Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ...28 29 30 31 32 33 34
До всіх, присутніх на цій сторінці.
Грішно нам перед тими, чиє життя перемололи два виродки, терпіти таку писанину представника п*ятої колони. Це чистої води пропаганда зла. Замість того, щоб згадати тих мучеників, очищати життя для майбутнього, в якому відвести святе місце для них, ми не можемо впоратися з одним перевертнем , що відпрацьовує старанно свої тридцять срібляників. Як нам дивитися після цього в очі тих, хто до часу пішов з життя в жахітті війни, стань би оце вони всі перед нами ? Задурює мізки так само як і ще один недоколиханий, що посадив свою країну на останкінську голку, поробив досі нормальних людей божевільними в своїх думках і висловлюваннях. Хто має вуха, нехай чує... Та думає.
У кожного з нас в роду були ті, хто заплатив за нашу сьогоденну присутність у житті , за ким душа болить, чому ми дозволяємо ображати Їх пам*ять ? Хто ж ми після цього? Щоб один такий розперезався та товкся по Їх кістках?!
15.Адекватник
«5. Адекватник / сьогодні, 17:30»

Справді,переконати мене в такій дурні неможливо, та й ображатися не буду. Лише відповім, припиняючи дискутувати з такою особою, тією ж монетою (за «невежду» та "глупца") : трапився якось російськомовний коментар "Потеряйся, чучело". Чудово, правда?
А "було б краще, якби ви просто заробляли в такий спосіб гроші" - це що : пропозиція заробляти срібляники підлістю?

Змінено 25.06.2017, 10:01
[[ЦИТАТА|12|Адекватник|2. Адекватник / сьогодні, 14:17
Шквал цитат мене ніскільки не переконав, бо вони смердять брехнею і нафталіном. Мене вчили ставитися до друкованого слова критично. Ваше право в таке вірити. Аби на здоров*я.
7.микола козак
«7. микола козак / сьогодні, 12:43»

Чому вчила радянська школа, знає той, кому забивали голову брехнею, у вуз можна було вирватися з колгоспу тільки дивом, та й у ньому домінувала брехлива історія компартії. А за такими спритниками-козаками до курортів та квартир було багатьом не дотовпитися. Ваші фундаменти закладені якраз у той час, тому ви й жахаєтесь декомунізації як отой ладану.
1.Адекватник
«1. Адекватник / 22 червня, 15:00»


Дивує точка зору та зло-іронічне марнослав*я в цьому коментарі. По-перше : гейропа, геї. Нагадує персонажа з байки Езопа "Лисиця і виноград". Неможливо дістатися, кортить, то хоч "подряпаю"...
А про геїв краще б не іронізувати, а дякувати Природі , яка не втнула свого злого жарту з мовцем, може, залишила для майбутніх нащадків конкретного роду. Не будіть лихо, поки воно спить.
По-друге: свого часу дочка Сталіна сказала світові: "Бійтеся тіні мого батька". Може, ота тінь і змушує автора коментаря так смачно цитувати з томів відомого ката, затьмарює можливості ознайомитися з новими поглядами на минулі події, вже ж їх сила-силенна? Шкода...
Даруйте, якщо зачеплено болюче.
Нарешті.....
Я не психолог. Просто хочу, щоб людина спам*яталась і не верзла нісенітниць.
Дякую. Оцінка радує.

Змінено 24.06.2017, 09:04
Пані Луна, ви позиціонуєте себе в коментарях неабияким психологом. Ваша театрально-маскарадна маска дуже невдала. Професія психолога передбачає не просто глибокі, а глибочезні знання про людську душу , накопичені тисячоліттями. Справжній психолог дуже обережно поводиться з людьми, які принесли йому свої болі та страждання, намагаючись ту душу впорядкувати. І ніколи не дозволить собі публічно обговорювати різні стани пацієнта - яким він йому бачиться. Тим більше карикатувати, як ви вчинили щодо укра17, який тверезо мислить про порядки в нашому селищі, знає, про що говорить. До того ж по-джельтменськи утримується від достойної відповіді такому опоненту.
Не знаєте толком, як воно живеться новосанжарцям сьгодні, то й не беріться судити. Дуже вже легковажні ваші судження і в психології, і в житті.
Якщо й справді крутитеся десь поблизу психологів, то попросіть Їх підкорегувати ваші погляди на людину, світ, життя взагалі. Бажаю вам успіху.

Змінено 23.06.2017, 21:14
1 ...28 29 30 31 32 33 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації