Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 34
Selena2017 7 квітня 2021, 17:22 На тему: Чорбівський чародій...
2.Чудо Юдо
«2. Чудо Юдо / сьогодні, 15:58»


Той ватнік з балалайкою до шкіри ренегата вже так приросли , що й в труні не зітліють
Може, й закінчиться , тільки не добром.
Selena2017 17 березня 2021, 18:33 На тему: Красоту можно поддерживать в л...
3.KBITKA
« немає жодної помилки,»


Не возвеличуйте себе, пані, придивіться уважніше до написаного , знайдете. Автору ж варто дати спокій. До речі , перегляньте свій коментар від 6 серпня 2018 року, там теж синтаксис " спотикається". Зауваження Ви робили І.Філоненку. Досі на сторінках «Ехо» такого агресивного «грамотія» не було.
Selena2017 17 березня 2021, 16:35 На тему: Красоту можно поддерживать в л...
1.KBITKA
«1. KBITKA / сьогодні, 05:20»


Пані Квітко , а Ваш коментар свідчить про Ваше незнання синтаксису, тому не варто так уже ганьбити автора матеріалу , - там лише пара збоїв.

Змінено 17.03.2021, 16:37
3.orakul
«Поки ще закон не прийняли, то треба трішки пописати»


Небагато в тебе часу , мудрагелю
6.orakul
«Це розжовую для тих, хто туго вкумекує.»


Запахло шмаленим , типу оракуле? Колись та запрацює і такий закон, не все "коту масниця" за пропаганду зла. От же історично не щастить Кобелякам : то піп Гапон , то новоявлений оракул... Має ж бути такому край хоч коли-небудь
57.TaranenkoSergiy
«Тараненко завжди зі Спицею вів діалог.»


Так на рівних же... Тому й підходить
50.TaranenkoSergiy
«Цікаво, у кого він перевтілився?»


Мабуть, в Тараненка , бо дурня така самісінька.
46.Borch
«За добре потрудилися добре отримали? »


По собі судите? Я Вам прощаю , бо подібних принципів в житті не сповідую.
47.TaranenkoSergiy
«В Україні наведи порядок,»


Ледарі, які звикли до того, щоб хтось облаштовував їм безтурботне життя, були завжди. Це теж складова частина народу - не краща.
33.Filon
«проводили репрезентативне опитування? Був всенародний референдум? Ви володієте монополією на істину? »


Пане Філон, монополією на істину не володію , не нервуйтеся так. Але повністю усвідомлюю відповідальність за сказане мною вище , за свої погляди на минуле в своєму житті та сучасне. Для того , щоб їх сформувати, довелося добре трудитися , ламати усталене, осмислювати прочитане, побачене, почуте . Скажете : знову пафос ? Та це вже мене не хвилює. У мене було досить часу, щоб дійти саме до таких висновків без референдумів (аж смішно, що посилаєтесь на їх значення). А тій більшості , яка розібралася в злочинній природі більшовизму, Ви не припишете хамелеонської зміни гасел , не старайтесь, бо це до неї не пристане ..
25.Molfar
«кладається враження, що ви щупаєте суспільство»


Ще трохи і Ігор Миколайович повністю перейде на риторику оракула , хоча який він оракул -- шашіль , який вгризається в свідомість тих , "хто вагається", намагається всіх навколо уподібнити собі, розхвалюючи те, що давно більшість усвідомила як злочин. І хоч мені зауважено, що про радянський період я висловлююся некоректно, висловлюся ще: та нікуди він не подівся , той СССР ! Він і сьогодні живий, тільки свою справжню суть показав всьому світу, і відчепитися від нього Україні коштуватиме ще чималих зусиль , якби ще ж такі як головний писар «Ехо» хоч трохи думали "чем слово наше отзовется".
20.Filon
«0. Filon / сьогодні, 19:15»


Бачу, Вам треба докласти титанічних зусиль у здобутті інформації, щоб прийшло і прозріння , і просвітлення. Бо судите поверхово про нагороди, повагу , а страждань того ж Івана Миколайчука як і не помічаєте - дрібниця ж чужий біль . Просто тасуєте імена, до себе чужого болю не приміряючи . Так, було жахливо дуже багатьом, і не лише я це стверджую.
14.Filon
«4. Filon / сьогодні, 16:05»


Ігоре Миколайовичу , якщо Ви не знаєте як складалося життя названих Вами людей та що вони пережили , що їм боліло , то мені Вас щиро жаль.І сперечатись не маю наміру, про епоху більшовизму вже стільки друкованого та інтернетного матеріалу , що давно можна було прозріти і як журналісту нести цю правду людям.
12.Ltava
«Пафос чистої води)))»


В чому сАме ?
9.Fed654Frumos
«Ну от,будь-ласка,без пафосу))»


І де Ви його (пафос) тут уздріли ? Не знаю, як і сприймати : насміхаєтесь ?

Змінено 23.02.2021, 18:41
5.Filon
«5. Filon / сьогодні, 11:08»


Якщо не зважати на грайливий тон першого речення, то можна й по-серйозному. Аж ніяк не претендую на остаточне і повноцінне визначення поняття , просто викладу своє бачення. Як на мене, це багатоскладова людська спільнота , що складається і з фізично красивих, і розумних , і духовно багатих, і абсолютно позбавлених будь-яких позитивних якостей осіб; яскравих особистостей, наділених природою певними талантами , а то й повністю безталанних. Внутрішні діючі закони серед такої маси можуть впливати на кожного індивіда по-різному , кожен тоді приєднується в силу своїх поглядів чи життєвих обставин до певної окремої групи. Добре , якщо ця спільнота базується на позитивних началах , а якщо ні, то - біда. Більшовики, наприклад, не терпіли ні краси фізичної, ні розуму людського , нівечили інакомислячих страхом та ув"язненням. А ще сила брехливих обіцянок , зворотний бік технічного прогресу робить людей кого боязким, кого нахабним надміру, хто взагалі усамітнюється від усього, що відбувається навколо нього. Окрема стаття - шкурництво, зрада, байдужість до страждань ближнього. І все це і об"єднується назвою народ.Походження її не знаю. Але твердо знаю (набачилася) , що чекати від такого гурту можна чого завгодно : і біди , і порятунку.
3.Ltava
«Він обранець народу!!!!»


Народ - він теж різний ....
3.Zorn
«А як же територіальний центр»


У Вас давні (судячи з попередніх коментарів ) неприязні відгуки про соціальну службу в Кобеляках , тому розвивати тему з Вами нецікаво. Та й взагалі вона - тема старості - дуже багатогранна, не обмежується лише територіальним центром.
1.Ltava
«у цій «недоколиханій»»


Вони всі однаково недоколихані. Сьогодні старість ніде і ніким по-справжньому не доглянута.
Selena2017 16 лютого 2021, 16:45 На тему: Кому давати портфелі...
Якщо Володимир Варнавський реальна особа, відома кобелячанам, то виглядає так , що ще в однієї людини повно тарганів у голові. Тільки чомусь по написаному дуже помітно "пальці знати" тих, тобто одного, хто давно окопався на цій сторінці і продовжує отруювати її на догоду роботодавцю. Маю чималу впевненість, що не помиляюся.
1.Ltava
«Не буде дурнем то житиме довго !))»


Людська підлість ,як відомо, меж не має. І травмує всіх : дурних і розумних, сторонніх і єдинокровних - не перебирає. Житиме,звичайно, але з болючою пам"яттю.
2.orakul
«Де тут Славко з Селеною»


Славко чи не даремно вигукав джина з пляшки? Пожалів, мабуть, що дуже вже він у ній засмердівся. А тепер нехай цей бруд скрізь розповсюджується....
11.Седой
«клоун вас добьет и поедет к наим - веселить
»

Седой , та забирайте його хоч сьогодні , може, пригрієте-порятуєте, бо хмари над ним збираються неабиякі. А очі свої роззуйте та придивіться до своїх уже заматерілих клоунів, їх у вас більш ніж треба, Росія в біді корчиться , це тільки хвальку не видно, бо на очах полуда і совість втекла з душі. Ну, от чого мужики бувають такими нерозумними ??!!!!
[[ЦИТАТА|1|Седой| подтверждения национальной склонности к предательству.

Зрадники властиві кожному народу на Землі , така вже людська природа і вплив обставин . Тільки не Сєдому б порушувати цю тему , бо сам є яскравим прикладом яничарства , аж давиться від ненависті до України, сверблячкою похвальби за службу московитам страждає. Вік прожив , а мудрої розважливості так і не здобув.
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації