друге, Майдан - це таке явище, що подібні люди його не забруднять, як би не хотіли , якраз навпаки - стали лакмусовими папірцями, які виявили їх справжні якості.

Змінено 04.12.2018, 18:49
Selena2017 4 грудня 2018, 11:11 На тему: Боротьба триває...
7.микола козак
«Дуже заважає тобі ота романтика »


Хоч і не збиралася вже ні з ким дискутувати , та вчора трапилася на РБК-Україна новина ( сьогодні вона зникла, а була ж о 15-21) , яка допопоможе мені трохи реабілітуватися: не все мені заступає романтизм. Йшлося про те , як близько 80 депутатів ВР протягом листопада (лише!) «кнопкодавили» ,не дуже запам"яталася цифра, 163 рази. Представник нашого краю посів у цьому списку ДРУГЕ місце - 17 разів, поступившись першому тільки на 1. Яка тоді легітимність прийнятих законів? Коли вирішувалося питання про воєнний стан - "відсутній".
Поцікавилася підсумками парламентських виборів по 149 виборчому округу, де обирався "Заслужений природоохоронець України" (перевірте у Вікіпедії, якщо не вірите), наведу цифри : за відому нам особу проголосувало 25,21% тих, хто прийшов на дільниці, а це - 18 482 особи.
Думаю, зрозуміло, хто привів до влади нинішніх керманичів.
Майдан ні при чому, бо ним скористалися хитрі на недалекі.
Для порівняння: Капліну віддали голоси 36 762 чол., 46,30%. Сьогодні він обіцяє знизити ціну на газ вчетверо. І побіжать же! Щоб потім Майдан полоскати.
Козаче, я тільки пояснюю свою позицію, сприймайте її як хочете.
67.Neznayko
«67. Neznayko / сьогодні, 13:47»


Незнайку, здаюсь! У мене не вистачить сил звернути вас з таких переконань. Це зможе зробити лише один блогер український (пошукайте його в Ютубі), у якого завжди напого тові два контролюючих питання дуже простого характеру, та вони визначають відразу і дуже яскраво чи може людина щось толком сказати на політичні чи історичні теми. Бажаю успішного екзамену і відкланююсь, за винятком кількох спокійних і притомних коментарів, вже тут знову тьма єгипетська.
А якби на цьому сайті був звичай, як у ФБ, обирати друзів, я б таки декому запит послала.
57.Neznayko
«Та да, татари молодці ! »


Про Чубарова цього мені невідомо, не можу заперечити, бо знаю, що люди несподівано навіть для самих себе можуть розкриватися з зовсім непривабливого боку. Як казали наші мудрі предки : "Бог шельму мітить". А відносно татар взагалі, то дійсно, за що ж їх поважати? Не за те ж , що їх зірвали з рідних хат ( там ті хати - глиняні стіни, стелі немає, від неба прикриває підмазана тією ж глиною черепиця), запхали у вагони та везли в дикий край, де вони роками тисячами гинули. Неповага до цього народу і його страждань - один крок до фашизму в своїй душі. Звісно, що сказане мною не сподобається. В таких поглядах на інший народ можна непомітно наблизитися і до оракула , який не лише не поважає, а й люто ненавидить ( діапазон ого-ого!) лошар-українців,євреїв, кагал, патріотів, свідомих ,геїв, Європу, мене, тепер уже й Троцького, бо я чимось на нього схожа, хоча колись цитував його як мудреця - оце зразок знаменитої адекватницької логіки, яка виявилася як те дишло.
І за всім оцим гвалтом непомітним став підтекст статті, дуже чітко спрямований на передвиборний піар відомої особи.
49.Beri Mor
«але це вирішувати кримчанам.»


Пригадую перші кадри протестів проти окупації Криму. Сила-силенна молоді на площі в Сімферополі, татар. Та все вирішили тітушки, а ще ті,хто казав : от дасть Росія пенсію в 10 тисяч, буде на що пити. Звісно, тих, хто мислив інакше, не те що не слухали , а ще й травили. Дещо мені розповідали про той час. А зараз Крим в таких зубах, що важко щось прогнозувати. Смутні часи і події.Волі кримчан не питають, та якби вона була хоч одностайною, а то як і скрізь.
46.Neznayko
«46. Neznayko / сьогодні, 18:58»


Не змінював... Та аби на здоров"я. А пишеш оце, мабуть, на пранику , бо комп"ютера не маєш у своєму запічку.
Selena2017 1 грудня 2018, 20:07 На тему: Боротьба триває...
9.Гнатович
«Гнатович / сьогодні, 18:46»


Якщо такий сказ нападає, то значить все у нас правильно.
36.Neznayko
«і особисто мене смішать претензії України д»


А воно й зовсім не смішно.
39.Neznayko
«39. Neznayko / сьогодні, 18:14»


Тоді нічого й плакатися на життя. Завжди ж є можливість сховатися в запічок , щоб не бути серед героїв. От тільки не доберу : що саме та голова має видати, коли її включити??
В чому полягає мудрість поведінки? Нехай інші на барикадах, а я зачекаю: чия там перевага? Чи якось інакше? Справді, не доберу. А чи думаєте, що мені хочеться бійки? Помиляєтеся, є сила-силенна цивілізованих методів, та я ще не бачу, щоб за них активно бралися.

Змінено 01.12.2018, 18:32
Selena2017 1 грудня 2018, 18:18 На тему: Боротьба триває...
7.микола козак
« кого привів до влади той майдан , починаючи на містах і до центру.»


Козаче, ніякого приниження не побачила.І про медсестру все правильно. А от відносно романтики- повірте , цим не страждаю. Багато про Майдан прочитала такого, що душа скімлила , але ніхто мене не переконає, що це саме він винен у тому, що є сьогодні. І бодай тому оракулу язик поприщило за вживання слів "майдануті". Люди вийшли на нього, бо не не захотіли більше жити в таких умовах, це був їх вибір, їх вчинок, їхня гідність , і ми не маємо права судити їх за це. Гріх. Це було таке, що простими словами цього не пояснити, чого я й не намагаюся робити.
А до влади прийшли ті, КОГО ПРИВЕЛИ МИ. І нічого заперечувати. Вогонь жертовності погас,тепер кожен примірявся з своєю вигодою. Такі ми вже є. Думаю, ще не скоро й розвидниться. Бо як послухаєш , що в людських головах сьогодні - вити хочеться.Ще кого приведемо ось незабаром....
Може,ви мене сприйматимете і з романтикою? Бо реалії життя все-таки жорстокі, трохи розслабитися ж можна?
32.Neznayko
«2. Neznayko / сьогодні, 16:11»


Зовсім не подобається!!!! І насамперед тому, що в УкраЇні мужиків не стало справжніх, а лише ті, що поховалися по кутках та непорядки лають в інтернеті, а спитати владу та притягти за вуха до відповідальності - НІКОМУ. Хто вам заважає прийти сотнею чоловік на сесію міськради і спитати за всі вирубані посадки та все інше, про що тут Славко кричав? Бути присутніми на сесії вам закон дозволяє і для висловлювань (цивілізованих!) час відводиться в регламенті. Про Санжари мовчу, тут все безнадійно, а в Кобеляках чому?Оракула слухаєте, що потоком слів гіпнотизує та тягне в чорне минуле, де не в нього стріляли .... Без об"єднання і дій не бачити нам за хуторянством і боягузтвом світлої години.В своїй хаті треба бути господарями , а не приймаками. Доблималися вже до того, що не знати з якого краю вже й віника брати.
34.Beri Mor
«34. Beri Mor / сьогодні, 17:05»


НЕ смію сперечатися,бо мало в цьому кумекаю. Я тільки опираюсь на те, що здається очевидним і таким як я: часи після 91-го змінилися кардинально, ні для кого не секрет, що поведінка країни-сусіда безмежно свавільна - жоден договір не виконується, в тому числі і договір 2003 року по використанню морських шляхів.До того ж : вже так піднято градус напруженості, що шукати чисту правду, хто кого і куди посилав - просто безнадійно. Великі ігри та гіркі страждання у тих, хто потрапив у це колесо.А ще, якщо можна : так чий же Крим? Спокійно сприйму будь-яку відповідь. Дякую.
30.orakul
«30. orakul / сьогодні, 14:27»


Не розмазуй по українцях того, чого не сказано, відповідай за себе. Ти вже їх так опаскудив , що твоя особиста карма не тільки вагітна зафіксованим, а й переносила. Отримаєш по заслузі за все, що наплів без укороту. Добирається й до таких. Не виставляю себе безгрішною, але й так розперезатися - хай Бог милує.
Selena2017 1 грудня 2018, 13:03 На тему: Боротьба триває...
5.микола козак
«звичайна медсестра.»


Медсестра більше часу біля хворого і в неї, мабуть , і роботи більше. А якщо на додачу ще й подібний лікар, то рятуйте...
1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації