Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 34
68.Адекватник
«68. Адекватник / вчора, 21:16»


Адекватнику, наші погляди на минуле життя кардинально відрізняються, але це не підстава для того, щоб бути такими вже ворогами. Тому дозволю собі пораду ( приймайте її чи ні): припиніть пустопорожню суперечку з доном. Вона безперспективна. Платон йому і на три копійки не треба, важлива лише присутність на цих сторінках, щоб розказувати як гарно жити при наявності віртуальних мільйонів та залишити в Санжарах те, від чого люди вже стогнуть. Ви - не в темі, і це правильно, не робите з цього приводу висновків.
Selena2017 30 вересня 2017, 13:32 На тему: День селища зібрав рекордну кі...
Про братську могилу ВЖЕ ЗАБУЛИ. Скоріше : свято на кістках. Не закликаю щодня ридати, але й впадати в такі крайнощі негідно ні владі, ні журналісту.

Змінено 30.09.2017, 13:36
47.Адекватник
«47. Адекватник / сьогодні, 11:29»


Тонко. Дякую.
37.земеля
«Может ты вообще не работал?»


Чудова відповідь!
35.ЛУНА
«ут ошибка,я брюнетка»

Пані Луна, дякую, ви даєте мені можливість робити цікаві життєві висновки.
1. Буває свята простота, якій не гріх поклонитися та повчитися. А буває отака - блондиниста. Все правильно, життя багатогранне.
2.Ви даєте оцінку, опираючись на думку 10-12 знайомих тоді, коли в селищі нас понад 8 тисяч. І це говорить психолог? Даруйте, який же з вас фахівець?!
3.Ніяких особливостей, які б шкодили жителям селища, я не створюю, бо жити ж тут і мені. Тим більше, що живу тут давно і добре бачу чим дихають його мешканці та наші керманичі, бачу що вони роблять для людей і для себе.
4. На барикади теж просто так собі не йдуть одні, а дехто за їх спинами вижидає: як би то ласіший шматок здобутого встигнути схопити - це інші. З ким ви, пані Луна?
5.В який би колір веселки ви не фарбувалися, однаково така поверховість у судженнях - тимчасова, бо внутрішньо ви чудово усвідомлюєте можливість руйнування комфорту, але ховаєте голову в пісок. Та ще й потроху кидаєтесь ним в інакомислячого. Рожеві ілюзії життя в один момент можуть бути зруйновані жорстокими реаліями, отоді й з"являється той жарений півень, що вміє вибирати дуууже вразливе місце та змушує змінювати погляди.
6. Просто живіть.І добре живіть. Тільки не вихваляйтеся своїми радостями легковажно, собі ж на шкоду.
26.ЛУНА
«Все очень просто.»


Пані Луна, це у вас все просто, бо у важливих, життєвозначущих питаннях ви висловлюєтесь на рівні блондинки. Хто б ще й похвалив нашу місцеву владу як не заїжджа дама-гостя та найнятий журналіст, який не помітив , що в день визволення селища від окупантів не були пошановані ті, хто залишився в ньому назавжди в братській могилі.

Для того, щоб оцінка була об"єктивною, треба тут жити і витримати на собі всі особливості тутешнього життя, насамперед достовірно про все знати. А легковажно судити не годилося б.
15.ЛУНА
«А вы думаете,ч»


Читаючи такий коментар ще краще розумієш, чому сучасні закони пишуться " під тещу, кума, свата, брата" та живуть як одноденки. Тисяча поправок до запропонованого закону перекидається доти, доки його первинний зміст просто щезає. Чому тут радіти?
9.moderator
«Інна втерла носа і Супруну і Бульбас»


Модераторе, у вас сім п"ятниць на тиждень, схоже. То ви говорите про клани Коби і Реки, то вихваляєте бурхливу діяльність по втиранню чиїхось носів Інни та свято дня селища. Та , може, я занадто критично підходжу, чимало сказаного вами - правильно.

А тепер гляньте на «свято» з іншого боку. День селища своїм змістом поєднаний з днем визволення його від окупації періоду Другої світової війни. Звичайно, для цього свого часу хтось старався, віддаючи свої сили, здоров"я і самЕ життя. І відзначення цього дня повинно було насиченим насамперед пошаною і вдячністю до тих, хто заплатив колись такою неоплатною ціною.

Що ж маємо? В санжарську землю в сорок третьому лягли в братську могилу більше сотні загиблих у вересневий день, померлі в госпіталі від ран. Місце , де вони упокоїлися, відоме всім. І владі також, яка формувала сценарій заходу. Так от, ті, кому насамперед треба було поклонитися, нікого в цей день не дочекалися. Вицвілі гірлянди проросли травою, навколо панує бур"ян.

Як пояснити і як ставитися до такої забудькуватості тих, хто взявся дбати про живих і мертвих від імені влади, тих, хто прославляє «бомбезне» свято та пророкує як то воно буде ще краще при таких керманичах. Кому салютували? Собі - улюбленим?! Як поважати таку владу? А це ж тільки верхівка айсберга, яка волею Долі висвітилася в дворічної давності мутній воді.
Selena2017 21 вересня 2017, 08:18 На тему: Дивні запитання...
3.rybolov
«Правнуки погані! (Т.Г. Шевченко).»


Пане Риболове, цікаво: Ви себе до них відносите, чи ні-ні?
Selena2017 20 вересня 2017, 21:00 На тему: Як би ми жили при злочинній Па...
Не вірю своїм очам! Адекватник не лише погодився, а й додав до мого позитивне! Без традиційних штурханів на мою адресу...

Не знаю, яка то укр-тель-авіденія, а Сверстюк був активним мовцем на радіо "Свобода", друкувався в пресі, його слово багато важить.
Selena2017 20 вересня 2017, 19:50 На тему: Як би ми жили при злочинній Па...
35.земеля
«5. земеля / сьогодні, 11:14»


Земеля, не клей дурня, на манер декого, там чітко написано: ЕВГЕН СВЕРСТЮК. Ерудована, мужня, принципова людина, відома всьому світові своїм світоглядом і пережитим. Твоя бравада тебе зовсім не прикрашає. Спробую повірити в щирість , що немає образи. Та це, мабуть, ненадовго.
Я б і рада не згадувати вождів минулого, якби ваша команда не витягала їх на ці сторінки та не видавала їх за турботливих будівничих та мудрих керманичів. Єдине бажання маю: не повинні ті злочини повторитися, забувати про страждання невинно погублених - гріх. І через це також немає ладу в нашому сьогоднішньому житті, лаяти порядки мало, треба б щось і конструктивніше робити.
А на домашню роботу, книги, інтернет, спілкування з друзями часу у мене вистачає, не треба дивуватись.
Сама не знаю, чому відповідаю оце, мабуть, треба припиняти, бо від моєї «агресії» ще переляк декого нападе, де ви її хоч бачите ?! А страхів, які оточують уже звідусіль, чомусь не помічаєте.
Selena2017 20 вересня 2017, 09:58 На тему: Як би ми жили при злочинній Па...
28.земеля
« не верю ни одному твоему слову.»


1. І не треба вірити МЕНІ. Я навела думку високоповажної людини для роздуму, аналізу чи як уже здатен сприймати. В нетрях інтернету знавець - перевіряй.
2. Звідки такий нездоровий інтерес до моєї статі?Це визначально для вас, тих хто не вмовкає глузливо про геїв?
А я давно писала: дякуйте Природі, що не втнула з вами чи близькими людьми цього злого жарту . І чи не впаде така «радість» на плечі за злоязичіє.
3.Похвались, чоловіче, що сам зробив для поліпшення ситуації хоч би там, де живеш? Готова поклонитися в пояс і підтримати конструктивне, яке змінить життя на краще.
4. Якщо тобі більше нічого робити, то шукай і виясняй хто я. Тільки добре перед цим подумай. За свої переконання і життєвий досвід я відповідаю перед своєю совістю, тому почуєш те саме, що й написане. Ото ж - без обид.
Selena2017 19 вересня 2017, 07:34 На тему: Як би ми жили при злочинній Па...
14.земеля
«Теперь почему так неистово Адекват.славит Сталиа?.»


" Сталін був щедро обдарованим і глибоко вираженим кримінальним типом, про якого дуже влучно сказав Норман Дейвіс у книзі «Європа» : "Йосиф Вісаріонович Джугашвілі, або ж Коба, чи Сталін, -- найяскравіший за історію приклад, як патологічний злочинець досягає верховної влади, використовуючи свої кримінальні таланти.У "Книзі рекордів Гіннеса" він посідає перше місце в рубриці "Масові вбивці".
Автор цитати - Євген Сверстюк, дисидент, політв"язень, філософ. На собі витримав.
Командо спільників-однодумців, не тягніть оце лихо в сьогоднішній день - і так важкий та непевний, не викликайте вовка з лісу. А упоротих не поменшало, не сподівайтесь, просто не витрачають на вас сил, до них віднині приєднуюсь.
Selena2017 18 вересня 2017, 08:25 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
57.Ltava
«Кидайте Селену біжіть до лелеки !!!!!!!!!!!!»


Це ж тут безпечно Селену паплюжити, а там можна і на достойну відповідь нарватися - ос. Ті б не церемонилися - втихомирили тих, хто аж запінився від злості на неугодних.
Selena2017 17 вересня 2017, 16:29 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
44.Beri Mor
«. Beri Mor / сьогодні, 13:00»


Ви й казитеся з Адекватником тільки через те, що правда на моєму боці. Неспроможні та ледачі змінити сьогодні життя на краще, тільки дивуєтесь та кусаєте словесно всіх підряд кожен зі свого закутка на печі. Багато тієї валюти та чеків на руках радянської людини було? Саме про таку «Берізку» я і говорила, де було все імпортне на заздрість простій людині, ім"я якої зате звучало гордо.
Selena2017 17 вересня 2017, 11:52 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
36.Адекватник
«можна було купити справжній свинячий окорок по 3-4 рублі і»


У спецмагазині для обраних "Берізка", звичайно можна. Моя мова про пересічних москвичів та магазини для всіх.
Та й солдатів не соломою в нормальних державах годували.

Змінено 17.09.2017, 11:56
Selena2017 16 вересня 2017, 18:31 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
34.Beri Mor
«34. Beri Mor / сьогодні, 18:03»


За радянськими ГОСТами москвичі купували м"ясо , виморожене в холодильниках у так званому недоторканому запасі півроку, ото була смакота і користь. Знову ж таки, не приписуйте мені нібито я задоволена якістю сьогоднішнього казна-що без натурального м"яса. Так що 1 плюс 1.

Змінено 16.09.2017, 18:33
Selena2017 16 вересня 2017, 17:34 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
Хоч і гірка, та - правда. Тільки не поспішаємо її визнавати і братися за облаштування життя по-справжньому, тому та шваль і розпаношилася.
Selena2017 16 вересня 2017, 12:15 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
22.Dana77
«2. Dana77 / сьогодні, 10:03»


Не на жарт розвоювалася Дана. Заспокойтесь, давайте по-порядку.
1. Не ставлю завдання зовсім стерти з пам"яті цілу радянську епоху, бо це просто неможливо в принципі.
2. Навпаки- хочу привернути до неї увагу, до тих страждань і горя, якого зазнали кілька поколінь попередніх, щоб подібного БІЛЬШЕ НЕ ПОВТОРИЛОСЯ.
3. Звідки взято, що мені все подобається при діях всіх наборів влади за період незалежності? Я все бачу і аналізую як треба, але в коментарях цього не порущувала. Більше того,мене саму ці жорна перетирають і в «золотий» час, і тепер.
4. ЛУНА абсолютно права, ніяка іронія в її висловлюванні не присутня. Так було.
5. Оправдувати радянщину порівняннями з сьогоднішніми негараздами - некоректно. До того ж вона нікуди ще не зникла, а довго будемо видихувати міфи про наддержаву та інше.
6. Сьогодні багато хто обрав хитру тактику: я не голосував ( за Януковича, Порошенка, Реку) ! А ХТО? Не належу до таких. Помилки, які можу в житті допускати, стараюсь визнавати, хоч не завжди це приємно.
7. Всім пропонувала рівноправний мир : залишмося в цьому питанні кожен при своїй думці, час покаже, він - сильніший. Чому цей мир сприймається як сепаратний? Луна вчасно нагадала про плюралізм. Було б корисно дотриматися.
8. Дано, гарна структура не валиться так собі просто та ще й з такими тривалими конвульсіями. Звинувачуйте мене в чому завгодно, мені важливо самій про себе знати .
Selena2017 16 вересня 2017, 08:19 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
18.професор
«повернення радянського "Партія наш рулєвой"»


Та Боже сохрани! Мене вже тут заклювали прихильники того "рулєвого", який разом з собі подібним сотворили потоки людської крові на землі, і всю людність підкорили своїй злочинній меті. Важко сподіватися сьогодні на позитивні зміни, бо в свідомості переважної частини людей сидить: "... при Януковичу мені було краще, а при Союзі - зовсім гарно". То не знати ще, яких перемін чекати.
Selena2017 15 вересня 2017, 15:59 На тему: Уривочок з книжки......
7.Beri Mor
«Шановний,не треба ображати курей»


То у вас з Козаком не чоловічі, а таки курячі мізки. Зате курка МОЖЕ нести ЗОЛОТІ яйця. Тільки й знаєте , що лаяти когось. Явіть світові чудеса розуму та хоробрості , тоді буду поважати обох.

Змінено 15.09.2017, 16:17
Selena2017 15 вересня 2017, 15:54 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
9.земеля
«До этого не было такой страны как СССР»


Краще б її та не було зовсім... А щось людське. Мене в цьому (якби могли підвестися з небуття) підтримали б мільйони невинно знищених тим, кого сьогодні витягають з минулого окремі прихильники насильства над людським життям.
Даруйте, якщо не сподобалось, краще на цю тему не дискутувати, щоб не летіли іскри, як вже пропонувала.

Залишмося кожен при своєму, так буде краще. А про те, що до нашої землі нема доброго господаря, я бачу.
Selena2017 15 вересня 2017, 14:49 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
4.земеля
«создал самую мощную страну мира на тот период.Причем с нуля!!!!! »


А те що було ДО : матеріальні цінності, люди, які просто собі жили та трудилися - вже й до уваги можна не брати? Давно було та забулося?
Selena2017 15 вересня 2017, 14:42 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
3.микола козак
«а ви лізете в світову політику.»


Пане Козак, ти ж мужик, невже не розумієш, що світова політика давно і наполегливо з нами всіма "розбирається"?! Вона не тільки на порозі, а й по всіх кутках порядкує як того сама хоче. І щось би робити треба, а не гризтися один з одним. Та й за своїм парканом від світової та місцевої - не пересидиш.
Selena2017 15 вересня 2017, 10:58 На тему: Уривочок з книжки......
Пане Професоре, я не старожил на цьому сайті і тому Ви мене добряче нажахали оцими уривками, Ваша задумка-інтрига мені не відкрилася.
Як вважаєте : між діяннями націонал-соціалістичної та комуністичної партій можна поставити знак рівності ? Тільки ні на кого не посилайтесь, заради Бога. Прочитала Ваші попередні коментарі самостійно мислячої людини, то вже не залиште без уваги моє запитання, яким би наївним воно не здалося.
1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації