Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 34
18.Ltava
«Що таке -"людськи закони"?»


Як на мою думку, це щось таке, що вариться в головах оракулів та федь, а потім викидається всім межи очі - щоб запишатися своєю неординарністю. І на це немає ради. А закони людського співжиття ще за тисячі літ визначені , та сьогодні мало охочих за ними жити.
11.Fed654Frumos
«1. Fed654Frumos / сьогодні, 20:01»


Яким боком? Талантом, розумом, мужністю долати жорстокість життя ,сміливістю казати все, що думає. А російське православ"я сьогодні втратило все до крихти, що в ньому було кращого. І зачіпка за її єврейство якраз і видає прихований оракулів дух під цим ніком, бач сховався , а гне те сАме.
8.Ltava
«8. Ltava / сьогодні, 18:32»


Цитую дослівно : " Одна моя родственница на мой вопрос "Ныряла ли она в прорубь?" так красиво ответила : " Грязь с души полосканием жопы в купели не смоешь!" Как же это верно. Человеком надо быть всегда, а не по графику." Це - Фаїна Раневська.
5.Седой
«Прислал, чтобы передовой опыт перенимали»


Та цієї москальської корости і так доволі , не виводиться швидко. Спільна риса у ватників різномовних. Як там Раневська казала про таке змивання гріха, знайдіть , кому ближче....
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
МУЖІ КОБЕЛЯЦЬКІ ! Доки ви будете витрачати час і сили на оте дідькове гузно , що назвало себе козаком і відволікає вас від проблем , які сьогодні вже зашморгом на шиях всього люду : ціни, тарифи , газ , ТРАНСПОРТУВАННЯ подвоюється, перелік безконечний... Чи не пора зайнятися всерйоз ПОРЯТУНКОМ ЖИТТЯ ???? А не дискутувати з тим, хто лише сморід розповсюджує.....
Шановні адміни, моя лексика нормативна - часів запорізького козацтва, коли таким визначенням пожалували гетьмана Івана Самойловича , ще й московським сраколизом нагородили.Тому прошу коментар не лише не видаляти , а й в колір не ховати.
6.Ltava
«станемо людьми ))»

Мабуть, це трохи небезпечно, бо дехто не впізнає сам себе -- причини різні.
Selena2017 15 грудня 2020, 17:34 На тему: Нарешті легітимні...
9.Ltava
«Ранневську)))»

Лтаво, вибачте , не помітила помилки у прізвищі , шкодую. У себе вже виправила .
Selena2017 15 грудня 2020, 09:33 На тему: Нарешті легітимні...
7.Ltava
«А все це результат безмозкого голосування на виборах ((»

Кому , як не Вам , Лтаво, бачити й знати , що інститут виборів давно сконав : у шахраюванні, фальшуванні , відвертому маніпулюванні результатами волевиявлення виборців , продажності «сильних» і слабких. Про таке явище можна сказати словами Фаїни Раневської , яка в кінці свого земного шляху видала черговий шедевр : " Когда умру, напишите на надгробии : умерла от отвращения".

Змінено 15.12.2020, 17:31
Selena2017 1 листопада 2020, 16:43 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
8.Slavko
«Ще один!»


Це не " ще один" , а той самий , тільки клонований під іншим йменням . Такого затятого нутра ще пошукати, бруду в якому на все його життя вистачить. На цій сторінці таких клонів - не один. Не важко помітити. Їм і до ковіду байдуже, аби злочинне минуле виправдати та всім нахамити .

Змінено 02.11.2020, 09:23
1.Ltava
«то будуть лікувати вибірково,»


Подібне ВЖЕ на потік поставлено , невже не помітили...
27.Fed654Frumos
«Ума,як у ракушки,»


Так і в тебе ж позичити його не знайдеться , та й такого перемішаного зі злістю - борони Боже
25.микола козак
«5. микола козак / сьогодні, 19:29»


Дякую , Козаче, приєднав мене до людей тверезо мислячих, я рада бути в цьому гурті. А зараз з Марка Аврелія : " Отож хай буде в тебе тепер не лише спільний подих з повітрям, яке тебе охоплює, а й порозуміння із тим мислячим, яке охоплює Всесвіт. Адже всюди РОЗЛИТА МИСЛЕННА СИЛА,яка проймає тих, хто здатний її увібрати, - так само, як сила повітря проймає тих, хто здатний дихати" (книга восьма).
Кидаєшся брудними звинуваченнями як несамовитий , не вдумуючись в суть сказаного іншими. Мабуть, тебе обминула ота МИСЛЕННА СИЛА, або ж сам її зневажив чи відкинув. Горе тобі, бідоласі.
А білоруси молодці , розберуться ...
19.alist
«9. alist / вчора, 23:20»


Колись Лтава по-дружньому радив мені вчитися спілкуватися з людьми на рівні "Мама мила раму". Схоже, з тими , до кого Ви звертаєтеся , саме так і треба. До порожньої душі достукатися - марна праця.
6.микола козак
«6. микола козак / сьогодні, 18:33»


Схоже, навколо тебе всі дУрні. Вважаєш себе дуже розумним ? Та ну, самообман.
3.микола козак
«3. микола козак / сьогодні, 11:30»[/

Он воно що : найстрашніше сьогодні геї та лесбіянки , а не "Гради" та "Торнадо"

Змінено 06.10.2020, 18:22
1.Седой
«лучше 13000 задержанных, чем 12000 убитых»


Ростила тебе, Седой, земля кобеляцька , а яничаром і ватником зробила глина московська. Нездатний зрозуміти, що і одне й друге - злочин. Що 12000 вбила російська зброя, керована з осатанілого кремля, водомети проти білорусів звідти ж команду виконують. Як живу істоту тебе іноді й шкода, а за такі речі хай би й заціпило. Хникаєш, що мамину могилу провідати хочеться , а дорогу- то до неї оті 12 тисяч встелили , не здолаєш. Мужик , а як дитя нерозумне , "базар не фільтруєш" ...
Selena2017 27 вересня 2020, 16:07 На тему: День жалоби за загиблими війсь...
2.Borch
«мене заставляли плакати або сміятися, коли комусь так хочется.»


Пане Борщ, та вільний ви вільний ! Від усього ! Навіть душею, як такою, не обтяжений . Тільки не відаєте , що як візьметься Вища Справедливість за ваші сідниці , то мало не здасться , відразу заволаєте.
І пальці ж ото не звело , коли писав таке....
17.Ltava
«Народна мудрість )))
»


Не важко здогадатися, що сАме вона радить в даному випадку
15.Ltava
«Не похвалив а на хамив(((»


Та це своєрідне визнання того , що моїх поглядів йому несила ні змінити, ні перемогти.Звичайно ,краще його не займати жодним словом.
13.orakul
«Селена одна з найстійкіших упоротих.»


Дякую , вища похвала.
9.orakul
«От нехай Селена прочита і»


Бідний , бідний оракуле, не дає тобі спокійно жити і свою дурню пасталакати Селена , кісткою в горлі стримить ... І не здогадуєшся , що не можеш мене ні принизити, ні образити , бо немає нічого приємнішого як бачити , що опонент казиться від безсилля , викидаючи з себе мотлох , який уже нікого не переконує. Справді добре, що таких людей-реліктів уже небагато, і на них мало хто зважає. Не зрозуміти і не відчути Довженків біль за Україну міг тільки непришелепок кобеляцького розливу, сиріч - оракул.

Змінено 07.09.2020, 21:02
5.Filon
«прочитали...."»


Прочитали. І стало зрозуміло , що «Ехо» смердить.
[[ЦИТАТА|4|микола козак|Гузара цитувати не буду , він не моєї віри]

Козаче, та в тебе крім свого безладу в думках та поняттях і віри справжньої нема, не кажучи вже про греко-католицьку. Тому й суті майданівських подій у всьому їх розмаїтті не дано тобі зрозуміти в принципі. Кожен з нас бачить Майдан по-різному, своєї думки тобі не нав"язую , тим більше тим , хто очамрів від " Часу Бика ."
2.микола козак
«Оце так новина »


Любомир Гузар свого часу сказав : "Біда України в моральній деградації. Все інше - наслідки". Вони (наслідки) вже на кожному кроці. А надрукованими виглядають ще гидотнішими разом з автором повідомлення.
Selena2017 5 вересня 2020, 21:08 На тему: У пошуках хазяїна...
5.Ltava
«5. Ltava / сьогодні, 12:13»


Лтаво, відповідь - шик!!!!! .

Змінено 06.09.2020, 00:09
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації