Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 34
Selena2017 30 липня 2021, 20:42 На тему: Еліта чи зріз?...
Не хочу образити Вашого друга, Ігоре Миколайовичу, та все ж спитаю : він , бува , не через рожеві окуляри дивиться на світ і на політику зокрема? Бо називати елітою тих, хто сьогодні отаборився на вищих щаблях влади, це щонайменше ображати самЕ поняття , що вкладається в це слово. А вибирати їх таких теперішніх уже не вибирають, це ті, які зуміли самі "вибратись". Скориставшись багатьма особливостями, що заполонили суспільство.
9.Slavko
«9. Slavko / вчора, 22:42»


Добре підмічено : у нас хахли та оракули, а там -- кацапи.
6.Filon
«. Filon / сьогодні, 08:29»


Шановний Філон , а до якої категорії відносити себе Ви : «гребонув» чи "не гребонув"? Про однаковість «натури» - питання дискусійне
49.Седой
«дискуссии вышиванок в кастрюлях? Г»


Виявляється , яничар -- боягуз. Коментар свій видалив. Та це й зрозуміло.На кого брудом кидаєшся, перевертню??! На отих хлопців у піджаках та вишиванках, що їх нкаведисти гнали беззбройних до Дніпра і ріка червоною від молодої крові пливла до моря. А сьогодні недобитки компартійні своїм виттям хочуть показати, що все було правильно.
Та й пам"ять материнську зраджуєш, хоч і кортить могилу провідати (на словах) . Не повірю, що у вашій хаті не було вишитих рушників , які мати сама й створила , мабуть, берегла й родову вишиванку . Не думала тоді, що синок в зрілих літах яро обгавкуватиме святі українські символи . Немає прощення такому, заціпило б тобі краще.
57.саша ставицький
«7. саша ставицький /»


Пане Ставицький , сАме Вашою порадою кого вважати мислячим я не скористаюся , бо Ви «дихаєте» в унісон з дуже непривабливою особою на цій сторінці і на зомбованість страждаєте сАме Ви. Даруйте, якщо не сподобалося. Маю досить життєвого досвіду , щоб самостійно розібратися хто чого вартий.
[[ЦИТАТА|53|orakul|Славко і Селена одна і та сама особа.

Дякую. Бути в одному ряду з мислячим чоловіком приємно.
32.Admin
«32. Admin / сьогодні, 09:43»


АДМІН вважає, що відверто нахабна пропаганда сталінізму на цьому сайті НЕ ПАПЛЮЖИТЬ пам"ять мільйонів безневинно загиблих трудівників, геніально обдарованих особистостей, які б принесли розквіт не лише Україні, а цілому світу????? Якщо це так, то немає в Адміну ні сорому , ні совісті , ні відповідальності перед живими та постраждалими від нелюда.
19.orakul
«зрадників героями, щоб ставили їм памятники»


Аж запінився грамотій, аж із зрадницької шкіри вискакує. Пам"ятник генералу Краснову і по-сьогодні стирчить в станиці Єланській - Росія. На це очі закрив?
3.Чудо Юдо
« Есть газ, но топит дровами... »»


Так цей же перевертень вдає, що не знає : його рідна Бурятія ВЗАГАЛІ НЕ ГАЗИФІКОВАНА . Хоча газ мимо мчить.
25.Чудо Юдо
«Не спостерігав за вашими перемовинами, тому можливо, нічого не скажу...
»

І на тому спасибі. Мене радує Ваше прагнення "учитися і змінювати свої погляди".Розум на те і дається людині , щоб аналізувати життя і давати йому правильну оцінку , враховуючи не тільки свої власні інтереси , а й оглядаючись на ближнього. Це процес нелегкий і тривалий. А в перемовини чоловічі у Вашому коментарі не втручаюсь, бо вони таки чоловічі, це інакше.
21.Filon
«Разом із Селеною в перервах між вирощуванням картоплі?
»

Нижче впасти «журналісту» вже не можна. Очі роззуйте, що навколо робиться, яка небезпека чигає НА ВСІХ !!! Чи вже приготувалися зустрічати очманілих ? З ними, як Борщ , гендлювати готові? Озолотив країну своїми податками , тільки похвальба.
Selena2017 16 квітня 2021, 19:50 На тему: Як не стати «мільйонером»...
8.василь овсієнко
«8. василь овсієнко / сьогодні, 19:05»


Щиро бажаю Вашому оптимізму не зазнати перешкод та розчарувань.
Selena2017 16 квітня 2021, 17:23 На тему: Як не стати «мільйонером»...
4.василь овсієнко
«4. василь овсієнко / сьогодні, 16:00»


От я сАме про "біда в іншому" . Ті пенсіонери, що пололи ланку та не випадали з трактора , не мали змоги здобути ще й комп"ютерну грамотність . І не тільки вони, бо старість багато чого відбирає в людини. Силу-силенну факторів треба було врахувати, перш ніж жахати, особливо сільських людей, такою перспективою. Естонії , де роками переходили на суцільні комп"ютерні розрахунки, у нас ще довго не виглядати.
Selena2017 16 квітня 2021, 16:03 На тему: Як не стати «мільйонером»...
3.Borch
«Головне що це будуть Українці»


Біда українців якраз і полягає в тому , що серед них водиться такий шашіль як борщі та феді-оракули.
Selena2017 16 квітня 2021, 09:58 На тему: Як не стати «мільйонером»...
Уряд анонсує повальне переведення пенсій на банківські картки-- відкриває ще ширші можливості для шахраїв : літніх пенсіонерів обкрадуть банки і пройдисвіти.
16.Чудо Юдо
«16. Чудо Юдо / сьогодні, 17:08»


Дякую. Розмова спокійна, мені подобаються Ваші погляди , все як треба при такому переломі суспільних формацій. Відносно генетичної прив"язки, мабуть , треба постаршати (чомусь уявляю Вас в розквіті молодості) , мені це стало зрозумілим з віком. Згодна і за армію , так за нами ж ще сила-силенна рудиментів колишнього тягнеться , треба терпіти, поки вони відсохнуть та відпадуть. Часи важкі для всіх, а чути один одного як слід ми ще не навчилися.
17.Чудо Юдо
«перша стартонула з образи :)»


Якщо вже справедливості ради , то: а скільки разів промовчала на образи на свою адресу ? Сторонньому оку це якось непомітно.
7.Чудо Юдо
«P.S. я живу і працюю в Україні. Ще в Україні.»


Не ображайтесь, якщо мої думки відносно такої заяви Вам не сподобаються. Ми народжуємося і живемо там, і тільки там, де передбачено тими силами, пояснити які не вміємо, та й не дано. Більше за те : ми генетично прив"язані до місця проживання, так сьогодні визначають науковці, яких це цікавить. Тому й виникає ностальгія ота, і штука це дуже болюча, знаю з розповідей тих, хто нею страждає Не дасть Вам власне коріння покинути Україну, свою бАтьківщину, хоч хтось сприйме це за пафос. А якщо ще домішається до неї й зневага, то ризикуєте перетворитися на земляка, що сходить злістю від неможливості навіть не повернутися, а відвідати. Сам винен... Поїхати за кордон вчитися , працювати , вдосконалюючись, - нічого грішного в цьому не бачу. Але здобуте повинно служити розбудові свого краю. Відколи я відвідую цей сайт, не знайшла й натяку на те, що хтось зробив хоч якісь зусилля для того, щоб було інакше в нашому житті. Якщо хтось і робить спробу - запльовують. Так, світ широкий , тікати є куди , але це тимчасово та й перекотиполів у ньому не шанують. Повертаються ж, розповідають , знаєте, тому щось "поки що" і стримує. Зміст Ваших коментарів підказує : Ви потрібні Україні. Кому ж тоді її рятувати?
11.Fed654Frumos
« коменти Селени відверто дурнуваті.»


Федю, вам ввижається в коментарях інших людей те, чим багатий сам. Клон оракула і не може інакше . Не одна я намагалася якось заперечувати вам, але ненависті дісталося мені найбільше, цілком природно, вважаю. Бо таки дістала , не можете нічим іншим заперечити , то хоч лайкою. Бажаю вам все-таки заспокоїтися , бо життя веде свою власну лінію і невідомо, як все обернеться.
12.САША СТАВИЦКИЙ
« я не завжди поділяю позицію богині місяця »


Була б вдячна за своєчасні зауваження відносно моїх позицій в коментарях саме від Вас , пане Ставицький. Та й від інших мислячих людей на цьому сайті. Собі в недолік відношу іноді невиправдану різкість , яка проявляється лише в окремих випадках, коли лунає ненависть до інакодумаючих. Я не втручаюся в кобеляцькі ситуації , бо не можу дати їм правильної оцінки, але висловлювання пана Філоненка іноді такі, що промовчати не вдається. Сьогодні справжній, вартісний журналіст, в якого можна взяти собі багаж знань і правильне сприйняття світу та подій, що відбуваються, - на вагу золота. Їх одиниці. Наш Ігор Миколайович (знову різко) до таких не належить останнім часом, щось з ним сталося, легковажить у своїй професії. А життя сьогодні ставить такі питання в різних ситуаціях, що треба досить багато передумати, щоб донести людям думку, яка б допомогала робити правильні кроки, та й життя б легшало . І державу б так не гойдало, бо тільки в її стабільності і порятунок.Це МОЯ позиція. Кому вона не подобається, вибачайте. Зробіть так, щоб ваша дала велику користь для всіх.
8.Filon
«8. Filon / вчора, 20:43»


Пане Філон, буддизм - поширена і глибокого змісту релігія мільйонів людей. Ваша впевненість у тому, що я про неї нічого не знаю, ні на чому не грунтується. Дещо все-таки знаю, цікавилася і поважаю людей, які за її допомогою трудилися над чистотою свого розуму і правильним сприйняттям життєвих обставин. Ви ж , назвавшись жидомасонствуючим стихійним дзен-буддистом, справді не маєте до неї ніякого відношення, бо такого поняття можна було набратися тільки десь під пивним ларьком в товаристві його постійних завсідників. До чого була ця бравада? Вона вас не прикрасила. А останній коментар - це вже навіть не бравада, а, даруйте, маячня .
5.Filon
«дурнуваті коментарі »


Вважаєте, що ВАШ коментар відповідАє суті буддизму ? Хтось, може, й повірить... Краще сам не пишіть дурнуватого

Змінено 13.04.2021, 09:40
Selena2017 12 квітня 2021, 23:55 На тему: Чорбівський чародій...
13.Седой
«Ужаснетесь!»


Сам бува не злякайся.
2.Filon
«Що важливіше?»


Важливіше, щоб Кобеляки не продукували таких блохастих журналістів , яким байдужа власна держава , а головний журналіст з «Ехо» не позиціонував себе смішним , бо до буддизму йому як до Києва рачки.
Selena2017 11 квітня 2021, 12:37 На тему: Чорбівський чародій...
8.Чудо Юдо
«. Чудо Юдо / вчора, 21:41»


Прийміть мої вітання за чітке розуміння і переконливий зміст коментаря відносно зачумленої ностальгії. Можливо, в тему давній анекдот : "Хіба тепер глина? От до революції була глина!" Мабуть не зовсім, бо паростки нового в сьогоденні не порівняти зі злочинними роками радянщини.
1 2 3 4 5 6 7 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації