Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 34
16.микола козак
«16. микола козак / сьогодні, 16:18»


Яскравий зразок особи -хейтера. Ні додати, ні відняти. На всіх кидається по-скаженому.
8.микола козак
«. микола козак / сьогодні, 10:29»


А ти вже настільки дурний , що не осягаєш мною написаного ? Краще не берись Це писано для тих , хто розуміє. Крім хейтера , звичайно.

Змінено 08.12.2021, 13:55
6.orakul
«Наче ти й не Славко, й не Селена»


Тебе б, хейтер нікчемний, із Скабеєвою повінчати , переплюнули б усіх запроданців світу , виливаючи назовні свою отруйну суть. Петиція - повна дурня. Туристи скульптурою не захоплюються, хіба ті, що мислять як Чудо. Сліпо виконаний ЛИШЕ ЕСКІЗ Вучетича , Бородай пішов по найлегшому шляху відтворення задуму, бо нічого від пластики та промовистості відомих робіт Вучетича немає ,й натяку. Підростають ще таланти в Україні, колись створять відповідне з усією правдивістю тих подій. Вони вже глибоко начхають на оракулову маніакальність. А це творіння нехай промовляє по-своєму.
Selena2017 30 листопада 2021, 09:01 На тему: Кобеляки, як і вся Полтавщина,...
7.Filon
«розповість, як вийде зі стін госпіталю.»


Розповість. Але візьме з Вас слово , що ніде не напишете. Закономірність , яка породжує отакий стан речей. Боягузтво і хуторянство хоче, щоб справедливість прийшла сама.

Змінено 30.11.2021, 12:41
Selena2017 23 листопада 2021, 17:16 На тему: «Я вже помер», або Чи легко бу...
Автор статті може образитися , але її заголовок трохи невдалий . Не випливає зі змісту , якось так. Про патріотизм тут зовсім не йдеться. Бо він ( патріотизм) передбачає не лише подвиг , а й жертву , на яку людина йде свідомо . Та ще усвідомлює, що вчинок може бути й не оплачений славою чи добробутом. Почуте й побачене , прочитане в статті не викликає в мене жодного співчуття. Кому у Вільховатці легко сьогодні ?? 80-літнім жінкам , які аж ніяк не обласкані увагою держави ? Село виживає , бо - трудиться. Важко, через силу. А як інакше? А ще відчувається зріз донецької ментальності : в тому краї не знали порожніх полиць в магазинах , комунальних незручностей , звідки все береться - не задумувалися. Можливо , як наслідок оце волання про допомогу. Та й помітно , що людина не зовсім щира в розмові. А дружина , на мій жіночий погляд, змінила одне пекло на інше. Не сперечайтеся зі мною , чоловіки.
Selena2017 12 листопада 2021, 15:20 На тему: За добу на Полтавщині виявили ...
6.Filon
«все приблизно як у в нас. Інколи, гірше. А»


Все як в Езопа . "Лисиця і виноград"
Selena2017 9 листопада 2021, 17:42 На тему: То свідки не прийшли, то проку...
5.Niko
«безграмотний?»


Пане Ніко , механічна помилка не свідчить про безграмотність . Не перебільшуйте. А залежність від Закону та моралі створюють люди. Своєю відповідальністю та трудами. Ніякої агресивності у заданому Вам питанні немає, просто Ви чекаєте, що все налагодиться само по собі , спостерігаючи збоку.
Selena2017 1 листопада 2021, 15:10 На тему: Частина хворих на діабет будут...
6.orakul
«Тільки репліки кидає наче із-за вугла. І Славка давно не чути»


Хоч звідки, аби дошкуляло. Відчепись від людей зі своєю гидотою, багато на себе взяв , повчаючи, як кому думати та яким знанням довіряти. Трьох копійок не варте твоє ошаліле розумування ..
25.Fed654Frumos
«навіть Бог безсилий...»


Федю-оракуле, у моєму випадку, може й безсилий, зате в твоєму - п"яні чорти з пекла вломили аж надміру.
23.orakul
«можуть і видалити.»


Якби-то Бог дав адмінам розуму ....
Selena2017 24 жовтня 2021, 14:59 На тему: Кінець епохи бідних...
3.Maksym
«оли все буде робитися само»


Підмічено дуже влучно. Живучий же принцип "кожному по потребі" !
2.Dana77
«. Dana77 / сьогодні, 09:48»


Як же цей коментар смердить оракулом ! Справжній окупант на сайті, як дракон багатоголовий....
1.orakul
«е для українців давно такого щастя не було, може з 37-го чи з 33-го.»


Отакої , лАхи сталініста в секонд-хенд здано??!! В польоті прямо перевзувся ,роки терору по-іншому приплітаються. Сам себе вже переплюнув ....
Selena2017 16 жовтня 2021, 18:13 На тему: Перечитуючи Єфремова...
Насамперед зауваження автору редакційної : прийнято при наведенні цитат вказувати джерело їх походження : назву твору, якому персонажу твору належать та ін. Бо незрозуміло , чия це позиція: письменника чи дійової особи твору , висловлена думка якої може мати різне забарвлення.

Я не такий уже досконалий знавець всієї творчості Єфремова , та палким прихильником себе не вважаю , бо для мене ,як читача, важливо : хто пише та з якого авторського світогляду народжується твір. Можливо, ця людина геніальна в науці, але не в літературній творчості , яка може просвітити або скалічити людську душу. Як свідчать ВЛАСНІ ВИСЛОВЛЮВАННЯ Єфремова про мету написання своїх творів, це -- віра "в счастливое коммунистическое общество" , " переход к бесклассовому коммунистическому обществу и полное осуществление мечты основоположников марксизма", "исходил ..... из практически почти беспредельного могущества, которое даст человечеству коммунистическое общество" ( "Туманность Андромеды" , от автора) "Капиталистическое хозяйствование привело к истощению планеты" ("Час Быка" , от автора)

Як поєднати обидві групи цитат ? Співець комунізму для мене не авторитет. Цю ідеологію, яку І.Єфремов і на інших планетах хотів бачити, та якось не вийшло.
То чи не в отій більш як сімдесятирічній тьмі та біді треба шукати коріння сьогоднішніх негараздів та не радіти, що відкинуто нас до хмизу та сокири. Може, пошукаєте в інтернеті, у що перетворили радянські будівники комунізму Сибір , висмоктуючи його природне багатство, а зараз залишки того "беспредельного могущества" тероризують весь світ. Таки читатиму краще Параджанова , Буніна, Астаф"єва , безліч ...
3.Fuks
«.І не повинно бвтьків хвилювати»


Ще й як повинно хвилювати !!!! Тільки там, де народом КОНТРОЛЮЄТЬСЯ виконання Конституції та робота всіх гілок влади , і життя налагоджене. А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. Тому й називається це хуторянством, егоїзмом, страхом - як завгодно це явище можна назвати.
1.Fuks
«Мовчіть мовчіть сірі вівці»


Якщо питання навчання дітей для Вас особисто болюче , то до чого тут "сірі вівці"? Хочете, щоб це вони закричали і вирішили проблему Вашу? А які хоч найменші кроки зробили Ви? Чи залучили отих овець до дії ? Не похвАлитеся , бо хочете, щоб самО вирішилося , або ж зусиль доклали інші. Ще один приклад хуторянства нашого , на вікИ пристало...
Ви неуважний читач І.Єфремова , Ігоре Миколайовичу, а то б дещо помітили важливе . Читала його твір і колись у коментарі цитувала . Не полінюсь, візьму ще в бібліотеці і напишу з оригіналу. Спеціально для Вас. Нехай висновки зроблять інші, бо Ви знову приплітатимете жабу. А ще - слабак в логіці відносно спалити хату. Ну, спалите Ви садок. Це що :вихід із ситуації , що її створюють з одного боку ненаситні, а з другого - байдужі ? Не вмієте критику сприймати, гординя розрослася.
5.Чудо Юдо
«А що Ви тільки це побачили у статті? О_о»


Ні, не тільки це. Те, про що Ви пишете, я відчуваю на власних плечах дуже боляче. Тим більш недоречно журналісту в подібній ситуації вихвалятися власною , хоч вона й дріб"язково тимчасова, захищеністю. Коли С.Параджанова запитали, яким йому бачиться майбутнє України, він відповів : "Все, що є сьогодні, так буде через сотню років. Нічого відбутися не може". Причиною цього назвав : "Характер український. Хуторянство і боягузтво. ......А мужніх - одиниці" Це тільки частинка сказаного великою людиною, яку шанує світ. Сподіваюся, що і Ви це бачите зараз і розумієте.
2.Filon
«2. Filon / сьогодні, 12:51»


Жаба? Не заперечуватиму. Вам з того хуторянсько-хохляцького середовища видніше.
...(трішки похвастаюсь).... Редакційна підписана одним прізвищем , а треба б двома. Бо викладене співзвучне з хвастощами Сідого : той яничарськими статками індичиться , а автор вирішив хуторянством "похвастатись". Так начебто ніхто не розуміє, наскільки вистачить тепла від хмизу з старого саду, звичайно ж заздалегідь господар подбав і про калорійніші поліна. Мабуть, це від досвіду «розумних» , а не від небайдужих дурнів. Кому з тих, хто не має можливості хоч якось обігрітися, редакційна додала оптимізму??? Слізка алігатора під завершення статті не прикриває хуторянства. Дурити сьогодні всяк на свій лад дурить.

Змінено 09.10.2021, 12:25
7.Filon
«. Filon / сьогодні, 18:33»


Дякую, чому б і не повірити. Відносно викладеного цим автором матеріалу своєї оцінки не змінюю. Одне добре, що людина з таким мисленням уже «екс» в середовищі тих, хто має облаштовувати життя великої групи людей.
4.alist
«4. alist / сьогодні, 01:02»


Алісте , Ви молодець ! На сто відсотків ! Ваш час, праця послужать тим, хто хоче по-справжньому зрозуміти сьогодення, а не отруюватися пережованою радянською брехнею. Все правильно.
Так , довелося вчитатися уважніше, визнаю. Та "типу читати розумних людей" - не моє, перекручено. Мій перший висновок : змішано грішне з праведним. Можна легко заперечити багато чого при бажанні. Другий : маю великий сумнів відносно автора, чи насправді є в Біликах такий собі пан Бровко . Бо занадто яскраво випирають з тексту тутешні сайтівські акценти пророчого забарвлення.
Літо було спекотним . Автор матеріалу явно перегрівся, звідти й такі висновки про повернення мордору
На Колимі та Воркуті взагалі воскрешали з мертвих , суцільні реанімаційні заклади набудував товариш Виродок
1 2 3 4 5 6 7 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації